http://www.fifa.com/associations/associ ... index.htmlPortillo je napisao/la:Jeli se prva igra kod nas ili u Francuskoj?
EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
100% sportski i krajnje opušten potpis
Hvala. Jos samo znas li kada karte izlaze u prodaju? Ili bilo ko od vas zna li?RiNo je napisao/la:http://www.fifa.com/associations/associ ... index.htmlPortillo je napisao/la:Jeli se prva igra kod nas ili u Francuskoj?
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
to ce se druze znati koji dan pred tekmu....kao sto i uvjek bude... 

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Na Sušićevom spisku za start kvalifikacija nalaze se ovi igrači: Hasagić, Begović, Spahić, Nadarević, Mravac, Jahić, Pandža, Salihović, Mujdža, Lulić, Muratović, Rahimić, Medunjanin, Ibričić, Pjanić, Misimović, Džeko, Muslimović, Ibišević, Zec, Štilić, Alispahić. Bude li nepredviđenih otkaza selektor će posegnuti za Šehićem, a Sušić prati igre Josipa Barišića.
Drago mi je za Lulica, al' pitam se sto ce Salihovic tu ? Mislim pozitivno je to da se pojavi i bude sa igracima, al' mogao je pozvati jos nekog umjesto Salihovica koji nece igrati 4 utakmice. Taj ''neko'' ne mora odigrati ni minut, ipak mozda se nametne preko treninga...?
Sve u svemu spisak kojeg smo i do sada vidjali ! Kod nas vazi, ekipa koja gubi ne mijenja se
Drago mi je za Lulica, al' pitam se sto ce Salihovic tu ? Mislim pozitivno je to da se pojavi i bude sa igracima, al' mogao je pozvati jos nekog umjesto Salihovica koji nece igrati 4 utakmice. Taj ''neko'' ne mora odigrati ni minut, ipak mozda se nametne preko treninga...?
Sve u svemu spisak kojeg smo i do sada vidjali ! Kod nas vazi, ekipa koja gubi ne mijenja se

Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Safet Sušić, selektor nogometne reprezentacije, najveći dio poziva poslao je igračima u njihove klubove. U ladici su još dvije pozivnice. Dvoji između jednog iskusnog veznjaka i jednog defanzivca iz mlade reprezentacije. Ne želi «gomilati» igrače na određenim pozicijama, već nastoji osigurati kvalitetna rješenja na svim pozicijama.
- Novo ime je Senad Lulić. Momak me uvjerio da ima potencijal, igra jake utakmice u kontinuitetu, a i njegov trener Vladimir Petković je dao određene «garancije» za Lulića.
Selektor je izrazio zabrinutost zbog dopisa iz Tirane.
- Dobili smo obavijest da sa Albanijom igramo u Skadru, a ne u Tirani. Ne sviđa mi se to, jer bi u tom slučaju morali voziti se najmanje sat vremena.
Na kraju je pohvalio «autore» pobjeda Dinama i Hajduka.
- Vaha je odlično startao.Vjerujem da će ostaviti Dinamo u Evropi što duže. Sretan sam i zbog Senijada Ibričića, koji je igrao odlično i u reprezentaciji kada je ulazio sa klupe i pokazivao ogromnu želju. On će vjerovatno biti u početnoj postavi protiv Luksemburga - najavio je Sušić. Pljesak zaslužuju i jedan i drugi; Ibro zbog veličanstvene igre, a Sušić što nagrađuje svoje pulene.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Sa Albancima u Skadru. Morat će se jedan dio puta autobusom. I onda nas domaći sataru.
Hayley <3
Ma seljacka posla. Nece im puno pomoc. A vidim nije daleko ovaj grad od Podgorice, tako da bi mogli do tamo avionom, pa onda autobusom.badblueboylivno je napisao/la:Sa Albancima u Skadru. Morat će se jedan dio puta autobusom. I onda nas domaći sataru.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
Kvalifikacije ce biti teske to sigurno.Ali ja mislim da BIH moze protiv svih
.Sto se Katara tice mozda smo ga previse pocjenili
, a mozda je to Susiceva taktika , da nas sami Francuzi podcjene.Sto se tice formacije
.4-5-1 , 3-5-2.A prva postava da bude : Golman:Definitivno Hasagic , kojeg bi po potrebi mjenjao Supic il Begevic to je na treneru. Odbrana: Nas kapiten Spahic naravno ,te iskusni Naderevic , i Jahic ili Jahic i Mujda. Vezni:E tu treba razmislit.Pozicija defanzivnog veznog pripada Rahimicu, kojeg moze zamjeniti Muratovic.Onda dalje bi stavio Pjanica te Ibricica.I na kraju kakav bi bio vezni red bez Misketa.Napad:Dzeko, mislim ko drugi i nesto malo defanzivnije Lulic ili Zec.

