Imaš pogled kao terorista, za tvojim stolom služe samo Krista!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

U drugom poluvremenu protiv Mladosti, naši su napravili jednu finu akciju, 5-6 pasova na malom prostoru. I gurnu je neko Bekiću, a on centrira na suprotnu korner zastavicu. Ono, k'o da se lik namjerno trudi da što gore ubaci, da uyebe svaki napad... ne znam više majke mi et.High je napisao/la:
Tokmak, šetajuća apatija koju treba zamotati u foliju i otisnuti niz livadu.skoroalen je napisao/la:U drugom poluvremenu protiv Mladosti, naši su napravili jednu finu akciju, 5-6 pasova na malom prostoru. I gurnu je neko Bekiću, a on centrira na suprotnu korner zastavicu. Ono, k'o da se lik namjerno trudi da što gore ubaci, da uyebe svaki napad... ne znam više majke mi et.High je napisao/la:
Zagor je napisao/la:Nisam znao da ovo ima zabilježeno i na videu. Ev sad, kao inače, neka me nostalgija hvata, pa naidjoh na ovaj video. A eto blizi se derbi pa da ga podijelim s vama, jest da nije atmosfera kakva bi trebal bit uoci derbija, al hajd...![]()
BelminM23 je napisao/la:Trebalo bi u Banja Luku otići pogledati utakmicu, ali samo ako zasluže na derbiju.
Koliko samo stvorenih šansi... e ovo se zove igra i prilike, a ne poklonjen zicer u 8. sekundi i slučajno dobro izveden korner u 90. minuti. A i ovo je ekipa koja je igrala 50% slabije od šampionske.High je napisao/la:BelminM23 je napisao/la:Trebalo bi u Banja Luku otići pogledati utakmicu, ali samo ako zasluže na derbiju.
Imaš sve, al' nemaš dušuHigh je napisao/la:
Naš najslabiji stoper trenutno, ne može se izborit s konkurencijom.Stroj1946 je napisao/la:Kakva je ovo situacija sa Mihojevićem?
Izgleda da i on ovaj bolji ugovor ne želi potpisati, kako su nam samo igrači bezobrazni, redom bolji ugovor su odbili Duljević, Kovačević, Bekić, Hadžić se natezao...Stroj1946 je napisao/la:Kakva je ovo situacija sa Mihojevićem?
Ne kontam fakat lud sam onda nama i Borcu po 4 000 a konama 3 500 **** 500 KM ali kako sve isti prekršaji a različita kazna ne znam svega mi kakakv pravilnik imaju ako može neka neko objasni!?muhamedhulk je napisao/la:FK Sarajevo, novčana kazna u iznosu 4.000,00 KM (propusti u organizaciji utakmice, upotreba pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača, isticanje transparenata sa nesportskim sadržajem).
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/klubovi- ... bih/248274
Bljak, bljak
Nije istina.SiouxLukavac je napisao/la:Izgleda da i on ovaj bolji ugovor ne želi potpisati, kako su nam samo igrači bezobrazni, redom bolji ugovor su odbili Duljević, Kovačević, Bekić, Hadžić se natezao...Stroj1946 je napisao/la:Kakva je ovo situacija sa Mihojevićem?
Za fudbal.muhamedhulk je napisao/la:Imaš sve, al' nemaš dušuHigh je napisao/la:
Emotivno hendikepiran
Lice ti je prebledo kao da si zgresioHigh je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras i 12 gostiju.