Glupane retardirani napisao sam kako jeste!Zeljo92 je napisao/la:A gle naseg sandokana rektuma Bekricevog sto se lijepi za evandera, ne zna se ko je gori on ili pitarska placipic.ka
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Sandokan87
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Imamo i mi naše bordo neprijatelje koji su kupili sezonske za jug. Zar da mi ugađamo vama pored našeg Benje i kompanije? 
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ima li iko od vas pojma kako se to desilo?skoroalen je napisao/la:Imamo i mi naše bordo neprijatelje koji su kupili sezonske za jug. Zar da mi ugađamo vama pored našeg Benje i kompanije?![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Na početku sezone je oficijalna objavila da su u prodaji sezonske karte za jug, po cijeni od 30 KM ako se ne varam. Naravno, to su izbacili samo iz razloga da vas mogu ucjenjivat' u slučaju da se uprave ne dogovore fino, dovoljno je da se jedna takva sezonska proda i da imamo opravdan razlog da vam ne damo više od 5%.Virtu4l je napisao/la:Ima li iko od vas pojma kako se to desilo?skoroalen je napisao/la:Imamo i mi naše bordo neprijatelje koji su kupili sezonske za jug. Zar da mi ugađamo vama pored našeg Benje i kompanije?![]()
Glupane zar ne vidis da te loziSandokan87 je napisao/la:Glupane retardirani napisao sam kako jeste!Zeljo92 je napisao/la:A gle naseg sandokana rektuma Bekricevog sto se lijepi za evandera, ne zna se ko je gori on ili pitarska placipic.ka
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- Sandokan87
- Kontakt:
Ma vjeruj da su njihova ocekivanja ovakva kako ih i prikazuju na forumu. Oni zive za dan da dobiju cijeli sjever.Zeljo92 je napisao/la:Glupane zar ne vidis da te loziSandokan87 je napisao/la:Glupane retardirani napisao sam kako jeste!Zeljo92 je napisao/la:A gle naseg sandokana rektuma Bekricevog sto se lijepi za evandera, ne zna se ko je gori on ili pitarska placipic.ka
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Pa dobro sad, opravdan razlog je širok pojam, prošli put su se renovirali toaleti na jugu, uvijek se može izmisliti razlog, a ovo sa sezonskim je baš radikalno.skoroalen je napisao/la:Na početku sezone je oficijalna objavila da su u prodaji sezonske karte za jug, po cijeni od 30 KM ako se ne varam. Naravno, to su izbacili samo iz razloga da vas mogu ucjenjivat' u slučaju da se uprave ne dogovore fino, dovoljno je da se jedna takva sezonska proda i da imamo opravdan razlog da vam ne damo više od 5%.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
To opravdan sam trebao stavit pod navodnike, moja greška. Normalno da sve to nema smisla nikakvog al ako se "izgonimo", idemo do kraja. Prije 4-5 godina ste nam davali dva slova, zdenku i one stepenice na istoku, sad ste prvi počeli furat smanjenje broja ulaznica iz godine u godinu, i to od dolaska Hadžikamatara na čelo kluba.Virtu4l je napisao/la:Pa dobro sad, opravdan razlog je širok pojam, prošli put su se renovirali toaleti na jugu, uvijek se može izmisliti razlog, a ovo sa sezonskim je baš radikalno.skoroalen je napisao/la:Na početku sezone je oficijalna objavila da su u prodaji sezonske karte za jug, po cijeni od 30 KM ako se ne varam. Naravno, to su izbacili samo iz razloga da vas mogu ucjenjivat' u slučaju da se uprave ne dogovore fino, dovoljno je da se jedna takva sezonska proda i da imamo opravdan razlog da vam ne damo više od 5%.
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Dobili bi vi koliko treba da policija nije proširila tampon zone, a svi znamo zašto su ih povećali.skoroalen je napisao/la:To opravdan sam trebao stavit pod navodnike, moja greška. Normalno da sve to nema smisla nikakvog al ako se "izgonimo", idemo do kraja. Prije 4-5 godina ste nam davali dva slova, zdenku i one stepenice na istoku, sad ste prvi počeli furat smanjenje broja ulaznica iz godine u godinu, i to od dolaska Hadžikamatara na čelo kluba.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Ja ga j.bem ko kaze da ovako treba nastaviti dalje. Bar su navijaci bezbroj puta bili najpozitivnije kada su dosadni derbiji u pitanju. Bordo prijatelji nek se nastave kriti u svojim rupama gdje god da su do sada bili! Kada se nisu oglasavali do ovog trenutka u vezi kluba i svega sto njihovi clanovi cine klubu nisu trebali ni sada.
Citav jug treba dati na raspolaganje gostima kao sto je prije bilo a sto se Grbavice tice, kakve tampon zone i toliki prazan prostor? Sta smo to postali jbt? Divljaci!? Dosta je Vedrana, Anera, Mirzi rahmet im dusa svima njima, naravno i onima koje nisam nabrojao. Niko ovdje nije za da se taj spisak prosiri. Ako je nekom do lomljenja nek mu klub tri puta vecu kaznu plati zato sto on ima potrebu da bude huligan. Uvijek sam bio za paljenje baklji ali gadjanje nekog ili dijela tribine gdje su djeca je isto tako maloumno kao kad neko iz tog djela baci na navijace pa isprovocira. Ovdje samo malo mozga treba svima da skontaju o cemu se radi, zbog cega smo tu. Onaj koji krene zbog belaja i problema nek ostane kuci a i zabrane na tekmama mogu biti rjesenje, ako je to bas neophodno i ovisno od situacije i ucinjenog.
