Svaka čast obojici, iako su me skinuli na kladionici.
Lakić u 2 utakmice 3 gola, Iličević 2 gola i 1 asistencija.
Samo nastavite trpati..
Ilicevic je iz BIH,tako da smo ga htjeli vec bi ga pozvali,i samo se pitam gdje ga ti vidis pored Dzeke,Ibisevica i Muslimovica,jako si smijesan,pa ni jedan napadac Hrvatske reprezentacije nebi imo mjesta pored ove trojice,ne znam cime ti smatras Hrvatsku? Brazilom ili sta,pa koliko se samo s.ljama prosetalo kroz Hrvatsku reprezentaciju. Trazili se igraci po Argentini i Australiji,de ba nekom drugom soli pamet. Prosla su vremena Sukera,Bobana,Prosineckog,Hrvatska je samo imala srecu da su se ti igraci desili u pravo vrijeme,bivsa Jugoslovenska skola,gdje je sad Hrvatska? kaska ce ona dugo i dugo i dugo,nista Hrvatska u ovom momentu nije bolja od BIH,niste mogi ni do baraza u proslim kvalifikacijama.Dabar je napisao/la:evo razlike između Bih i Hr repke,evo iličević i lakić rasturaju u k"lauternu...da su oni bh igrači,odmah bi bili pozvani u reprezentaciju...a za Hrvatsku ova dvojica neće upisati 5 nastupa zajedno...o kakvom bunozi,pandži pričate pa da su oni kalibar za hrvatsku reprezentaciju pa ne bi se mislili nimalo...a ljudi su uvidjeli da nema mjesta za njih tamo i pravac bosna...a to za schindefelda ma neće ti on dugo neznam ni ja zašto je pozvan...
Pasodzigera je napisao/la:Ilicevic je iz BIH,tako da smo ga htjeli vec bi ga pozvali,i samo se pitam gdje ga ti vidis pored Dzeke,Ibisevica i Muslimovica,jako si smijesan,pa ni jedan napadac Hrvatske reprezentacije nebi imo mjesta pored ove trojice,ne znam cime ti smatras Hrvatsku? Brazilom ili sta,pa koliko se samo s.ljama prosetalo kroz Hrvatsku reprezentaciju. Trazili se igraci po Argentini i Australiji,de ba nekom drugom soli pamet. Prosla su vremena Sukera,Bobana,Prosineckog,Hrvatska je samo imala srecu da su se ti igraci desili u pravo vrijeme,bivsa Jugoslovenska skola,gdje je sad Hrvatska? kaska ce ona dugo i dugo i dugo,nista Hrvatska u ovom momentu nije bolja od BIH,niste mogi ni do baraza u proslim kvalifikacijama.Dabar je napisao/la:evo razlike između Bih i Hr repke,evo iličević i lakić rasturaju u k"lauternu...da su oni bh igrači,odmah bi bili pozvani u reprezentaciju...a za Hrvatsku ova dvojica neće upisati 5 nastupa zajedno...o kakvom bunozi,pandži pričate pa da su oni kalibar za hrvatsku reprezentaciju pa ne bi se mislili nimalo...a ljudi su uvidjeli da nema mjesta za njih tamo i pravac bosna...a to za schindefelda ma neće ti on dugo neznam ni ja zašto je pozvan...
