FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 28 avg 2010, 01:17

Ma vidjet cemo hoce li se i ostvariti ovo...al eto malo pozitivne atmosfere nije na odmet :D
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 28 avg 2010, 01:19

Seyo_TM je napisao/la:Nekih 10tak dana imam info za sirenje juga, pa eto sad je izgleda procurila info...zaa par dana bi mogli poceti radovi na jugu...
skicirao sam ugrubo kako bi trebalo da izgleda...
Procurilo jasta .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 28 avg 2010, 01:20

Jug je bio i osto najveća navijačka tribina u državi. Ovo je samo legalizacija. More on i cenera primit'. Kako ne znam. Ko je bio na Videotonu uvjerio se (preko 20 milja na stadionu, a sjevera nije bilo), a ko nije neka pogleda ovo:

Nije baš cener, ali nije ni Torpedo Videoton i polufinale kupa UEFA.
Ima na jugu mjesta i za treću etažu. E to bi baš ludara bila. Jug je samo jedan ...

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 28 avg 2010, 01:20

za ovo prosirenje juga sam i ja cuo, i kao da bi se trebao dobiti novi semafor pa cak i krov ( nesto ne vjerujem u taj krov i semafor novi ali hajde eto) i cuo sam da bi cak izgradnja mogla pocet sad u prvenstvenoj pauzi...ja samo znam izborna je godina, ako sad nesto ne dobijemo necemo od drzave dobiti nista ni u naredne 4 godine
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 28 avg 2010, 01:20

nemojte me ba loziti tito vas .......... :D vidis seyo da si me skontao :D znaci onaj dio juga ostaje samo se nastavlja dole do ograde bez staze,eh onda mozemo pricati o jednoj od ljepsih tribina u drzavi,jer ovako trenutno imamo najgoru mogucu tribinu isto kao iz kotline kad pjevas :D

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 28 avg 2010, 01:26

čamac je napisao/la: [youtube][/youtube]
Možda sam nostalgičan, al' ovo su za mene derbiji (prijeratne ne pamtim), ovo danas je smiješno naspram ovih prije 10tak i kusur godina. Ili sam bio mlađi, pa sam to drukčije doživljavao.
19TM87 je napisao/la:za ovo prosirenje juga sam i ja cuo, i kao da bi se trebao dobiti novi semafor pa cak i krov ( nesto ne vjerujem u taj krov i semafor novi ali hajde eto) i cuo sam da bi cak izgradnja mogla pocet sad u prvenstvenoj pauzi...ja samo znam izborna je godina, ako sad nesto ne dobijemo necemo od drzave dobiti nista ni u naredne 4 godine
Novi semafor bi uljepšao Dolinu strašno. Krov i nije prioritet, nismo k'o neki, da nam treba isti da grmimo. :mrgreen: Nadam se da ćemo nešto izvući pred izbore,ipak je PLAVA armija respektabilna cifra potencijalnih glasača.Na sličan način je Borac dobio renoviran, "okupan" stadion.
Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 28 avg 2010, 01:28, ukupno mijenjano 1 put.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 28 avg 2010, 01:26

Treba u arapske zemlje otic po pare :D
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 28 avg 2010, 01:30

čamac je napisao/la:Jug je bio i osto najveća navijačka tribina u državi. Ovo je samo legalizacija. More on i cenera primit'. Kako ne znam. Ko je bio na Videotonu uvjerio se (preko 20 milja na stadionu, a sjevera nije bilo), a ko nije neka pogleda ovo:

Nije baš cener, ali nije ni Torpedo Videoton i polufinale kupa UEFA.
Ima na jugu mjesta i za treću etažu. E to bi baš ludara bila. Jug je samo jedan ...
Onaj donji dio ce se ja mislim morati podici da bi se "poravnao" sa gornjim dijelom juga, a i svakako mu treba novi beton...ma meni je uvijek bila zelja da smo blize terenu...ipak smo mi cca 30 metara od terena, a sad bi mogli fino da naruzimo protivnickog golmana i da mu sapnemo pokoju :mrgreen:

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 28 avg 2010, 01:34

Daj pljunite još koju ovakvu, nemojte čuvati po 10 dana. Više nisam ni pospan, ni umoran, mašta radi, kako će to izgledati. :D
Seyo će na stub srama ako ovo ne bude istina. :mrgreen:

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 28 avg 2010, 01:35

A seyo koliko bi trebala trajati izgradnja ove tribine ako se ostvari :?:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 28 avg 2010, 01:36

Boze uslisaj nase dove u ovim mubarek danima....
nek istina bude ovo sto Sejo prica.... :D :D

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 28 avg 2010, 01:43

pa nisu ovo neki specijalni radovi, naspe se pijesak, nalije se beton i postave stolice :mrgreen: ...kao sto sam vec rekao, mislim da ce se u pauzi raditi i gostujemo sirokom (to je 14 dana) e sad sumnjam da ce probijati rokove jer ne znam da li bi mogli doci na jug ako su radovi u toku...
ma yebo stub srama, gore mi je da se ne napravi :D
Nisam ja nista sad izmislio, a ako se ne ostvari to znaci da se zakomplikovalo ili sta vec, a ne da plan nije postojao...
A sto se tice ovog krova i semafora, prvi put cujem...
tanzla, pa skicirao sam kako bi trebalo izgledati :D

