Aco nisi fer..oni mene napadaju.ne mozes izjednacavat.
Sta da radim nego da ih zakebavam??
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Idi procitaj saopstenje iz svog kluba, jbt svaki dan po 3 obavjestenja...hahaha, ne moze covjek sve stici procitati koliko saopstenja po danu izbacuju, te prebio ih ovaj, te uprava ih zajebala, te igraci ne igraju za grb sad poceli i sami sebe prozivati....Evander je napisao/la:Koliko je Zeljeznicar zaradio na raaskidu ugovora sa Ugljesom?
P.S. Koliko ugovora su raaskinuli sa igracima koji su im dosli unazad 18 mjeseci? Ako su na svakom zaradili, pa to su ogromne pare![]()
![]()
HAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHi ne daj svoje Sarajevo, koje je nikad gore, ali je opet tvoje. Tvoje, a ne Valentinovo, Tanovo ili Elvirovo...
Ko ovo ba napisashzna je napisao/la:HAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHi ne daj svoje Sarajevo, koje je nikad gore, ali je opet tvoje. Tvoje, a ne Valentinovo, Tanovo ili Elvirovo...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
momak ti si ovdje zalutodzelllo je napisao/la:Sarajevo je sviju nas
Vratio se sa ratista, propali snovi o islamskoj drzavi.samirr je napisao/la:Selam svima.
klocko ima zivota i van foruma al dzabe ja to jeleMocMahale444 je napisao/la:Nema mekinjasa, hastra ga znalo se.
Onaj sto je pisao ovo ocigledno i ne prati svoj, tacnije Tanov klub.shzna je napisao/la:HAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHi ne daj svoje Sarajevo, koje je nikad gore, ali je opet tvoje. Tvoje, a ne Valentinovo, Tanovo ili Elvirovo...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakvi bolan zakoni, bar ti kao stariji znas da se svaki sredi za kilo mesa. Mi smo pogan narod i vozdraSariel je napisao/la:nema ovde uredjene lige, nit klubova dok se sve to zakonski ne uredi.
a sad nije uredjeno, i zato i jeste stanje takvo kakvo je.
ok, jasno je meni kakvi smoSarajlijica1946 je napisao/la:Kakvi bolan zakoni, bar ti kao stariji znas da se svaki sredi za kilo mesa. Mi smo pogan narod i vozdraSariel je napisao/la:nema ovde uredjene lige, nit klubova dok se sve to zakonski ne uredi.
a sad nije uredjeno, i zato i jeste stanje takvo kakvo je.
To je odgovor na gore postavljeno pitanje?Doktor1921 je napisao/la:Idi procitaj saopstenje iz svog kluba, jbt svaki dan po 3 obavjestenja...hahaha, ne moze covjek sve stici procitati koliko saopstenja po danu izbacuju, te prebio ih ovaj, te uprava ih zajebala, te igraci ne igraju za grb sad poceli i sami sebe prozivati....Evander je napisao/la:Koliko je Zeljeznicar zaradio na raaskidu ugovora sa Ugljesom?
P.S. Koliko ugovora su raaskinuli sa igracima koji su im dosli unazad 18 mjeseci? Ako su na svakom zaradili, pa to su ogromne pare![]()
![]()
![]()
![]()
Kakve su to prijetnje obrisane od strane Ace?MocMahale444 je napisao/la:Nema mekinjasa, hastra ga znalo se.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.