Muslimovic ne grije klupu,nego je momak bio prije 2 sedmice povrijedjen,i on je ikona kluba,ustvari njihov najbolji,sto je i juce u protiv Fenera dokazojacky09 je napisao/la:Pasodzigera je napisao/la:Ilicevic je iz BIH,tako da smo ga htjeli vec bi ga pozvali,i samo se pitam gdje ga ti vidis pored Dzeke,Ibisevica i Muslimovica,jako si smijesan,pa ni jedan napadac Hrvatske reprezentacije nebi imo mjesta pored ove trojice,ne znam cime ti smatras Hrvatsku? Brazilom ili sta,pa koliko se samo s.ljama prosetalo kroz Hrvatsku reprezentaciju. Trazili se igraci po Argentini i Australiji,de ba nekom drugom soli pamet. Prosla su vremena Sukera,Bobana,Prosineckog,Hrvatska je samo imala srecu da su se ti igraci desili u pravo vrijeme,bivsa Jugoslovenska skola,gdje je sad Hrvatska? kaska ce ona dugo i dugo i dugo,nista Hrvatska u ovom momentu nije bolja od BIH,niste mogi ni do baraza u proslim kvalifikacijama.Dabar je napisao/la:evo razlike između Bih i Hr repke,evo iličević i lakić rasturaju u k"lauternu...da su oni bh igrači,odmah bi bili pozvani u reprezentaciju...a za Hrvatsku ova dvojica neće upisati 5 nastupa zajedno...o kakvom bunozi,pandži pričate pa da su oni kalibar za hrvatsku reprezentaciju pa ne bi se mislili nimalo...a ljudi su uvidjeli da nema mjesta za njih tamo i pravac bosna...a to za schindefelda ma neće ti on dugo neznam ni ja zašto je pozvan...![]()
Hrvatska ima u napadu Eduarda, Petrića, Olića, Kalinića, Klasnića, Mandžukića, Jelavića . . . svi igraju u velikim klubovima, a gdje su još Budan (Palermo), Bilić, itd.. koji nisu u reprezentaciji?, a taj Muslimović ti grije klupu u PAOK-u. Ovo nije provociranje... to ti je realno stanje.
Hrvatska je dosad igrala svako SP osim ovoga tako da ti ni to ne stoji, i svako EP osim onoga 2000.
Gdje bi bio kraj ex-yu nogometu da su sve reprezentacije imale uspijeha kao Hrvatska u proteklih 20 godina?
Iličevića bi trebalo pozvati da zabilježi 2min. Ko zna možda za dogodine ili za koju godinu ode u veći klub.
Da ti išta znaš kao prvo bi znao da Iličević nije napadač uopće već krilo. Dovoljno?Pasodzigera je napisao/la:Muslimovic ne grije klupu,nego je momak bio prije 2 sedmice povrijedjen,i on je ikona kluba,ustvari njihov najbolji,sto je i juce u protiv Fenera dokazo. Ne interesuje me sto je Hrvatska dosad igrala na SP,ja govorim o trenutnom stanju,da nije nista bolja od BIH. Ne treba nama nikakav Ilicevic,kao sto rekoh imamo 3 vrsna napadaca i on tu nema mjesta.
Mislim da je ovom recenicom tvoje znanje o fudbalu receno,pa normalno da je i krilo napad,nego sta je odbrana? nisu samo centarfori napadaci.Sta je za tebe Ibricic? svi znamo da nije centarfor,a ipak je u napadu ,jel tako??jacky09 je napisao/la:Da ti išta znaš kao prvo bi znao da Iličević nije napadač uopće već krilo. Dovoljno?Pasodzigera je napisao/la:Muslimovic ne grije klupu,nego je momak bio prije 2 sedmice povrijedjen,i on je ikona kluba,ustvari njihov najbolji,sto je i juce u protiv Fenera dokazo. Ne interesuje me sto je Hrvatska dosad igrala na SP,ja govorim o trenutnom stanju,da nije nista bolja od BIH. Ne treba nama nikakav Ilicevic,kao sto rekoh imamo 3 vrsna napadaca i on tu nema mjesta.
Pasodzigera je napisao/la:Mislim da je ovom recenicom tvoje znanje o fudbalu receno,pa normalno da je i krilo napad,nego sta je odbrana? nisu samo centarfori napadaci.
