Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Reprezentativci (fudbal)
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Sacuvaj me boze.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
A starosna dob nije važna, od 16 godina pa do... samo nek ispunjava te uslove što si naveoharishp je napisao/la:Jedna dobra utakmica,prezime mu se zavrsava sa ic.I odmah u repku,i to startnu poziciju.
Sacuvaj me boze.
to mi imamo milion igraca u ligama petice pa da se neckamo...harishp je napisao/la:Jedna dobra utakmica,prezime mu se zavrsava sa ic.I odmah u repku,i to startnu poziciju.
Sacuvaj me boze.
Ako repku smatrate cirkuskim satorom.onda imamo i za bacanja.gruezi je napisao/la:to mi imamo milion igraca u ligama petice pa da se neckamo...harishp je napisao/la:Jedna dobra utakmica,prezime mu se zavrsava sa ic.I odmah u repku,i to startnu poziciju.
Sacuvaj me boze.
Bog zna klovnova nam ne nedostaje.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ivica Grlić zabio gol u visokoj pobjedi Duisburga nad Ingolstadtom (4:1). Doduše, ima još pola sata do kraja.
Grlić asistirao kod drugog gola. Dakle, gol i asistencija.
-
Bosna_Ponosna
- Kontakt:
U prošlom kolu gol i dvije asistencijeMinistaR je napisao/la:Nije reprezentativac, bio je nekad, ali nemam gdje da napišem.
Ivica Grlić zabio gol u visokoj pobjedi Duisburga nad Ingolstadtom (4:1). Doduše, ima još pola sata do kraja.![]()
- Omerbavarac
- Kontakt:
Grlic bolji nego u mladim danima.MinistaR je napisao/la:Nije reprezentativac, bio je nekad, ali nemam gdje da napišem.
Ivica Grlić zabio gol u visokoj pobjedi Duisburga nad Ingolstadtom (4:1). Doduše, ima još pola sata do kraja.![]()
U sjecanju mi je ostao njegov gol protiv Moldavije.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Sta je ovo sad hoce turci Ibru
Chelsea FC
- Drugi način
- Kontakt:
http://a.imageshack.us/img227/1558/konkurs1b.jpg
davno se oprostio od reprezentacije, ima puno ljeta grlic njegovo je odsviraloamEl_rooB je napisao/la:Safete zovi Grlica dok jos ima vremena![]()
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
Šteta...DaRtAnJaN je napisao/la:davno se oprostio od reprezentacije, ima puno ljeta grlic njegovo je odsviraloamEl_rooB je napisao/la:Safete zovi Grlica dok jos ima vremena![]()
- NoName
- Kontakt:
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma neznamo bi li bilo koristi od njega na beku ,on je ipak veznjak.NoName je napisao/la:Moželi Grlić igrati na lijevom beku? Da ga preporučimo Saji...
pusti ba grlica vidis da pucaju supljulegenda reala je napisao/la:Ma neznamo bi li bilo koristi od njega na beku ,on je ipak veznjak.NoName je napisao/la:Moželi Grlić igrati na lijevom beku? Da ga preporučimo Saji...
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
- legenda reala
- Kontakt:
Igubi Genchili na kraju jel njihov ucinak do sad remi i poraz ?legenda reala je napisao/la:I Zec strijelac i on u sjajnoj formi pred okupljanje repke.
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Omerbavarac
- Kontakt:
http://www.****/Cartman je napisao/la:Sigurni da je Zec strijelac? Na livescore pise da je Delibalta dao gol.
Ovdje pise da je zec strijelac. Sad ne znam koliko je pouzdana ova stranica sa rezultatima?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Ado86, AmorVincitOmnia, ArtemisFowl, Atlanta, bavariapivo, Beli98, bordobijeli, CAGarfia, CHR, Confiance, dariolovrinovic00, dark44, Edincapitano, Elddar, farenhajt, FerdinandF, Frankie, Fudo, GIBRA, Gifron, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, HariTz, hurem, Iceplayer, Imamkarbarum, Iniesta12, insimadop, Kaunas, KockarVicin007, Konzerva, kouadio, kovacic, lakilone, laznokrilo, LjutaPaprika, Majstorinho, Micron, mirsonetz, NebeskaSila96, RaZuti, rio_Ferdy88, SanaBosna, soccerfan, Soli, TefalTava, tuzlanskinacin, Venom, visarionovich, Wilshere10, zemuntrg, Zglavkar i 298 gostiju.