FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 avg 2017, 21:49

staragarda je napisao/la:Opet vladika o nekim misterioznim neprijateljima kluba a on i NJUO u borbi protiv vjetrenjača i za pravu stvar....jaka demagogija, cestitam
ni malo to nisu naivni

zar ne mislite da i dalje oko Slobode ne postoje i "trece" strane, koje nisu ni Azmir ni NJUO, nego kojima je svejedno ko je na celu Slobode dok pokusavaju ostvariti svoje interese.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 avg 2017, 21:57

fukara87 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:jbem li im mamu i termin, morat cu birat izmedju Slobode i Lazija :mrgreen:
Blago tebi kad moras birati izmedju Slobode i Lazija
jel imas problema s time

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 14 avg 2017, 22:06

a mi smo bas zdrava sredina, neprijatelja ni na vidiku :clap: pored odreda Azmirovaca koji su emocijonalno vezani za svog babuku imamo i odred degenerika na tribini koji su emocijonalno vezani za Jahu, Karlosa, Saleta (dvije najglasnije grupe)........ a ima i onih koji se ne izjasnjavaju ali kad gubimo brci im se refleksno smijese :kafa: prava sredina za napredak :thumbup:
Sloboda Tuzla

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 14 avg 2017, 22:24

Gifron je napisao/la:Na stranici saveza pise da je u nedjelju u 20h utakmica.
Super termin.
Taman da stignem na drugo poslije posla, eto fukarotz, šta imaš sad da kažeš :kafa:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 14 avg 2017, 22:26

wobly92 je napisao/la:
Gifron je napisao/la:Na stranici saveza pise da je u nedjelju u 20h utakmica.
Super termin.
Taman da stignem na drugo poslije posla, eto fukarotz, šta imaš sad da kažeš :kafa:
Meni ce biti u knap da stignem na pocetak haha
Jedan grad, jedna ljubav!

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 14 avg 2017, 23:03

fukaratz je napisao/la:a mi smo bas zdrava sredina, neprijatelja ni na vidiku :clap: pored odreda Azmirovaca koji su emocijonalno vezani za svog babuku imamo i odred degenerika na tribini koji su emocijonalno vezani za Jahu, Karlosa, Saleta (dvije najglasnije grupe)........ a ima i onih koji se ne izjasnjavaju ali kad gubimo brci im se refleksno smijese :kafa: prava sredina za napredak :thumbup:
Ma sve se to rjesi sa dvije pobjede u naredna dva susreta. I jedni i drugi utihnu odmah. Ovi emotivci za 'našom' djecom mogli bi se prisjetiti sezone kad smo ispali kako to izgleda. I gle čuda mi ispadnemo a nasa djeca -kud koji mili moji-
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 14 avg 2017, 23:05

Katanec im je požutio i neće igrati na Tušnju.Očekujem da ga zanijeni Jakovljević ili Barišić..
Krupa je pokušala sa "šahovskom uspavankom" do boda i nije uspjela,Zrinjski i dalje gotovo sve karte baca na krila .Odlazak Tomića je za njih nenadoknadiv.
Nadam se da će do utakmice ozdraviti naši roviti igrači.(Zukić,Hairlahović,Djordjilovic).vjerujem da će Osmanagić krenuti kao starter,
Treba nam brzina po bokovima u oba smjera.Ljuta defanzivna dvojka (petvorka)ispred štopera.Gore Osmanagića na pleja ,desno Ordagić lijevo Djordjilovic i Smajić na špica.Ziljkić nikad nije dvije dobre odigro ,naprotiv sad bi on malo soliro da se prodaaa.Bolje mu je da uđe sa klupe.Ispalit ga ko iz praćke.
Valja nam nabiti jak tempo od prve lopte.Mi protiv njih u "fudbalskom šahu" nemamo šansi ,ali u fudbalu ih možemo zgaziti. Vjerujem u pun Tušanj koji će biti naš "12 igrač".ako Osmanagić nije za cijelu utakmicu ,tu su Grahovac i Hairlahović uz već"čuvenog" Ziljkića.

..................................Muminović

....Todorović....Mehmedagić........Ignjatović.....Salkić

.......................Ćulum................Zukić

.......Ordagić.................Osmanagić............Djordjilovic

...................................Smajić

...............................................................................................................................................................................

.......................

............................Bandić

....Galić,...... Laštro, .....Jakovljević,...... Stojkić

............. Ćavar,................. Pezer

........Filipović,.......... Bilbija,....... Todorović

.............................Jović
Ja volim FK Tuzla City

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 avg 2017, 23:10

NjonjoVam je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Opet vladika o nekim misterioznim neprijateljima kluba a on i NJUO u borbi protiv vjetrenjača i za pravu stvar....jaka demagogija, cestitam
Vlado je kralj lafine i talova!!
Vlado lord lordova, kraljeva kralj. Nargila i lakih fuksi. Uvijek neki pijesak baca u oci, zamece trag. :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 15 avg 2017, 00:26

