FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nesto sam primjetio,kako ode Ćala nest i onog lika @denchi sa foruma...coincidence? 
- PitarBordo
- Kontakt:
Bio je tu nakon čelika, malo prozivao raju koja je hvalila Hadžića.zagorski je napisao/la:Nesto sam primjetio,kako ode Ćala nest i onog lika @denchi sa foruma...coincidence?
Samo Saraj'vo.
Ma ova liga je otisla u qurac.
Nista ni kone nisu bolje pa da ih se plasimo. Provlace se svaku utakmicu ko kakve fufice. I njima je Mladost ocitala lekciju. Zrinjski takodje nije vise dominantan, Siroki isto dobio porciju od velike Gabele, kao i mi.
Ovo je sve u 5 deka.
Nista ni kone nisu bolje pa da ih se plasimo. Provlace se svaku utakmicu ko kakve fufice. I njima je Mladost ocitala lekciju. Zrinjski takodje nije vise dominantan, Siroki isto dobio porciju od velike Gabele, kao i mi.
Ovo je sve u 5 deka.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Sto se zajeba.. Kontam napisa joker 3 vezane pobjede
hahaha al ovo je vec moguce sto govoris

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Liga je uvijek bila užasna, samo što se sad pojavilo više ovih "malih" klubova koji su razvili neki sistem i imaju dobre igrače. Nekad se znalo da Radniku daješ minimalno tri, danas i oni respektabilna ekipa, kao i Krupa, GOŠK, Mladost, Vitez... Jedine ekipe koje se izdvajaju su naša 14/15 i 06/07, te kone 11/12 i 01/02, jedine ekipe koje su napravile nešta u Evropi (kone nisu 2012. al' su tad ubili ligu) i imale par realno dobrih igrača, sve ovo ostalo je tanko.emir79 je napisao/la:Ma ova liga je otisla u qurac.
Ovo je sve u 5 deka.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Sad mi je jasnije..Zagor je napisao/la:Sto se zajeba.. Kontam napisa joker 3 vezane pobjedehahaha al ovo je vec moguce sto govoris
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nijedna ekipa nije pokazala nesto posebno, oni bi vrlo lako stigli do pobjede da Miloš nije majstorski ubacio Ahmetu, cuvali su prednost veoma lagano. To sam primijetio u posljednje 2-3 godine da kad mi primimo gol da bukvalno postane nemoguce da dođemo do golova i preokreta, voljni momenat nula i tako vec godinama ali eto sreca nas je malo pogledala sada. Nije los bod protiv Mladosti tamo pa cak bi pretrpio i poraz od Zrinjskog na svom terenu, problem je poraz protiv GOŠK-a i to sto se ne moze vjerovati ovim igracima da ce to negdje ispraviti.sekac je napisao/la:Neko reče da nismo bod zaslužili protiv Mladosti aferim znalac mi ne gledamo iste utakmice nabroj šanse Mladosti i naše šanse govorim o šansama ne o udarcima i bit če dovoljno ako ništa za remi a ja mislim da smo dali gol na vrijeme da bi se vratili sa 3 boda a ne sa bodom nema veze svako ima svoje viđenje utakmice.Žao mi je što ne dobismo bili smo bliži pobjedi a uprava nek se stidi i lagano pokupi **** im Šiljak mater pokvarenu,eh kako če levate naguziti kad oni budu domaćini za derbi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ovo je problem, ja se ne mogu sjetit u zadnjih par sezona da smo tri put okrenuli rezultat. Od Čelika i onog Harbinog gola u 94. minutu nismo nikako ja mislim. Prethodno smo okrenuli Širokog na Miloševoj zadnjoj utakmici kad je zabio onaj majstorski gol. Osim toga mi ništa ne pada na pamet.MortemHz je napisao/la:Nijedna ekipa nije pokazala nesto posebno, oni bi vrlo lako stigli do pobjede da Miloš nije majstorski ubacio Ahmetu, cuvali su prednost veoma lagano. To sam primijetio u posljednje 2-3 godine da kad mi primimo gol da bukvalno postane nemoguce da dođemo do golova i preokreta, voljni momenat nula i tako vec godinama ali eto sreca nas je malo pogledala sada. Nije los bod protiv Mladosti tamo pa cak bi pretrpio i poraz od Zrinjskog na svom terenu, problem je poraz protiv GOŠK-a i to sto se ne moze vjerovati ovim igracima da ce to negdje ispraviti.sekac je napisao/la:Neko reče da nismo bod zaslužili protiv Mladosti aferim znalac mi ne gledamo iste utakmice nabroj šanse Mladosti i naše šanse govorim o šansama ne o udarcima i bit če dovoljno ako ništa za remi a ja mislim da smo dali gol na vrijeme da bi se vratili sa 3 boda a ne sa bodom nema veze svako ima svoje viđenje utakmice.Žao mi je što ne dobismo bili smo bliži pobjedi a uprava nek se stidi i lagano pokupi **** im Šiljak mater pokvarenu,eh kako če levate naguziti kad oni budu domaćini za derbi.
Dolaziš li na istočnu trebinu?joker90 je napisao/la:Moremo li do 3 vezana domaća poraza?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Dolazim iz mržnje prema radničkoj klasi samo! Znači li to da imam kornflekse?High je napisao/la:Dolaziš li na istočnu trebinu?joker90 je napisao/la:Moremo li do 3 vezana domaća poraza?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Osmoplasirani protiv drugoplasiranih.joker90 je napisao/la:Dolazim iz mržnje prema radničkoj klasi samo! Znači li to da imam kornflekse?High je napisao/la:Dolaziš li na istočnu trebinu?joker90 je napisao/la:Moremo li do 3 vezana domaća poraza?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
LZO vs LZPHigh je napisao/la: Osmoplasirani protiv drugoplasiranih.
Duel dva svijeta različita!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Naslutismo mi Dadu Glišića.joker90 je napisao/la:LZO vs LZPHigh je napisao/la: Osmoplasirani protiv drugoplasiranih.
Duel dva svijeta različita!
Prekucali smo mi Glišu, bliži smo sad nekom posmrtnom maršu..High je napisao/la: Naslutismo mi Dadu Glišića.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946

Imaš pogled kao terorista, za tvojim stolom služe samo Krista!
U drugom poluvremenu protiv Mladosti, naši su napravili jednu finu akciju, 5-6 pasova na malom prostoru. I gurnu je neko Bekiću, a on centrira na suprotnu korner zastavicu. Ono, k'o da se lik namjerno trudi da što gore ubaci, da uyebe svaki napad... ne znam više majke mi et.High je napisao/la:
Tokmak, šetajuća apatija koju treba zamotati u foliju i otisnuti niz livadu.skoroalen je napisao/la:U drugom poluvremenu protiv Mladosti, naši su napravili jednu finu akciju, 5-6 pasova na malom prostoru. I gurnu je neko Bekiću, a on centrira na suprotnu korner zastavicu. Ono, k'o da se lik namjerno trudi da što gore ubaci, da uyebe svaki napad... ne znam više majke mi et.High je napisao/la:
Nisam znao da ovo ima zabilježeno i na videu. Ev sad, kao inače, neka me nostalgija hvata, pa naidjoh na ovaj video. A eto blizi se derbi pa da ga podijelim s vama, jest da nije atmosfera kakva bi trebal bit uoci derbija, al hajd...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 31 gost.