AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Bayern (tim koji ne moze vjecno imati srece i ocekujem demiliranje na oba stadiona)
Basel (lagane dvije pobjede sa puno golova)
Cluj (osvetit Olimpiko za poraz od prije 2 godine, a tamo ici sa drugim timom ako to bude posljednja utakmica)
Sve u svemu zadovoljan
Basel (lagane dvije pobjede sa puno golova)
Cluj (osvetit Olimpiko za poraz od prije 2 godine, a tamo ici sa drugim timom ako to bude posljednja utakmica)
Sve u svemu zadovoljan
nema potpisa
i koliko ti to bodova ocekujes? 16? 18?
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dobro nam dosli.

Admir_Sa je napisao/la:Bayern (tim koji ne moze vjecno imati srece i ocekujem demiliranje na oba stadiona)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Solidna grupa...treba sto prije obezbijedit prolaz...da bi se mogli sto vise posvetiti Seri-A....!!!
Prodajom Cerci-ja Fiorentini...izgleda da je Behrami vrlo blizu prelaska u AsRomu...!!!!
Prodajom Cerci-ja Fiorentini...izgleda da je Behrami vrlo blizu prelaska u AsRomu...!!!!
Sutra(Subota) u 20:45 protiv Cesene Roma krece u novu sezonu Serie A,sezonu u kojoj navijaci ocekuju dosta zasto ne rec i Scudeto...iz tima jedino izostati povrijedjeni Adriano....!!!!
Pozvani igraci za mec:
1 LOBONT
3 CASTELLINI
4 JUAN
5 MEXES
7 PIZARRO
9 VUCINIC
10 TOTTI
11 TADDEI
16 DE ROSSI
17 RIISE
20 PERROTTA
25 Jr.BURDISSO
27 J. SERGIO
30 SIMPLICIO
32 DONI
33 BRIGHI
77 CASSETTI
87 ROSI
89 OKAKA
94 MENEZ
-----------------------
Roma i Inter su se dogovorili oko Burdisa...sutra bi trebalo i formalno da potpise 8mil.vrijedan transfer..!!!!
Pozvani igraci za mec:
1 LOBONT
3 CASTELLINI
4 JUAN
5 MEXES
7 PIZARRO
9 VUCINIC
10 TOTTI
11 TADDEI
16 DE ROSSI
17 RIISE
20 PERROTTA
25 Jr.BURDISSO
27 J. SERGIO
30 SIMPLICIO
32 DONI
33 BRIGHI
77 CASSETTI
87 ROSI
89 OKAKA
94 MENEZ
-----------------------
Roma i Inter su se dogovorili oko Burdisa...sutra bi trebalo i formalno da potpise 8mil.vrijedan transfer..!!!!
- Evil Genius
- Kontakt:
burdisso zvanicno igrac rome !
potpisali smo ga za 8 miliona koji ce bit placeni u 3 rate, imajuci u vidu da je nico bio ranierijeva jedina zelja ovog ljeta vjerujem da je s ovim nasa kupovina gotova i s obzirom na cirkus odbrane protiv intera iskreno se nadam da ce ponovit proslu sezonu.
na goal.comu sam procito neke glasine oko eventualne zamjene donija za givena (man city) koja mi je totalno nelogicna jer i jedan i drugi zele otic iz klubova jer hoce branit redovno a ovom zamjenom fakticki nista ne bi postigli jer sumnjam da bi doni branio prije harta a nema sanse da given brani umjesto julia sergia, medjutim, imat sergia, givena i lobonta kao golmane u rosteru je fenomenalno al' ko sto rekoh - nebuloze.
potpisali smo ga za 8 miliona koji ce bit placeni u 3 rate, imajuci u vidu da je nico bio ranierijeva jedina zelja ovog ljeta vjerujem da je s ovim nasa kupovina gotova i s obzirom na cirkus odbrane protiv intera iskreno se nadam da ce ponovit proslu sezonu.
na goal.comu sam procito neke glasine oko eventualne zamjene donija za givena (man city) koja mi je totalno nelogicna jer i jedan i drugi zele otic iz klubova jer hoce branit redovno a ovom zamjenom fakticki nista ne bi postigli jer sumnjam da bi doni branio prije harta a nema sanse da given brani umjesto julia sergia, medjutim, imat sergia, givena i lobonta kao golmane u rosteru je fenomenalno al' ko sto rekoh - nebuloze.
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Uh, doalskom Burdissa se Romina odbrana znatno osnažila. Dobar potez Uprave. Samo, ko će ispasti od dvojca Juan - Mexes? 
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Evil Genius
- Kontakt:
ako je sudit po prosloj sezoni, burdisso i juan ce bit stoperski par al' u pripremnim utakmicama + u duelu protiv intera mexes je puno bolji bio tako da je ranieri na slatkim mukama . . naravno postoji i opcija da burdisso zaigra na desnom beku, prosle sezone se malo eksperimentisalo oko toga tako da nam ostaje da vidimo
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
U drugom Totti najbolji, al djaba
**** upravi adriano mater
Doveli njega i gotovo, a majke mi najmanje 5 pozicija treba bolje pokriti. De Rossi je jedan izgubljen slucaj postao, trebao ga je Ranieri ranije izbaciti, isto kao i Perotu.