sloboda72 je napisao/la:Katanec im je požutio i neće igrati na Tušnju.Očekujem da ga zanijeni Jakovljević ili Barišić..
Krupa je pokušala sa "šahovskom uspavankom" do boda i nije uspjela,Zrinjski i dalje gotovo sve karte baca na krila .Odlazak Tomića je za njih nenadoknadiv.
Nadam se da će do utakmice ozdraviti naši roviti igrači.(Zukić,Hairlahović,Djordjilovic).vjerujem da će Osmanagić krenuti kao starter,
Treba nam brzina po bokovima u oba smjera.Ljuta defanzivna dvojka (petvorka)ispred štopera.Gore Osmanagića na pleja ,desno Ordagić lijevo Djordjilovic i Smajić na špica.
Zukić nece biti spreman sigurno tako sam dobio info provjeren. Povreda zahtjeva mirovanje jos 7 dana minimum tako da nije u treningu jos. Osmanagic vjerovatno samo jedno poluvrijeme. Hairulahovic zdrav dok Husica nema 90% za Zrinjski. Ako Krpicu skinu suspenziju za jednu utakmicu biće odlično.
Njihov srednji red Pezer Jamak protiv Culuma Ordage mislim da možemo dobiti bitku.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 15 avg 2017, 06:46

fukaratz je napisao/la:a mi smo bas zdrava sredina, neprijatelja ni na vidiku :clap: pored odreda Azmirovaca koji su emocijonalno vezani za svog babuku imamo i odred degenerika na tribini koji su emocijonalno vezani za Jahu, Karlosa, Saleta (dvije najglasnije grupe)........ a ima i onih koji se ne izjasnjavaju ali kad gubimo brci im se refleksno smijese :kafa: prava sredina za napredak :thumbup:
Plus " placenici ili vjerne sluge sistema tj vrhovnog vodje" koji su namjerno stetili Slobodi (bacali baklje) kako bi otjerali bivseg presjednika. Uglavnom nas je premalo da se djelimo ali et, kao sto je rekao Dzemal B crno nam se pise, propast necemo.....valjda.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 15 avg 2017, 09:48

Deru li nas deru, mamu li im **** lopovsku

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 avg 2017, 10:15

SARS je napisao/la:Deru li nas deru, mamu li im **** lopovsku
Sad Ce njima Macak j e b a t mater preko portala,novina i televizija.... ocekujem u toku dana slikanje sa onim gradskim poluadvokatom,najavu tuzbi,strazbug, Hag,UEFA,fifa,p i z d a materina a onda ide red poredjenja sa mancesterom,borusijom, Realom :kafa:
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 15 avg 2017, 10:24, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 15 avg 2017, 10:21

staragarda je napisao/la:
Sad Ce njima Macak j e b a t mater preko portala,novina i televizija.... ocekujem u toku dana slikanje sa onim gradskim poluadvokatom,najavu tuzbi,strazbug, Hag,UEFA,fifa,p i z d a materina a onda ide red poredjenja sa mancesterom,borusijom, Realom:kafa:
Ja se nadam da ce neko ko cita i prati ovo posavjetovati predsjednika da bude mudriji i pametniji,od halabuke i lajanja na njih nema nista,samo kontraproduktivno. Brukamo se raznim izjavama i prijetnjama,a u sustini nista :damn:
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 15 avg 2017, 10:22

Ovo nisu istine. :tokralju:
Mislim da nijedan drugi klub ne bi dobio kaznu za ovo. Naći će oni stotinu načina samo da uzmu pare, bagra jedna.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 15 avg 2017, 10:24

Klubovi nastavili puniti kasu N/FSBiH

Disciplinska komisija NS/FS BiH pod predsjedavanjem Nermina Kljajića na sjednici održanoj jučer u Sarajevu rješavala je disciplinska pitanja iz svoje nadležnosti Najveći iznos u kasu krovne kuće bh. fudbala uplatit će tuzlanska Sloboda koja je kažnjena za 5.000,00 KM, a kazne također nisu zaobišle ni Borac, Sarajevo, Široki Brijeg i Željezničar. Kao razlog zbog kojeg je Sloboda kažnjena s pomenutim iznosom navedeno je kašnjenje u dostavljanju dokumentacije u postupku licenciranja za takmičarsku godinu 2017/18. BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 15 avg 2017, 10:25

Sad Ce njima Macak j e b a t mater preko portala,novina i televizija.... ocekujem u toku dana slikanje sa onim gradskim poluadvokatom,najavu tuzbi,strazbug, Hag,UEFA,fifa,p i z d a materina a onda ide red poredjenja sa mancesterom,borusijom, Realom:kafa:
Molit cu te da me ne citiras u buduce jer tvoja i moja vidjenja ovog kluba se razilaze i ja da se pitam ti ne bi ni smio prici ovoj temi, a predsjednik nek im **** matere i ja bi im **** i treba im **** **** jedna lopovska

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 avg 2017, 10:28

Mislim da niko nikada nije kaznjen za ovo. ....
Da bogdom smo ljudi pa da napunimo Tusanj 10 000 da bude da se stane iza kluba. ....
Koja bagra jbt
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 avg 2017, 10:40

SARS je napisao/la:
Molit cu te da me ne citiras u buduce jer tvoja i moja vidjenja ovog kluba se razilaze i ja da se pitam ti ne bi ni smio prici ovoj temi, a predsjednik nek im **** matere i ja bi im **** i treba im **** **** jedna lopovska
Ko te j e b e bolan...i ti si mene citirao milion puta..... prestani se ponasat ko uvrijedjena mlada
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 15 avg 2017, 10:43

[/quote]
Ko te j e b e bolan...i ti si mene citirao milion puta..... prestani se ponasat ko uvrijedjena mlada[/quote]
Jos jedan dokaz pismenog taksiste koji pod ruku moze sa svojim idolom sisojom :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 15 avg 2017, 10:53

Ma lopovski savez !!! Sto se one tuzbe tice predata je uefi i sada se ceka postupak tako sam ja cuo :thumbup: Gledam Krstanovic kaznjen sa 4 utakmice ovi fakat nisu normalni u savezu treba to rascerati **** motkama dok je vrijeme
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.