Ja stašno respektiram Muslimovića, volio bih ga vidjeti u Dinamu. Ali on sigurno nije klasa za veći europski klub.VanBasten je napisao/la:Zlatan se tek oporavio od povrede, zato je i bio na klupi. Kad smo kod Zlatana i hrvatskih napadača, sjeti se izjave Bilića nakon koševskih 3:5 uvezi Zlatana
Bolji je od pola Hrvatskih napadaca,a sto se tice krila SENAD LULIC!jacky09 je napisao/la:Pasodzigera je napisao/la:Mislim da je ovom recenicom tvoje znanje o fudbalu receno,pa normalno da je i krilo napad,nego sta je odbrana? nisu samo centarfori napadaci.![]()
A koga to BiH ima na krilu??? Ajde mi nabroji u reprezentaciji igrača koji svojom brzinom može probiti stranu?
Ja stašno respektiram Muslimovića, volio bih ga vidjeti u Dinamu. Ali on sigurno nije klasa za veći europski klub.VanBasten je napisao/la:Zlatan se tek oporavio od povrede, zato je i bio na klupi. Kad smo kod Zlatana i hrvatskih napadača, sjeti se izjave Bilića nakon koševskih 3:5 uvezi Zlatana
Ma naravno da je bolji... i od Messija.Pasodzigera je napisao/la:Bolji je od pola Hrvatskih napadaca,a sto se tice krila SENAD LULIC!
opet provociras @mrgood... smiri malo dozivljaj bolajacky09 je napisao/la: Ja stašno respektiram Muslimovića, volio bih ga vidjeti u Dinamu. Ali on sigurno nije klasa za veći europski klub.
Mrgood?steve-o je napisao/la:opet provociras @mrgood... smiri malo dozivljaj bolajacky09 je napisao/la: Ja stašno respektiram Muslimovića, volio bih ga vidjeti u Dinamu. Ali on sigurno nije klasa za veći europski klub.
pod prvo, da mrgood znas i sam, stil pisanja te odao iako se pokusavas moderirat malo. pod drugo, naravno da je cista provokacija, dizes hrvate do neba a indirektno pljujes po svemu bh(komentari poput nasi igraci ne igraju po vukojebinama u genclerbirligiu, wisli etc). pod trece, muslimovic ima kvaliteta za veci klub i to je dokazao bezbroj puta do sada(zar nije on jos uvijek jedini napadac koji je hrvatskoj zabio hat-trick?), i ne samo u grckoj ligi vec i na internacionalnoj sceni!jacky09 je napisao/la:Mrgood?steve-o je napisao/la:opet provociras @mrgood... smiri malo dozivljaj bolajacky09 je napisao/la: Ja stašno respektiram Muslimovića, volio bih ga vidjeti u Dinamu. Ali on sigurno nije klasa za veći europski klub.![]()
Provokacija? Zar nemogu imati svoje mišljenje o nekom igraču, već moram svakog bh igrača dizati u nebesa?![]()
Muslimović nije kvaliteta na veći europski klub inače bi igrao trenutno u Engleskoj ili Njemačkoj. To je realno stanje stvari. Isto kao što to nije npr. Balaban, koji također sada igra u Grčkoj.
Otkad je "strašna" Hrvatska (po tebi) mjerilo kvalitete?steve-o je napisao/la:pod trece, muslimovic ima kvaliteta za veci klub i to je dokazao bezbroj puta do sada(zar nije on jos uvijek jedini napadac koji je hrvatskoj zabio hat-trick?), i ne samo u grckoj ligi vec i na internacionalnoj sceni!
nije samo ta tvoja hrvatska mjerilo kvalitete, pogledaj malo kome je on sve tresao mreze. a to za identitet tvoj je veoma lahko provjerit za onog na forumu koji ima mogucnosti da provjeri to..jacky09 je napisao/la:
Otkad je "strašna" Hrvatska (po tebi) mjerilo kvalitete?
A ovo da sam taj mrgod, slobodno provjerite IP.
Zabiju , golove mom BAYERNU i vise sretno nego spretno al eto .Dabar je napisao/la:evo razlike između Bih i Hr repke,evo iličević i lakić rasturaju u k"lauternu...da su oni bh igrači,odmah bi bili pozvani u reprezentaciju...a za Hrvatsku ova dvojica neće upisati 5 nastupa zajedno...o kakvom bunozi,pandži pričate pa da su oni kalibar za hrvatsku reprezentaciju pa ne bi se mislili nimalo...a ljudi su uvidjeli da nema mjesta za njih tamo i pravac bosna...a to za schindefelda ma neće ti on dugo neznam ni ja zašto je pozvan...
