FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Majku li im yebem u pichku, kakvi su to lopovi. Njih treba ubit batinama prije nego odu, kakvi su to bezobraznici.Evander je napisao/la:Nema ti tu sta smrditi. To je jasno ko dan sta se desava.SiouxLukavac je napisao/la:Niko ništa ne piše nit komentariše u vezi Mihojevića ali meni je počelo to pravo smrditi.
Povrijeđen nije a nema ga ni na klupi, da to i on neće potpisati taj "bolji" ugovor pa zbog toga nema mjesto u 18 koji konkurišu za utakmicu?
Momak ima minimalna primanja, koja nisu redovna. Momak nema za stanarine da plati.
Prisiljavaju ga da potpise totalno nepovoljan ugovor po njega.
Klasicna prica. I sutra ce biti "Mihojevic kriv".
Zasto bi on igrao za neredovnih 2000KM, a da bordovi dobijaju po 3,4 hiljade eura mjesecno?
- PitarBordo
- Kontakt:
Zamisli situacije,ukupno dva stopera imamo i od ta dva stopera oni jednog haman pa suspenduju,a ekipa ostaje na samo jednom pravom stoperu.
Kakvi lopinasii amateri fujjjj
Kakvi lopinasii amateri fujjjj
znaju li se cijene za derbi?
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- PitarBordo
- Kontakt:
BTX je napisao/la:znaju li se cijene za derbi?
Ne vjerujem da ćemo prodavati i ovu utakmicu.
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Bjez ba Hilmo, sto nisi tako pricao kad mi je onaj menadjer psovao majku i yebavao sve? Nego si samo izbrisao post, kao da se nista nije desilo?hilmo je napisao/la:
Ne možeš mu reći da laže, prvo je nekulturno jer je možda stariji od tebe, a drugo krši i pravila foruma.
Ako misliš da govori neistine, ti onda reci šta je istina.
[/quote]
Pa moje i jest da brisanjem postova u korijenu sasječem bespotrebne rasprave. Nemam mogućnost banovanja forumaša.
Druga stvar, nemoj skretati sa teme, rekao si čovjeku da ne govori istinu, ponudi kontra argumente da vidimo da li si ti u pravu ili on.[/quote]
Kakve je to on argumente dao?
Kako ti znas da on ne laze?
To sto on kaze, znaci da je istina?
Ja ne vucem za rukav svakog igraca i ispitujem kolika je kome plata, uposlenicima, i dr.
Pa ovde se yebavalo sve svima u klubu jer je ovaj menadzer rekao da su neki stranci koji su sad u zvezdi, mislim da je tako nesta bilo, rekao da smo ih mi odbili.. Da bi se na kraju ispostaviko da je to obicna laz.
Manipulisu i izmisljaju, mnogo toga. Iskoristavaju ovakvo stanje kad je najlakse uvuci nervozu medju navijace i najlakse poturiti svoje lazi da bi se dodatno zagrijalo nezadovoljstvo.
Shvatam da je u klubu lose stanje, al nemama potrebe da se iznislja..
E cuj da nasa administracija ima vise primanja nego komplet odredjene ekipe u PLBiH.
Nismo ludi da Mihojevicu ponudimo normalne uslove. Kako i od cega bordovima plate isplatiti? 
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
@Zip, zasto se ne produzuju ugovore igracima koji imaju godinu i manje vezeceg ugovora?
- PitarBordo
- Kontakt:
Ispravka: Nije administracija, nego samo pet naplaćenijih u istoj. I nije komplet određene ekipe, nego budžet FK Mladost Kakanj. Nemoj da mi izvrćeš riječi molim te.Zip je napisao/la:E cuj da nasa administracija ima vise primanja nego komplet odredjene ekipe u PLBiH.
Samo Saraj'vo.
PitarBordo je napisao/la:BTX je napisao/la:znaju li se cijene za derbi?
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Da li Zip i o cemu drugom pise osim sto ulazi u verbalne sukobe sa ostalim clanovima foruma i osim sto brani upravu?
