Nije da nas posebno zanima vas derbi, nego kad pomislimo da nasi klubovi ne mogu gore odigrati onda pogledamo derbi I smirimo srce.MocMahale444 je napisao/la:Pametuju oko derbija stalno bas sam to pisao na temi Zeljo vs sarajevo.shzna je napisao/la:A koga boli kuratz hoce li tuzlaci ili zenicani gledati derbi?
Dosadni su zesce, eto njihova se pikavise pametuju nego neki nasi.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- Beduin
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- MocMahale444
Vidi hejteraBeduin je napisao/la:Mozda nije najveci derbi u ex yu, ali je zato najdosadniji.avenija je napisao/la: Ma **** sta god kazem odmah se ljutite, najveca utakmica u drzavi jest i uvijek je bila ali nemojte se dizati i praviti neki projekat kada je to lokalni derbi a ne drzavni kao u Srbiji i Hrvatskoj. Rivalstvo na nivou mahala..
Idi prati klub koji ima trofeja kao Famos, stipu se naseg derbija.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Beduin
- Kontakt:
Yebo trofeje sve dok postoji vas derbi. Vrati nas u realnost domaceg fudbala.MocMahale444 je napisao/la:Vidi hejteraBeduin je napisao/la:Mozda nije najveci derbi u ex yu, ali je zato najdosadniji.avenija je napisao/la: Ma **** sta god kazem odmah se ljutite, najveca utakmica u drzavi jest i uvijek je bila ali nemojte se dizati i praviti neki projekat kada je to lokalni derbi a ne drzavni kao u Srbiji i Hrvatskoj. Rivalstvo na nivou mahala..![]()
Idi prati klub koji ima trofeja kao Famos, stipu se naseg derbija.
Nego, vi pratite srcem, a mi razumom I znanjem. Kad ismijavamo "vrijednost" Duljevica ili Stevanovica, vi kazete hejteri, ljubomorni, a onda tupp, nit ih imate nit ista zaradiste, a na TM cijena cucne. E to je znanje, druze Muhamede, znas kako Uzviseni veli: "O vi, razumom obdareni"...
075 ❤
075 ❤
- MocMahale444
Pametan si loma kao da nisi iz Tuzle.
Ja samo sto vidim od vas prema klubovima iz Šehera je mržnja. Zelio priznati ili ne.
Mi sami sebe zezamo za loknice i pirgu. Nemate vi potrebe za to. Vidis ja skroz slabo pratim tvoj klub ali ti moj u stopu. Smijesan ti derbi a nije smijesno 100 godina bez trofeja i suta te ko stigne.
Ja samo sto vidim od vas prema klubovima iz Šehera je mržnja. Zelio priznati ili ne.
Mi sami sebe zezamo za loknice i pirgu. Nemate vi potrebe za to. Vidis ja skroz slabo pratim tvoj klub ali ti moj u stopu. Smijesan ti derbi a nije smijesno 100 godina bez trofeja i suta te ko stigne.
- Evolution87
- Kontakt:
MocMahale444 je napisao/la:Pametan si loma kao da nisi iz Tuzle.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- MocMahale444
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Jesi bio gdje po obaliSariel je napisao/la:Takodje malo popustilo.Taman za sjest.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Beduin
- Kontakt:
Sta vas imam pratiti, ne mogu se samozadovoljavati vama k'o npr. Xhamsterom. Vi ste crna mrlja u mom slobodnom vremenu.MocMahale444 je napisao/la:Pametan si loma kao da nisi iz Tuzle.
075 ❤
075 ❤
Odi poceraj me...MocMahale444 je napisao/la:Sar iel idi ba s teme Rokoko te žitra.
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Manje po obali vise na otocima...Rigoletto je napisao/la:Jesi bio gdje po obaliSariel je napisao/la:Takodje malo popustilo.Taman za sjest.
- MocMahale444
Svaka druga vam je protiv klubova iz Šehera.Beduin je napisao/la:Sta vas imam pratiti, ne mogu se samozadovoljavati vama k'o npr. Xhamsterom. Vi ste crna mrlja u mom slobodnom vremenu.MocMahale444 je napisao/la:Pametan si loma kao da nisi iz Tuzle.
Pratite sva desavanja pozitivna ili negativna oko nas jer su vasi klubovi losi do bola. Ljudi se šprdaju s vama jer ima razlog dok vi to radite iz mrznje prema nama.
Vi volite onaj beogradski javašluk
Probaj xvideos.
@Sar iel za tebe dovoljna sefta samo, ti si ona ribica peš.
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Kakav gospodinSariel je napisao/la:Manje po obali vise na otocima...Rigoletto je napisao/la:Jesi bio gdje po obaliSariel je napisao/la:Takodje malo popustilo.Taman za sjest.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Muha glavni zajebant.svi ga zajebaju hehehe
- Beduin
- Kontakt:
Jel to Sarajevska logika, mi o vama = mrznja, vi o nama = sprdanje?MocMahale444 je napisao/la:Svaka druga vam je protiv klubova iz Šehera.Beduin je napisao/la:Sta vas imam pratiti, ne mogu se samozadovoljavati vama k'o npr. Xhamsterom. Vi ste crna mrlja u mom slobodnom vremenu.MocMahale444 je napisao/la:Pametan si loma kao da nisi iz Tuzle.
Pratite sva desavanja pozitivna ili negativna oko nas jer su vasi klubovi losi do bola. Ljudi se šprdaju s vama jer ima razlog dok vi to radite iz mrznje prema nama.
Vi volite onaj beogradski javašluk![]()
Probaj xvideos.
@Sar iel za tebe dovoljna sefta samo, ti si ona ribica peš.
Logicno da cemo pratiti sve klubove, jer igraju u drzavi u kojoj zivim.
Pretezno zimgu, al' nisam dugo u Sarajevo svratio pa cu protabiriti malo xvideos.
075 ❤
075 ❤
Neka ga beduin neka ga.hamu na spidu ...
- TobeYarabi
- Kontakt:
som napao peša
inace fin je ugljesa i bio je korektan..odma je krezavima dao njihov dio od sporazumnog raskida
inace fin je ugljesa i bio je korektan..odma je krezavima dao njihov dio od sporazumnog raskida
Slatkice drage.moze jedan cmokic?
Koliko je Zeljeznicar zaradio na raaskidu ugovora sa Ugljesom? 
P.S. Koliko ugovora su raaskinuli sa igracima koji su im dosli unazad 18 mjeseci? Ako su na svakom zaradili, pa to su ogromne pare

P.S. Koliko ugovora su raaskinuli sa igracima koji su im dosli unazad 18 mjeseci? Ako su na svakom zaradili, pa to su ogromne pare
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 16 avg 2017, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.
Eno Zla Horde izdale proglas, j.ebu mater svima, i nek J***, trebamo i mi, trebaju svi, hoćel se čelik nastaviti takmičiti, više Željo zaradio na Uglji nego vi na Crnki
- TobeYarabi
- Kontakt:
Priznaj da si se i ti prepoaleksandar_veliki je napisao/la:Sariel, Mahalac i ostali na pp razmijenite brojeve i dogovarajte obracune po mogucnosti dalje od Tuborga. Evo sjedim upravo sa kcerkicom, ljepota ziva i ne trebaju nam tuce. Ukoliko nastavite sa slicnom peicom bicu prisiljen vas odstraniti sa naseg lijepog foruma.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.