Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Jah, samo sto bi izgleda i jedan od tog dvojca bio premija.Amsterdam1312 je napisao/la:-----------------MATS-----------------
--Semedo--Pique--Umtiti--Alba--
--Paulinho--Busquets--Coutinho--
-Messi-------Suarez------Dembele-
Jel ovako to treba da izgleda ? Jer ovako bi to već ličilo na nešto, 4-3-3 standardna formacija uz ova 3 pojačanja, malo bi ekipa došla sebi iako ja smatram da je problem Barce generalno neke druge prirode i malo dublji, nešto je truhlo i smrdi odavno..
Samaraj malog Seguru.Watzke denies what Pep Segura said about Dembélé: "Barça haven't even gotten one millimeter closer to be able to sign Dembélé."
Ma kakav Paulinho i prvi sastav. Umjesto njega mora igrati Roberto, a ostalo bi trebalo biti tako.Amsterdam1312 je napisao/la:-----------------MATS-----------------
--Semedo--Pique--Umtiti--Alba--
--Paulinho--Busquets--Coutinho--
-Messi-------Suarez------Dembele-
Jel ovako to treba da izgleda ? Jer ovako bi to već ličilo na nešto, 4-3-3 standardna formacija uz ova 3 pojačanja, malo bi ekipa došla sebi iako ja smatram da je problem Barce generalno neke druge prirode i malo dublji, nešto je truhlo i smrdi odavno..
Pa ljudi su znali da Neymar planira otici, i jedino sto su uradili je drzali palceve i nadali se da nece. Ne bi me cudilo da je isto i sad, da se nadaju i vjeruju da ce Dortmund i Liverpool popustit eventualno, iako to nema veze s mozgom. I da je to jedini plan.messilla je napisao/la:Samaraj malog Seguru.Watzke denies what Pep Segura said about Dembélé: "Barça haven't even gotten one millimeter closer to be able to sign Dembélé."
Vidjet ćeš ako Liverpool pusti Coutinha Barci.Donnie Darko je napisao/la:Nikad nisam visio losije odradjen transfer rok neke ekipe.
Amsterdam1312 je napisao/la:Vidjet ćeš ako Liverpool pusti Coutinha Barci.Donnie Darko je napisao/la:Nikad nisam visio losije odradjen transfer rok neke ekipe.
Poslije ovoga sa Neymarom, zaboravi na kooperaciju Parižana. Vjerovatno bi tražili 150 miliona za Draxlera samo zbog memeova.messilla je napisao/la:Ne kontam što debili ne bi krenuli po Draxlera, ako već ne žele platiti traženu cifru za Dembelea.
Draxler i Seri za stotinjak miliona maksimum. Zar je toliko teško dantejebo.
Ma ne bi. Moraju prodavati, jer navodno im prijeti FFP iduće sezone, a Barcelona može poslati najbolju ponudu.Donnie Darko je napisao/la:Poslije ovoga sa Neymarom, zaboravi na kooperaciju Parižana. Vjerovatno bi tražili 150 miliona samo zbog memeova.
Od njih možeš samo Di Mariju dobiti. Imam usran osjećaj da će on i doći.
Kad porastem bicu Bra(i)daRajaz je napisao/la:Napolje
I ja imam osjećaj da dolazi PerhanDonnie Darko je napisao/la:Od njih možeš samo Di Mariju dobiti. Imam usran osjećaj da će on i doći.
Povratak u 2001. all over againmessilla je napisao/la:Gledaj faca kao da su potpisali Coutinha i Dembelea u istom danu za 200 miliona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.