- PitarBordo
- Kontakt:
Ma šalim se.BTX je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:BTX je napisao/la:znaju li se cijene za derbi?
Samo Saraj'vo.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Zaria u 6 tekmi, 4 poraza, predzadnja pozicija na tabeli.
Kod nas su samopouzdanje, psiha, nervoza i pritisak krivi za Krupu, obje tekme sa Zariom, Zrinjskim, GOŠKom i Mladosti. Našu pravu snagu smo pokazali protiv Olimpika u prijateljskoj kada smo dobili 1:0 i protiv Čelika, 0:2.
Mi ustvari imamo dobru i kvalitetnu ekipu, samo da je izać iz rezultatske krize, podići samopouzdanje i psihičku barijeru kod igrača.
Kod nas su samopouzdanje, psiha, nervoza i pritisak krivi za Krupu, obje tekme sa Zariom, Zrinjskim, GOŠKom i Mladosti. Našu pravu snagu smo pokazali protiv Olimpika u prijateljskoj kada smo dobili 1:0 i protiv Čelika, 0:2.
Mi ustvari imamo dobru i kvalitetnu ekipu, samo da je izać iz rezultatske krize, podići samopouzdanje i psihičku barijeru kod igrača.
Neko reče da nismo bod zaslužili protiv Mladosti aferim znalac mi ne gledamo iste utakmice nabroj šanse Mladosti i naše šanse govorim o šansama ne o udarcima i bit če dovoljno ako ništa za remi a ja mislim da smo dali gol na vrijeme da bi se vratili sa 3 boda a ne sa bodom nema veze svako ima svoje viđenje utakmice.Žao mi je što ne dobismo bili smo bliži pobjedi a uprava nek se stidi i lagano pokupi **** im Šiljak mater pokvarenu,eh kako če levate naguziti kad oni budu domaćini za derbi.
Sarajevo ljubavi moja!
- robertkosar
- Kontakt:
Cuj Mihojevic suspendovan sto nece da produzi uguvor. Najebem se mame svima u upravi kad su tako losi ljudi. Sto onog majmuna duljevica ne suspendovase kad nije htio da potpise J*** im svu zensku i musku familiju.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Cinjenica je da Hadzic nije dobro startovao u seniorskom fudbalu. Dobro se nafulao od Celika do jucerasnje utakmice, i to bas zrele sanse. Moramo to istrpiti jbg, tako je to sa mladim igracima.sekac je napisao/la:Neko reče da nismo bod zaslužili protiv Mladosti aferim znalac mi ne gledamo iste utakmice nabroj šanse Mladosti i naše šanse govorim o šansama ne o udarcima i bit če dovoljno ako ništa za remi a ja mislim da smo dali gol na vrijeme da bi se vratili sa 3 boda a ne sa bodom nema veze svako ima svoje viđenje utakmice.Žao mi je što ne dobismo bili smo bliži pobjedi a uprava nek se stidi i lagano pokupi **** im Šiljak mater pokvarenu,eh kako če levate naguziti kad oni budu domaćini za derbi.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- PitarBordo
- Kontakt:
Koji sport vi, gsopdine, pratite pa je samo šansa > udarac prema golu?sekac je napisao/la:nabroj šanse Mladosti i naše šanse govorim o šansama ne o udarcima i bit če dovoljno ako ništa za remi
Samo Saraj'vo.
Zato sto imamo nesposobnu upravu, trenere bez muda i autoriteta, zar to treba crtati na svakoj stranici pdf-a?Sarajlijica1946 je napisao/la:@Zip, zasto se ne produzuju ugovore igracima koji imaju godinu i manje vezeceg ugovora?
Najveci problem je nas mentalitet, gdje poslije svake pobjede dizemo igrace i klub, dok kad se izgubi niko ne valja.
Ono sto sam gledao u Kaknju jucer, ono je dno dna.
Tolika qurcobolja se nije vidjela iz ere Kodre.
Al to sve krece od manjka autoriteta trenera.