Sve u svemu sranje
**** upravi adriano mater
Sve u svemu sranje
nema potpisa
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
hajd napiši ukratko kakva je ta cesena nemam blage o njima, ima li iko opasan, kakvi su iz kontri ili samo bunker i izbijajAdmir_Sa je napisao/la:U drugom Totti najbolji, al djaba![]()
![]()
**** upravi adriano mater![]()
Doveli njega i gotovo, a majke mi najmanje 5 pozicija treba bolje pokriti. De Rossi je jedan izgubljen slucaj postao, trebao ga je Ranieri ranije izbaciti, isto kao i Perotu.
Sve u svemu sranje
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- Nail for Real
- Kontakt:
jel' igr'o Vucinic?Admir_Sa je napisao/la:U drugom Totti najbolji, al djaba![]()
![]()
Sve u svemu sranje
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Jeste, on je kao dobar bio, al nedovoljno.Nail for Real je napisao/la:jel' igr'o Vucinic?Admir_Sa je napisao/la:U drugom Totti najbolji, al djaba![]()
![]()
Sve u svemu sranje
Napisao sam gore na seria a temi
nema potpisa
Ovo veceras je bilo lose,svi smo ocekivali 3 boda i ako nikad nije lahko igrati sa ovim novajlijama i to u prvom kolu...Totti je odigrao pravo liderski(posebno drugo poluvrijeme,propustio je lijepu sansu),ostali su se trudili zeljeli su igraci sigurno tu pobijedu al sta se moze idemo dalje....Sad se treba sto bolje pripremiti za gostovanje u Cagliari-u,i pokusati uzeti 3 boda....!!!!
Heh, kako uzeti Cagliariju tri boda sa strane, kad Ceseni nemozete kuci. Inace znamo da je Cagliari pokazao lijep fudbal prosle sezone, neznam sad jel ko otisao ili dosao, nisam upratio, pa ako bude ista ekipa bice im tesko odnijeti bodove ispred nosa. Cesena se pokazala dobrom ekipom u Seriji B, a evo sad i u Seriji A, dal je to početnička sreća ili ne, neznamo, al bod kod Rome nije mala stvar.
Šta god život da ti nosi, uvjek trebaš znati ko si!
Bosanski obraz...
Bosanski obraz...
- senad_flamin
- Kontakt:
hepek04 je napisao/la:Heh, kako uzeti Cagliariju tri boda sa strane, kad Ceseni nemozete kuci. Inace znamo da je Cagliari pokazao lijep fudbal prosle sezone, neznam sad jel ko otisao ili dosao, nisam upratio, pa ako bude ista ekipa bice im tesko odnijeti bodove ispred nosa. Cesena se pokazala dobrom ekipom u Seriji B, a evo sad i u Seriji A, dal je to početnička sreća ili ne, neznamo, al bod kod Rome nije mala stvar.
ma uvijek je nugodnoo igrati sa ovim ekipama koje tek udju u Seriu A....i ovo je dokaz da je talijanska liga bolja od engleske barem 10x....u nasoj ligi je sve neizvijesno..a tamo kad igra npr. MAN.UTD-STOKE zna se da ce biti 6-0....u italiji se zacas izgube bodovi npr. kod Caglaria i Siene....svaka utakmica je neizvijesna...ja se ne sjecam kad je neko Italiji pobjedio 6-0 nekog
-RIVALDO-
Cagliari prodaje prvog golmana Marchettija, a najvece pojacanje im je Acquafresca, uglavnom najveci gubitak im je Allegri
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- Evil Genius
- Kontakt:
nedostatak pravog napadaca jos od vremena batistute ce nas i ove godine kostat (uz duzno postovanje prema adrianu al' neam bas prevelike vjere u njega), s druge strane bahatost i nedostatak motivacije protiv tzv manjih timova bi nam takodje mogao 'skocit na nos' (sjetite se livorna prosle godine) u eventualnoj borbi za titulu . . .
sto se tice transfera izgleda da smo na misiji uvaljivanja donija bilo kome kako bi doveli marchettija kao konkurenciju sergiu http://www.football-italia.net/aug30e.html alternativa je otpadak iz palerma rubinho
sto se tice iduce utakmice nadam se da cemo se probudit i zaigrat kako treba protv cagliarija!
edit: eh da, trebamo uvest neku klauzulu u ugovore golmana koje prodamo kako ne smiju branit protiv nas jer nije prvi put da lik kojeg smo prodali briljira upravo protiv nas
sto se tice transfera izgleda da smo na misiji uvaljivanja donija bilo kome kako bi doveli marchettija kao konkurenciju sergiu http://www.football-italia.net/aug30e.html alternativa je otpadak iz palerma rubinho
sto se tice iduce utakmice nadam se da cemo se probudit i zaigrat kako treba protv cagliarija!
edit: eh da, trebamo uvest neku klauzulu u ugovore golmana koje prodamo kako ne smiju branit protiv nas jer nije prvi put da lik kojeg smo prodali briljira upravo protiv nas
Nemoj tako da nemas vijere u Adriana,sad kad se vrati sa pauze zbog povrede,sa jos jedno 10-15 kila vise ima da bude u top formi...
I jenda vijest ne tako svijeza..al smo je propustili da napisemo...Faty je presao u grcki Aris...!!!!
I jenda vijest ne tako svijeza..al smo je propustili da napisemo...Faty je presao u grcki Aris...!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.