Gdje si vidio gol ,daj zakaci.neki sazetak ili golove da i ja vidimanell je napisao/la:Otvorio, vidioBrokula je napisao/la:Pusti vilšera, otvori taj moj link gore. Vidi ljudine, počeo plakatanell je napisao/la:Kako je Wilsher odigro za u23 ?![]()
![]()
Sad sam vidio golčinu Nelsona, mali je bolji od Walcotta.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Dobro, de, i Podolski je razbio Liverpool pa ga poslije sa lijevog krila izgurao Cazorla.Brokula je napisao/la:Henry objasnio![]()
Nek Artetitties otvori i zastidi se svojih komentara![]()
Penezi se na kraju dana broje.
Ne znam ali stavi link i nek pogleda preko tviteraanell je napisao/la:Kako se postavlja klip sa twittera ?
Dobar gol
Ima li za ove sto nemaju tviter?
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
bega_afc je napisao/la:Ima li za ove sto nemaju tviter?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Fino sam ti trazio sa tvitera, sta ovo kacis?Brokula je napisao/la:bega_afc je napisao/la:Ima li za ove sto nemaju tviter?
Ne treba ti twitter da možeš vidjet objavu noobino 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa ko je trazio tviter?Brokula je napisao/la:Ne treba ti twitter da možeš vidjet objavu noobino
Arsene Wenger on @beINSPORTS "Of course (Alexis will be here in September). I am amazed that you (media) are amazed by that."
Evo samo za begu nije sa tvitera.
Evo samo za begu nije sa tvitera.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ma pusti begana jede **** džaba!
Wenger confirms Mertesacker, Mustafi & Coquelin fit for trip to Stoke. Sanchez back next week. #afc
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
samo ispred postojeceg linka kucas mobile. i enteranell je napisao/la:Kako se postavlja klip sa twittera ?

ides play i desni klik na video pa Copy video adress
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Marsal
- Kontakt:
Kakav je da je, za talibana na devi i za francuskog ananasa je izmislio fudbal.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ja mislim da svi naši problemi sredine leže u toj nekoj defanzivnoj strani, jednostavno naše sredine " nema " kada god je neki jači tempo u pitanju, tu ne može ni Xhaka, Ramsey, Wilshere ni Cazorla da prismrde, ljudi su nas u LP redovno jeli u bilo kojem bitnijem meču kada se igra na trku i jak tempo. Gubimo se u toj nekoj brzini koju naša sredina ne može da isprati zajedno sa odbranom, napad nam je jedivno pozitivno u ekipi.
Još od Vieire i Gilberta, nismo imali dominaciju na sredini, sjetimo se Songa i njegovih propusta, da bio je napadački dobar, ali pozadi je promaha šibala da valja i opet smo bili ubijeni na toj sredini.
Neće Jack Wilshere pomoći Arsenalu da se ta sredina popravi, Ramsey i Xhaka se uigravaju i nisu loša kombinacija, ali za Ligu Prvaka i bilo koji meč jače prirode fizički i kada su ulozi u pitanju, mi padamo.
Zašto? Zato što nemamo stabilnost u sredini, Wenger je otkako je Cesc bio glavni, počeo da sklapa ekipu bez neke fizički jače sredine, a mislim da u tome leži problem kod nas.
Čelzi je osvojio titulu zbog Kantea, Čelzi kada je doveo Matića osvojio je titulu, nas jedu ekipe kada god se u protivničkoj ekipi nalazi dobar zadnji vezni, bio on visok ili ne, a ovi visoki nas redovno jedu ( jedan Kondogbia je primjer ).
Previše smo mlaki u tom dijelu terena i sav presing koji protivničke ekipe vrše svede se na Xhaku i Ramseya, a da ne pričam kada te dvojice nema ko nam već igra.. Leicester nam presingom iznudio 3 gola nakon naše tri greške, a to je samo jedan Leicester u pitanju, zamislite tek kada dođe ozbiljan protivnik koji igra stabilan, konstantan fudbal?
Nas Tottenhem evo počeo da pobjeđuje, Poche sredio sredinu, postavi Wanyamu i Diera, ili Alli bude tu negdje kao više napadačka verzija i mi ne možemo da pređemo centra, ganjamo neke kontre, ako damo gol damo..ako ne damo oni će nam dati i to je to.
