PiazzaGrande je napisao/la:
Kakva fotka!
Zvijer!![]()
Njemu i Bilbiji sljedećeg ljeta istječe ugovor...
samokažem...

Čestitke Upravi na pravom potezu...
PiazzaGrande je napisao/la:
Kakva fotka!
Zvijer!![]()
Njemu i Bilbiji sljedećeg ljeta istječe ugovor...
samokažem...
Malo sam se raspitivao jucer oko toga, nista od prijenosa kako stvari stoje, jednostavno preskupo...ALOBOLA je napisao/la:Hoće li se moć nigdje gledat tekma iz Bjeljine?
Opet bez KukočaPiazzaGrande je napisao/la:Bakinih osamnaest:
Ivan Trifković, Kenan Pirić, Marin Galić, Slobodan Jakovljević, Matija Katanec, Neven Laštro, Pero Stojkić, Semir Pezer, Marko Perišić, Marijan Ćavar, Frane Čirjak, Hrvoje Barišić, Miloš Filipović, Ognjen Todorović, Salko Jazvin, Nemanja Bilbija, Toni Jović, Nardin Mulahusejnović...
Očito nisu još dostigli nivo fizičke spreme, ja ih očekujem u sljedećoj domaćoj (Krupa) bar među 18Taramba je napisao/la:Opet bez KukočaPiazzaGrande je napisao/la:Bakinih osamnaest:
Ivan Trifković, Kenan Pirić, Marin Galić, Slobodan Jakovljević, Matija Katanec, Neven Laštro, Pero Stojkić, Semir Pezer, Marko Perišić, Marijan Ćavar, Frane Čirjak, Hrvoje Barišić, Miloš Filipović, Ognjen Todorović, Salko Jazvin, Nemanja Bilbija, Toni Jović, Nardin Mulahusejnović...![]()
a nema ni nove devetke Handžića u sastavu
Koji ku.rac je s tim Kukocem, jer on toliko los?Wayat je napisao/la:Očito nisu još dostigli nivo fizičke spreme, ja ih očekujem u sljedećoj domaćoj (Krupa) bar među 18Taramba je napisao/la:Opet bez KukočaPiazzaGrande je napisao/la:Bakinih osamnaest:
Ivan Trifković, Kenan Pirić, Marin Galić, Slobodan Jakovljević, Matija Katanec, Neven Laštro, Pero Stojkić, Semir Pezer, Marko Perišić, Marijan Ćavar, Frane Čirjak, Hrvoje Barišić, Miloš Filipović, Ognjen Todorović, Salko Jazvin, Nemanja Bilbija, Toni Jović, Nardin Mulahusejnović...![]()
a nema ni nove devetke Handžića u sastavu
Ne trenira sa ekipom...Nisam siguran, mislim da je jos pod ugovorom sa Zrinjskim...penke je napisao/la:Jel Mate Pehar trenira s ekipom? Sta je s njim?
Hvala velika!tareizo je napisao/la:svim navijacima aktualnog prvaka nase zemlje SRETAN BLAGDAN SVETE GOSPE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.