LOGICNO
- velez_mostar
- Kontakt:
Prdonja je napisao/la:Hocu i ja da budem Mourinho
Mislim da se u vecini utakmica u narednim kvalifikacijama mora igrati ova fomracija 4-5-1. Razlog je vrlo jednostavan i zalostan, nemamo trkaca u ekipi. Kad je stari i senilni starac ali ipak veliki profesionalac Ciro forsirao nesto defanzivniju formaciju, svi su pljuvali po njemu. No sa takvom formacijom smo se prosetali grupom. Cim smo poceli da igramo ofanzivnije igra ali i reuzltati su pali a totalni haos je bio sad u zadnjoj utakmici kada smo igrali 4-3-3. Katar nas je pretrcao i pregazio.
U ovim kvalifikacijama mislim da imamo nekoliko ekipa koje su trkacke. Prije svega ova najnovija mlada reprezentacija Francuske. Gledao sam snimke protiv Norveske. Trce ljudi ko ludi. Moramo izrazito defanzivno protiv njih igrati ako zelimo bilo sta jer u protivnom ce nas rastaviti na proste faktore iz kontri. Mislim da i Albanci mnogo trce dok Rumuni su kao i mi. Za Bjeloruse ne znam, iskreno nisam ih gledao.
Stoga ja mislim da u vecini utakmica bi trebali igrati sa 4-5-1, nesto ovako npr:
--------------------------------------------Hasagic------------------------------------------------
---------Mujdza---------------Nadarevic--------------Spahic------------------Jahic-------------
--------------------------Muratovic----------------------Rahimic--------------------------------
--------------------Pjanic-------------------Ibricic-----------------Misimovic--------------------
------------------------------------------Dzeko-----------------------------------------------------
Golman: Zasto Hasagic? Prije svega iskustvo, zatim duzi staz u ekipi. On ne brani u nekom velikom klubu ni u nekoj jakoj ligi, no za sada je Kenan dosta siguran, pokazao je to i u zadnjim utakmicama kad su svi podbacili. Sem toga Keno nikad nije pravio neke velike greske ako izbacimo prijateljsku sa Makedonijom te onih par istrcavanja i driblanja sa kojima mora prestati...
Odbrana: Ovo je najteze posloziti. Spahic je jedini koji je fiksni na ovoj poziciji. Za Naradevica vazi kao i za Hasagica, nije u nekom jakom klubu ali Nadarevic se bori i nije do sada puno grijesio. Dok god ostavlja srce na terenu mislim da zasluzuje da bude izabran prije Mravca ili Pandze koji bi trebali mijenjati ovaj stoperski par. Mujdza se pokazao kao solidan na poziciji desnog beka sto znaci da bi Jahic morao na lijevog sto je najveci izazov u ovoj formaciji.
Vezni red: Defanziva Muratovic i Rahimic. Ma koliko su oni stari i pri kraju karijere da se bez njih ne moze najbolje su pokazale zadnje utakmice. No to ujedno treba biti hitan znak da se traze novi igraci na ovim pozicijama. Dok se ne nadju, od postojecih tesko da iko moze bolje odradjivati ovaj posao. U vezi bi bili Pjanic, Ibricic i Misimovic. Oni bi mogli uzajamno mijenjati pozicije sa tim da jedan od trojice ima i defanzivne zadatke u vezi sa Muratovicem i Rahimicem, narocitao kada igramo protiv jacih ekipa.
Napad: Dzeko sam, zasto da ne. Uz igrace iz veze koji bi se ukljucivali u napad, trebalo bi biti sasvim dovoljno. No sa ovom formacijom ocigledno je da bi se morali fokusirati na kontra napade te iste maksimalno usavrsiti i iskoristavati.
Eh sad, posto Susic vjerovatno ne zna da koristi internet i ne cita ovaj forum, zamolio bih nekoga ko ima kontakta sa istim da mu predlozi ovu moju formaciju. Kad je sve isprobao do sada, neka isproba i ovo i neka ne brine, Ciro mu njegov kaze da je ovo najbolje i jedino kako znamo da igramo.
Ne bi da diskreditiram Mourinhove mogucnosti, ali samo da pitam kada smo igrali ovu formaciju, i kada smo se to prosetali grupom!?