Nemam neku ideju ko bi nam bio dobro pojačanje za vezu, želio sam Matića jer bi nam taj čovjek samo tako legao u ovu ekipu, Kovačić nije fizikaner, ali je upgrade u odnosu na Ramseya, što se fizikanera tiče Matuidi nije skup, N'Zonzi je na prodaju..ne znam ko još, ali znam da imamo najmekšu sredinu u EPL i da nas to handri godinama.
Još od Vieire i Gilberta, nismo imali dominaciju na sredini, sjetimo se Songa i njegovih propusta, da bio je napadački dobar, ali pozadi je promaha šibala da valja i opet smo bili ubijeni na toj sredini.
Neće Jack Wilshere pomoći Arsenalu da se ta sredina popravi, Ramsey i Xhaka se uigravaju i nisu loša kombinacija, ali za Ligu Prvaka i bilo koji meč jače prirode fizički i kada su ulozi u pitanju, mi padamo.
Zašto? Zato što nemamo stabilnost u sredini, Wenger je otkako je Cesc bio glavni, počeo da sklapa ekipu bez neke fizički jače sredine, a mislim da u tome leži problem kod nas.
Čelzi je osvojio titulu zbog Kantea, Čelzi kada je doveo Matića osvojio je titulu, nas jedu ekipe kada god se u protivničkoj ekipi nalazi dobar zadnji vezni, bio on visok ili ne, a ovi visoki nas redovno jedu ( jedan Kondogbia je primjer ).
Previše smo mlaki u tom dijelu terena i sav presing koji protivničke ekipe vrše svede se na Xhaku i Ramseya, a da ne pričam kada te dvojice nema ko nam već igra.. Leicester nam presingom iznudio 3 gola nakon naše tri greške, a to je samo jedan Leicester u pitanju, zamislite tek kada dođe ozbiljan protivnik koji igra stabilan, konstantan fudbal?
Nas Tottenhem evo počeo da pobjeđuje, Poche sredio sredinu, postavi Wanyamu i Diera, ili Alli bude tu negdje kao više napadačka verzija i mi ne možemo da pređemo centra, ganjamo neke kontre, ako damo gol damo..ako ne damo oni će nam dati i to je to.
Nemam neku ideju ko bi nam bio dobro pojačanje za vezu, želio sam Matića jer bi nam taj čovjek samo tako legao u ovu ekipu, Kovačić nije fizikaner, ali je upgrade u odnosu na Ramseya, što se fizikanera tiče Matuidi nije skup, N'Zonzi je na prodaju..ne znam ko još, ali znam da imamo najmekšu sredinu u EPL i da nas to handri godinama.
Gdje nismo imali poslije Gilberta. Pa sa Fabregasom tamo 08-11 smo dominirali sredinom ko nikad. Najljepši Arsenal ikad
kakav jedan igrač u sredini
nama realno trebaju dvojicu,jedan destruktivac i jedan koji će diktirati tempo i graditi igru
pekar nema šta raditi u prvih 11,to je ludo bačen novac u vjetar kolko je lik glup ko ****,a još gluplji oni koji su ga doveli
matuidi ode u juve
krychowiak 15-17 milki eura je vjerojatno preskup vojaeru,ili da se uzme kondogbia na posudbu s pravom otkupa,sve sića poslovi a može se puno dobiti
ili skuplja opcija william carvalho
D Day For Alexis & Ox Plus We Need Carvalho! | Transfer Daily
čak i ovaj kmeči za carvalhom
AA23 je napisao/la:
matuidi ode u juve
D Day For Alexis & Ox Plus We Need Carvalho! | Transfer Daily
čak i ovaj kmeči za carvalhom
- Marsal
- Kontakt:
Im'o si ljepotu dok je Flamini gulio za trojicu u veznom redu.Brokula je napisao/la:Gdje nismo imali poslije Gilberta. Pa sa Fabregasom tamo 08-11 smo dominirali sredinom ko nikad. Najljepši Arsenal ikad
Evo Matuidi u Juventusu za 20 miliona eura jbt, pa Arsene nek ti je haram što ovog momka nisi pokušao potpisat.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.