CoDe je napisao/la:Zabiju , golove mom BAYERNU i vise sretno nego spretno al eto .Dabar je napisao/la:evo razlike između Bih i Hr repke,evo iličević i lakić rasturaju u k"lauternu...da su oni bh igrači,odmah bi bili pozvani u reprezentaciju...a za Hrvatsku ova dvojica neće upisati 5 nastupa zajedno...o kakvom bunozi,pandži pričate pa da su oni kalibar za hrvatsku reprezentaciju pa ne bi se mislili nimalo...a ljudi su uvidjeli da nema mjesta za njih tamo i pravac bosna...a to za schindefelda ma neće ti on dugo neznam ni ja zašto je pozvan...
Bolan , bolan pa vi ako niste gori niste , ni 0,000000001 % bolji imate par uspjeha zato sto ste imali vise srece i nisu vas sudije i svasta nesto **** .
A , onda još nešto : Jedan , Dzeko je sam srusio BAYERN , jedan Barba je postao LEGENDA BUNDESLIGE , jedan Ibisevic je rusio sve ekipa i da nije bilo povrede zabio bi najvise golova, jedan Misimovic je imao najvise Asistencija ikada , jedan Salihamidzic je harao BUNDESLIGOM i da ih bogati ne nabrajam dovoljno je .
![]()
![]()
![]()
![]()
Malo , se informisi pa Pricaj mi smo za vas sad :
ELITA
Jednom davno bila braca GRIM i tako svejacky09 je napisao/la:CoDe je napisao/la:Zabiju , golove mom BAYERNU i vise sretno nego spretno al eto .Dabar je napisao/la:evo razlike između Bih i Hr repke,evo iličević i lakić rasturaju u k"lauternu...da su oni bh igrači,odmah bi bili pozvani u reprezentaciju...a za Hrvatsku ova dvojica neće upisati 5 nastupa zajedno...o kakvom bunozi,pandži pričate pa da su oni kalibar za hrvatsku reprezentaciju pa ne bi se mislili nimalo...a ljudi su uvidjeli da nema mjesta za njih tamo i pravac bosna...a to za schindefelda ma neće ti on dugo neznam ni ja zašto je pozvan...
Bolan , bolan pa vi ako niste gori niste , ni 0,000000001 % bolji imate par uspjeha zato sto ste imali vise srece i nisu vas sudije i svasta nesto **** .
A , onda još nešto : Jedan , Dzeko je sam srusio BAYERN , jedan Barba je postao LEGENDA BUNDESLIGE , jedan Ibisevic je rusio sve ekipa i da nije bilo povrede zabio bi najvise golova, jedan Misimovic je imao najvise Asistencija ikada , jedan Salihamidzic je harao BUNDESLIGOM i da ih bogati ne nabrajam dovoljno je .
![]()
![]()
![]()
![]()
Malo , se informisi pa Pricaj mi smo za vas sad :
ELITA
Jednom davno bijaše jedna ekipa koja je uzela broncu na SP.. jednom davno Barbarez se divio Šukeru.
Puno posle toga... jedna ekipa je igrala 1/4 EP... cijelo Sarajevo je tada živjelo...
Recimo, potpuno nebitno, igrao je tek u Realu, Arsenalu i Sevilli.CoDe je napisao/la:
Jednom davno bila braca GRIM i tako sve![]()
![]()
![]()
.
Prošlost , je nebitna rijec je o sadasnjosti a posto sam mladza raja mozes mi reci gdje taj " ŠUKER " famozni harao sem eto da je malo zaigra na tom SP pa da mu se BARBA divi . ?
I , što se tice te proslosti zna se da su nasi igraci bili ELITA za vase al eto da se neraspravljamo
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot] i 1 gost.