ovi na sportsport.ba napisaše u ruševini pa ako je ovo ruševinabadblueboylivno je napisao/la:Sa Albancima u Skadru. Morat će se jedan dio puta autobusom. I onda nas domaći sataru.

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Kakva ekipica Francuzima.
Pa drugi tim im je po trenutnoj formi i jaci od prvog.
Lloris na golu,Sagna.Clichy,Mexes i Tremoulinas koji je u strasnoj formi a tu je i Sakho koji je isto lud ove sezone.
Iskreno nisam bas preterani optimista po pitanju ove tekme sa Francuzima.

Lloris na golu,Sagna.Clichy,Mexes i Tremoulinas koji je u strasnoj formi a tu je i Sakho koji je isto lud ove sezone.
Iskreno nisam bas preterani optimista po pitanju ove tekme sa Francuzima.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
I ja danas gledam malo mi čudno ja rek`o Bog zna šta je sad al ovo izgleda sasvim solidno...brazzo je napisao/la:ovi na sportsport.ba napisaše u ruševini pa ako je ovo ruševinabadblueboylivno je napisao/la:Sa Albancima u Skadru. Morat će se jedan dio puta autobusom. I onda nas domaći sataru.onda stvarno
jedino ako nisu slikali svlačionice a da je tamo haos.Ovo čak izgleda bolje nego pola premijerligaških stadiona a ne suprotno.
Čuj od pola premijerligaša, pa ovaj je stadion bolji od svih u regiji, osim Marakane i Poljuda.brazzo je napisao/la:ovi na sportsport.ba napisaše u ruševini pa ako je ovo ruševinabadblueboylivno je napisao/la:Sa Albancima u Skadru. Morat će se jedan dio puta autobusom. I onda nas domaći sataru.onda stvarno
jedino ako nisu slikali svlačionice a da je tamo haos.Ovo čak izgleda bolje nego pola premijerligaških stadiona a ne suprotno.

...što je više lome to je volim jače...
Sta fali stadionu, bas dobro dizajniran, lijepo izgleda, samo eto sto se ne odrzava, Nije ni nashe Bilino Polje u boljem stanjujacky09 je napisao/la:Čuj od pola premijerligaša, pa ovaj je stadion bolji od svih u regiji, osim Marakane i Poljuda.brazzo je napisao/la:ovi na sportsport.ba napisaše u ruševini pa ako je ovo ruševinabadblueboylivno je napisao/la:Sa Albancima u Skadru. Morat će se jedan dio puta autobusom. I onda nas domaći sataru.onda stvarno

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
E sad okrenite glavu stranu na drugu stadiona.i budete se ''prijatno iznenadili'' 
Ovo je izgleda Enver Hodza poceo graditi i na pola radova ga hercika zbombala.

