Na netu nema nigdje, bila je repriza na BHT1 u nedelju pa ako ti je Bh telecom vrati sebitenpenny je napisao/la:Imal raja gdje tekma protiv mladosti snimak da se pogleda???
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- f0rest1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ko pljuje?Evolution87 je napisao/la:Ma treba prvo popljuvati preventivno, takvi se poslije najbolje pokazu :megreen:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo ja govorim da će biti pojačanje a nikad čuo nit ga gledao na ovim klipovima, obzirom kakva je sreda, pojačanje je.
Drago mi je što smo ga doveli, da bi još koga, jer ovo trenutno što imamo je čuna mlitava.
Da bi još stopera, i lijevog beka..
Haj ako nista bit ce dobar za domacih utakmica,nece osjecati pritisak.
Istok na jezicku edukaciju
Istok na jezicku edukaciju
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Evolution87
- Kontakt:
Odbio nekoliko velikana iz regije
Jesmo li ovo opet poceli da krademo igrace Hajduku i Partizanu?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Hvala na infu,jbg ne sjecam se kad sam tekmu sarajeva propustio pregledati mozda se pojavi negdje na netu...f0rest1946 je napisao/la:Na netu nema nigdje, bila je repriza na BHT1 u nedelju pa ako ti je Bh telecom vrati sebitenpenny je napisao/la:Imal raja gdje tekma protiv mladosti snimak da se pogleda???
-
belosevic28
- Kontakt:
Mislis da je krokodilko nevjeran/nevjerna/nevjerno...pa da ce mu ga adukTor skinutiskoroalen je napisao/la:Ovaj će Saji povalit trebu, pa će zakuhat' k'o Teri i Bridž.bordoakapitar je napisao/la:Nadam se da su mu rekli da nikada nece zaigrati da se ne nada bez veze ili mu odgovara sezonska za zapad i da malo karindja po SA
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Nek mu je sa srećom. Da pokvari ćejf ovim koji ga naslijepo pljuju.
Zadnja izmjena: High, dana/u 15 avg 2017, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
proći će kao i Cauido 
Danijelica jedva ceka da osjeti divovsku comagu.miky_hz je napisao/la:Spavas li mirno Danijela Mijatovic
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Burberry46
- Kontakt:
Ozbiljno, je l' neko zna ko sve ima dvojno državljanstvo? Ako nema niko, a ovaj je u planu da igra, u prvoj postavi bismo imali pet stranaca. Neko otpada, Novaković vjerovatno ne jer svakako nemamo štopera, Pavlović nam je i dalje najbolji golman, Stanojević odličan, ovaj bi mogao valjat... ostaje "najbolje pojačanje i ljubimac navijača" Velkoski, da leti iz rostera skroz.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Hoce li to Senad, ne d'o Bog, podnijeti ostavku?Lakoste je napisao/la:Nece ovaj zaigrati pod palicom Senada.
6 stranaca je i daljeskoroalen je napisao/la:Ozbiljno, je l' neko zna ko sve ima dvojno državljanstvo? Ako nema niko, a ovaj je u planu da igra, u prvoj postavi bismo imali pet stranaca. Neko otpada, Novaković vjerovatno ne jer svakako nemamo štopera, Pavlović nam je i dalje najbolji golman, Stanojević odličan, ovaj bi mogao valjat... ostaje "najbolje pojačanje i ljubimac navijača" Velkoski, da leti iz rostera skroz.
U nedjelju su u Kaknju poceli Pavlovic, Novakovic, Stanojevic i Velkoski, a Liivak usao u drugom poluvremenu.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Burberry46 je napisao/la:Hocemo sad novog trenera
Ma Ronaldo da dodje, djaba kad je na klupi zaluzina.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Nista se kralju nije promjenilo,6 i dalje moze igrati.Imamo fore za jos jednog u prvih 11skoroalen je napisao/la:Ozbiljno, je l' neko zna ko sve ima dvojno državljanstvo? Ako nema niko, a ovaj je u planu da igra, u prvoj postavi bismo imali pet stranaca. Neko otpada, Novaković vjerovatno ne jer svakako nemamo štopera, Pavlović nam je i dalje najbolji golman, Stanojević odličan, ovaj bi mogao valjat... ostaje "najbolje pojačanje i ljubimac navijača" Velkoski, da leti iz rostera skroz.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zar nije ostalo do daljnjeg, sest stranaca. Znam da se nesto pisalo o tome.A ako nije onda neka se trude, neka izvisi onaj koji je losiji od drugih.skoroalen je napisao/la:Stanojević, Pavlović, Liivak, Adukor, Novaković, Velkoski. Ako neko od ovih nema dvojno državljanstvo, pušimo ga životom, jer su Pavlović i Novaković neprikosnoveni, Stanojević zna lopte dovoljno, ovaj mora da je bolji od Sarića... znači Krste neće bit ni u zapisniku. Il' neko od gore nabrojanih.
Ovaj aduktor, jel mu mati zna da igra fudbal?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Maaaaaaa da se skrene sa pitanja, zato je doveden 
Sto ti je sega, covjek izabrao gdje ce moci prije dobiti priliku da igra.Evolution87 je napisao/la:Odbio nekoliko velikana iz regijeJesmo li ovo opet poceli da krademo igrace Hajduku i Partizanu?