FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
pavlovic novakovic krste stanojevic 4 strejndzera,,, i kako ovog ubaciti u zapisnik?
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
LiivakOsmanhodzicBuco je napisao/la:pavlovic novakovic krste stanojevic 4 strejndzera,,, i kako ovog ubaciti u zapisnik?
Ostalo je 6 stranaca.OsmanhodzicBuco je napisao/la:pavlovic novakovic krste stanojevic 4 strejndzera,,, i kako ovog ubaciti u zapisnik?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
vela havleskoroalen je napisao/la:Ostalo je 6 stranaca.OsmanhodzicBuco je napisao/la:pavlovic novakovic krste stanojevic 4 strejndzera,,, i kako ovog ubaciti u zapisnik?Momci iznad su objasnili, u Kaknju su zaigrali Pavlović, Novaković, Velkoski, Stanojević i ušao Liivak, znači nema problema.
- ElCartel11
- Kontakt:
Dijelic pregovaranja Faruka i Adukora.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
ElCartel11 je napisao/la:Dijelic pregovaranja Faruka i Adukora.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Što se tiće Mihojevića lijepo vam je kinosvra rekao imao je povredu zgloba a to je i on sam meni lićno potvrdio laže vas Marko lažem i ja http://prntscr.com/g8thtd
a vi huškači i dalje nastavite sa crnilom i onako ga malo imamo.Usput yebem upravi svu familiju neka daju cijeli stadion manijacima baš su se lijepo dogovorili kao da su osnovnu u Mjedenici završili retardi
a vi huškači i dalje nastavite sa crnilom i onako ga malo imamo.Usput yebem upravi svu familiju neka daju cijeli stadion manijacima baš su se lijepo dogovorili kao da su osnovnu u Mjedenici završili retardi
Sarajevo ljubavi moja!
kakav jug jesi dobar tiBelminM23 je napisao/la:Jazuk papira.BTX je napisao/la:previse je 16000 karti ali eto![]()
Haj biti će ljudi, realno jug će privući dosta naših navijača.
Što bi jaran od @PitarBordo rekao, uzeli smo bod protiv lidera, privući će i to.
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Pun plavi jug.BTX je napisao/la:kakav jug jesi dobar tiBelminM23 je napisao/la:Jazuk papira.BTX je napisao/la:previse je 16000 karti ali eto![]()
Haj biti će ljudi, realno jug će privući dosta naših navijača.
Što bi jaran od @PitarBordo rekao, uzeli smo bod protiv lidera, privući će i to.
Ili će pak biti potpuni kontraefekat, ali čisto sumnjam.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nista protiv tebe, ali ja ne vjerujem nikome, ni Marku ni petom desetom.sekac je napisao/la:Što se tiće Mihojevića lijepo vam je kinosvra rekao imao je povredu zgloba a to je i on sam meni lićno potvrdio laže vas Marko lažem i ja http://prntscr.com/g8thtd
Adukor ne smije igrati stopera zbog komunikacije i svega ostalog...
i baš zato se bojim da će baš to igrati....
i baš zato se bojim da će baš to igrati....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- PitarBordo
- Kontakt:
Šta kaže "raja piše svašta po forumu" hahahahSarajlijica1946 je napisao/la: Nista protiv tebe, ali ja ne vjerujem nikome, ni Marku ni petom desetom.
Eto i da je sve istina što su neki iznosili ovdje, šatro će to momak kao što je Marko iznijeti preko poruke na FB, pa nije Said da se tako ofira.
Samo Saraj'vo.
https://www.transfermarkt.com/joachim-a ... ler/231338
Odigrao prosle sezone u Ofi Kreta(2.liga Grcke) 22 utakmice kao zadnji vezni, pogodio 1 i jedna asistencija. Inace igrao u karijeri 22 puta kao DMC, 14 kao CM, te po jednom CD i LM.
Zanimljiv izbor..neki mu talijan menadjer.
Odigrao prosle sezone u Ofi Kreta(2.liga Grcke) 22 utakmice kao zadnji vezni, pogodio 1 i jedna asistencija. Inace igrao u karijeri 22 puta kao DMC, 14 kao CM, te po jednom CD i LM.
Zanimljiv izbor..neki mu talijan menadjer.
Zadnja izmjena: budzak, dana/u 15 avg 2017, 18:55, ukupno mijenjano 2 puta.
Zlatan Nalic 
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 8#p5941458
Da vidimo sta objektivna kosevska publika kaze ko je bio nas najbolji pojedinac
Da vidimo sta objektivna kosevska publika kaze ko je bio nas najbolji pojedinac
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Malo si se zezenuo ovaj forum nije spomenut ne bih dalje o tome a bujrum pa se naslađuj mi svi lažemo samo ti i pojedini istinu znate i govorite.Ja sam lijepo pitao čovjeka i on mi je odgovorio lijepo i ako laže on lažem i ja i tačka tako sam i napisao ovde ali đaba sve ti znaš već unaprijed da svi mi lažemoPitarBordo je napisao/la:Šta kaže "raja piše svašta po forumu" hahahahSarajlijica1946 je napisao/la: Nista protiv tebe, ali ja ne vjerujem nikome, ni Marku ni petom desetom.
Eto i da je sve istina što su neki iznosili ovdje, šatro će to momak kao što je Marko iznijeti preko poruke na FB, pa nije Said da se tako ofira.
Sarajevo ljubavi moja!
- PitarBordo
- Kontakt:
Malo si ste se zeznuli ni ja ovaj forum nisam spomenuo.sekac je napisao/la:Malo si se zezenuo ovaj forum nije spomenut ne bih dalje o tome a bujrum pa se naslađuj mi svi lažemo samo ti i pojedini istinu znate i govorite.Ja sam lijepo pitao čovjeka i on mi je odgovorio lijepo i ako laže on lažem i ja i tačka tako sam i napisao ovde ali đaba sve ti znaš već unaprijed da svi mi lažemoPitarBordo je napisao/la:Šta kaže "raja piše svašta po forumu" hahahahSarajlijica1946 je napisao/la: Nista protiv tebe, ali ja ne vjerujem nikome, ni Marku ni petom desetom.
Na drugu stranu pitati igrača kao Marko u privatnoj poruci pitati nešto i onda to staviti javno je malo degutantno.
Samo Saraj'vo.
@Pitar Bordo i tu si se malo zeznuo i to sam ga pitao smijem li objaviti hehehehe imam i za to dokaz
Sarajevo ljubavi moja!
Jos samo kvalitetnog trenera dovesti, bgmi bi ovo sve drugacije bilo...
Igraci imaju kvalitet, al treba nam vodja na klupi koji ce znati to da izvuce od njih.
@sekac brate, to je klasicni mabipulator, prevrtanac.. Okrece pricu kako njemu pase... Nek je samo on upravu
Igraci imaju kvalitet, al treba nam vodja na klupi koji ce znati to da izvuce od njih.
@sekac brate, to je klasicni mabipulator, prevrtanac.. Okrece pricu kako njemu pase... Nek je samo on upravu
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 15 avg 2017, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia i 33 gosta.