Ovo je izgleda Enver Hodza poceo graditi i na pola radova ga hercika zbombala.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma i ovi nasi "novinari" poceli pisat podcjenjivacke tekstove o strancima, valjda po uzoru na hrvatske kolege. Valjda misle da tako to treba. Clanak je inace smjesan.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Ovaj stadion uopšte nije ovakav kakvim su ga prikazali. Tj. vjerovatno je uslikano za vrijeme radova na istom.
Imao sam priliku ljetos da budem na ovom stadionu, i ovaj autor što napisao, da su naši stadioni bolji od ovog,poručio bih mu da ode i pogleda stadion, i da se osvrne na naše livade gdje igraju klubovi, i onda fino napiše tekst izvinjenja.Jer ovo što je napisao je gomila izmišljotina i laži koje samo može napisati čovjek kojem je google glavni izvor informacija.
Stadion nije nešto extra,al nije ni ovakav kakvog ga je opisao.
Imao sam priliku ljetos da budem na ovom stadionu, i ovaj autor što napisao, da su naši stadioni bolji od ovog,poručio bih mu da ode i pogleda stadion, i da se osvrne na naše livade gdje igraju klubovi, i onda fino napiše tekst izvinjenja.Jer ovo što je napisao je gomila izmišljotina i laži koje samo može napisati čovjek kojem je google glavni izvor informacija.
Stadion nije nešto extra,al nije ni ovakav kakvog ga je opisao.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- Ima za reprezentaciju kvalitetnih igrača Srba i Hrvata, a ne samo Papac i Misimović. Nisu samo Bošnjaci za reprezentaciju. Nažalost, kad već ovako moramo govoriti. Evo, Mladen Bartulović kod mene je debitirao u Hajduku sa sedmnaest godina. Godinama uspješno igra u Ukrajini. Momak je stalno izjavljivao da želi igrati za BiH. Rođen je u Kaknju, ali kod nas je zaboravljen, a bio bi odlično rješenje za lijevi bok. Umjesto iz BiH, dočekao je poziv Slavena Bilića. Šteta! Ima i u Rumuniji golman Grahovac, koji može koristiti ako se pojavi problem sa golmanima. Tamo dobro brani.
(Blaz Baka Sliskovic)
Ovaj Baka nesto previse prica u zadnje vrijeme. Ja nikad nisam procitao da je taj neki Bartulovic zelio igrati za nas, jel mu dodje nesto onaj sto je igrao mislim da imaju isto prezime. Onaj momak je bio solidan s vremena na vrijeme.
Provjerio sam ovaj lik je igrao za Hrvatsku vec 2006 godine protiv Hong Konga. Ima dva nastupa za Hrvatsku, kao i uvijek Baka ti nisi dobro informisan. Poklopi se i ostani u Rumuniji, po nekim selima samo se pazi drakule.
(Blaz Baka Sliskovic)
Ovaj Baka nesto previse prica u zadnje vrijeme. Ja nikad nisam procitao da je taj neki Bartulovic zelio igrati za nas, jel mu dodje nesto onaj sto je igrao mislim da imaju isto prezime. Onaj momak je bio solidan s vremena na vrijeme.
Provjerio sam ovaj lik je igrao za Hrvatsku vec 2006 godine protiv Hong Konga. Ima dva nastupa za Hrvatsku, kao i uvijek Baka ti nisi dobro informisan. Poklopi se i ostani u Rumuniji, po nekim selima samo se pazi drakule.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
- newton_heath_lyr
- Kontakt:

Nije bas stadion kao sto su ovi sa portala ga opisali.Izgleda mi puno ljepsi.
BosnaE
Mladen Bartolović? Isto ime, slično prezimeKONGO je napisao/la: jel mu dodje nesto onaj sto je igrao mislim da imaju isto prezime. Onaj momak je bio solidan s vremena na vrijeme.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.