Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nešto se ne sječam da je bio entuzijastičan oko atmosfere kada ih je bilo 5% na jugu zadnju utakmicu, kao onu kada je navijača FKS bilo 0% na Grbavici. I takav neko dobija redovnu platu u FKS. Ma hajte molim vas.Evolution87 je napisao/la:Taman da viskockoj njuski ne fali njegovih navijaca. Smecari jedni!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evolution87 je napisao/la:Bravo debili iz uprave sto ste dali **** i jugozapad i to 1000 karti. Kolektivno vam **** svima mater jos jednom!
Pridružujem se s oduševljenjem.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dobro je dok samo sumLJas, problem je kad si siguran da necemo pobijediti.scudetto89 je napisao/la:Off topic gledam rijeku i ljudi vode protiva olyimp., kakva smo mi **** tek, koliko su ljudi ispred nas ccc, doci cu na derbi nisam ni jedan propustio, ali cisto sumljam u pobjedu 1-1 ce se zavrsiti ili 0-0
Memara je napisao/la:Je.bo vas Rijeka i Vardar više! Svako jeb.eno kolo ista priča.
Burberry46 je napisao/la:Dobro saopstenje Hordi.
.......
belosevic28 je napisao/la:Selam alejk dzematu. Kakva je ovo polu-euforija pred derbiPoslije Zarie nisam bio ni na jednoj tekmi, ali protiv gurbeta sam na zapadu pa sta Bog da. Selam za dezurne pljuvace i njihove sljedbenike, provaljeni ste, necete jos dugo lagati ovaj napaceni narod...
hz033 je napisao/la:Burberry46 je napisao/la:Dobro saopstenje Hordi.
.......Jel se zezas?
Podsjeca me na neki patriotizam iz 92. koji smo vec davno popusili. Ako ces iskreno, da mi plate ne idem! One patnje protiv goska mi je dosta za ovu sezonu! A hordama izgleda treba da se presaberu pa da naprave nesto. Bez uvrede, al zasto ne podrzase protiv goska ono "Uprava napolje".
Helem, ko hoce nek ide, ja necu ni da gledam po prvi put nakon 30 godina! Zalosno je da su nas ovako nisko doveli!
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, Bing [Bot], johntravolta123, mnon46, MSOZ101, OzmoodPinglewood, riki46, supervizor, UltraNorth, Venom i 57 gostiju.