Ako ne mozemo bas nikako oko tih stvari da se dogovorimo pa nek bude tih 5% da se navijaci prilagode kvalitetu svojih nogometasa.
Citav jug treba dati na raspolaganje gostima kao sto je prije bilo a sto se Grbavice tice, kakve tampon zone i toliki prazan prostor? Sta smo to postali jbt? Divljaci!? Dosta je Vedrana, Anera, Mirzi rahmet im dusa svima njima, naravno i onima koje nisam nabrojao. Niko ovdje nije za da se taj spisak prosiri. Ako je nekom do lomljenja nek mu klub tri puta vecu kaznu plati zato sto on ima potrebu da bude huligan. Uvijek sam bio za paljenje baklji ali gadjanje nekog ili dijela tribine gdje su djeca je isto tako maloumno kao kad neko iz tog djela baci na navijace pa isprovocira. Ovdje samo malo mozga treba svima da skontaju o cemu se radi, zbog cega smo tu. Onaj koji krene zbog belaja i problema nek ostane kuci a i zabrane na tekmama mogu biti rjesenje, ako je to bas neophodno i ovisno od situacije i ucinjenog.
Ako ne mozemo bas nikako oko tih stvari da se dogovorimo pa nek bude tih 5% da se navijaci prilagode kvalitetu svojih nogometasa.
Pojeo si **** prosli derbi. Smijao se i pravio pametan (a dobro znamo koje su ti intelekualne mogucnosti) kad smo najavljivali sta ce i kako biti i na kraju bas bi onako kako se i najavilo.Virtu4l je napisao/la:Opet on određuje koliko ćemo im ulaznica dati, čuj E LJ O, onda su Ž i prvi sektor na istoku tampon zona, a možda i višeZeljo92 je napisao/la:Oce evander E + LJ + O + zdenkukakav parmak, dobit ce kavez i 500 karti a mi citav jug na Kosevu naravno
![]()
Da izgubimo 2,500 mjesta da bi ugodili Evanderu
Malo ti jedno samaranje bilo ovdje, zelis opet da se ponovi?
izgleda da pored toga sto su ih lesevi izmlatili, da su im zabranili i navijati kad igraju protiv borca
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Odlicno uradjenoskoroalen je napisao/la:Na početku sezone je oficijalna objavila da su u prodaji sezonske karte za jug, po cijeni od 30 KM ako se ne varam. Naravno, to su izbacili samo iz razloga da vas mogu ucjenjivat' u slučaju da se uprave ne dogovore fino, dovoljno je da se jedna takva sezonska proda i da imamo opravdan razlog da vam ne damo više od 5%.Virtu4l je napisao/la:Ima li iko od vas pojma kako se to desilo?skoroalen je napisao/la:Imamo i mi naše bordo neprijatelje koji su kupili sezonske za jug. Zar da mi ugađamo vama pored našeg Benje i kompanije?![]()
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Evander je napisao/la:Yebo ti seljak mater idiotsku, zajedno sa tim seljakom focanskim sa slike ti.Zeljo92 je napisao/la:Evander obicna placipic.ka, sad pljuje upravu i sav zenski rod u klubu a prosle sezone u nebesa ih dizao zbog 5%, pravi iskompleksirani seljak
- Evolution87
- Kontakt:
tale07 je napisao/la:
izgleda da pored toga sto su ih lesevi izmlatili, da su im zabranili i navijati kad igraju protiv borca
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Zašto nisu došli štrumfovi?Evolution87 je napisao/la:tale07 je napisao/la:
izgleda da pored toga sto su ih lesevi izmlatili, da su im zabranili i navijati kad igraju protiv borca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- TobeYarabi
- Kontakt:
kaze jedan manjejak, kurce se sto su nas nadglasali a ne vide da ih je duplo vise nego nastale07 je napisao/la:
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Kompromis je napisao/la:Tupani ne kontaju da davanje slova E, LJ i O, automatski znaci i tampon zonu slova Ž... i samim time navijačima Zelje ostane samo lijeva zdenka do zapada.... tu ima manje mjesta nego koliko ima obicno prodatih sezonskih za sjever... pa to svojim navijačima Zeljo nikad nece uraditi...
Dati maksimalno slovo LJ i O, i plus zdenku, u zamjenu za onih 4000 i na zapadu, u suprotnom za jug na kosevu dati samo O i zdenku, ionako to i traze samo na Grbavici jer ih se toliko moze skupiti (sto bi bezveze Zeljo gubio desetine hiljada KM kad bi svakako LJ i E bili prazni jer sarajevo nema toliko navijaca)...
Ovo je idealno i vjerujem da ce tako siljak i postupiti...
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
E čuj ubleha evander nekoga šamarao
otirač na svakoj temi 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.