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 28 avg 2010, 01:49

ad cu ja ispast crna ovca :) ali ako se radi jug na svoju ruku znaci nestalo je pregovora oko izgradnje stadiona ono tuto-kompleto :) jbg ja sam se nado normalnom istoku,ali hajde bar se radi nesto...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 28 avg 2010, 01:49

E sad cu napisati jedan post, mozda se nekome nece svidjeti ali moje misljenje je takvo, nedo Bog da sta imam protiv ove izgradnje i slicno ako dodje to iste ali moje misljenje je slejdece.

Moje misljenje je da je ovo potez zamazivanja ociju, vjerovatno im je propalo ono oko izgradnje stadiona i sada je ostala ta opcija da se bar nesto uradi da se moze raci da su oni u upravi to u radili. Sad ce malo izgraditi stadiona, tacnije nadograditi juznu tribinu, nece im moci niko nista prigovoriti, donjeli su titulu, evropu i slicno. Naravno ja nemam nista protiv da se to izgradim i molim Boga da se to i desi jer bi to bilo odlicno ali realnost je takva da sa ovim potezom vjerovatno uprava pokusava kupiti vrijeme a privucii raju na tekme, jer ipak ako se prosiri juzna tribina to ce biti motiv vise da se dodje na tekmu i slicno. A uz to ova nadogradnaj i nije toliko skupa tako da je mogu priustiti, naravno nije ni jeftina ali ipak bolje ista nego nista a sa tim ce dobiti na vremenu i zadrzati svoje stolice u upravi :D

Znaci ja sam apsolutno ZA i jedva cekam da se ovo i obistini, jos da to urade ljepo, ne mora to biti neko vliko prosirivanje ali da izgleda lijepo. A mozda poslje te nadogradnje ako se i desi nasa tribina bi mogla biti i najveca navijacka tribina u BIH :D

Forza Zeljo :D
Mes Que Un Club

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 28 avg 2010, 01:53

Znam da si skicirao, al' sam ja već napunio tu tribinu, evropska utakmica, grmi sve, trese se. :mrgreen: A zajebavam se za stub srama, no hard feelings.

@amertiger
Sad ce malo izgraditi stadiona, tacnije nadograditi juznu tribinu, nece im moci niko nista prigovoriti, donjeli su titulu, evropu i slicno.
Titula,evropa,nadograđena tribina vs. 6,7,8 pozicija na tabeli, prazan stadion? Utopija.

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 28 avg 2010, 01:53

To u vezi stadiona (izgradnja novog) je san sanova :)),ako se to desi mislim da moje junacko srce ne bi izdrzalo.Bitno je da se nesto radi,pomalo mic po mic,vjerujem ja u ove ljude :? .

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 28 avg 2010, 01:59

tanzla je napisao/la:Znam da si skicirao, al' sam ja već napunio tu tribinu, evropska utakmica, grmi sve, trese se. :mrgreen: A zajebavam se za stub srama, no hard feelings.

@amertiger
Sad ce malo izgraditi stadiona, tacnije nadograditi juznu tribinu, nece im moci niko nista prigovoriti, donjeli su titulu, evropu i slicno.
Titula,evropa,nadograđena tribina vs. 6,7,8 pozicija na tabeli, prazan stadion? Utopija.
Vjeruj mi da bi ih trpili sigurno, godinu,dvije. Prica bi bila sljedeca:

Neka ih uradili su to i to (gore navedeno) **** jednu sezonu bit ce bolje iduce :D
Mes Que Un Club

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 28 avg 2010, 02:02

Ja trpim samo dok Šefu ne fali dlaka s glave. :mrgreen:

Koliko će nam ovo podići "zvanični" kapacitet, cca 1500 mjesta, il' se provaljujem? :?

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 28 avg 2010, 02:05

tanzla je napisao/la:Ja trpim samo dok Šefu ne fali dlaka s glave. :mrgreen:

Koliko će nam ovo podići "zvanični" kapacitet, cca 1500 mjesta, il' se provaljujem? :?
vise, ja mislim oko 3000 :!:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 28 avg 2010, 02:05

Sutra moramo dobro odigrat, pobjeda od 1:0 bila bi dobra, al ako bude igra dobra i ako budemo stvarali sanse, a ako bude 1:0 na jedvite jade, onda nece valjati, a ako bude dobra igra i realizacija, onda ne gine Leotaru 3-4 gola u mrezi, tesko cemo odbranit titulu ove godine, al 2-3 mjesto, pa EL laganica, pa stadion, pa pojacanja, pa mladi igraci. Ljudi na dobrom smo putu, ja sam prezadovoljan !!!
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 18 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []