ja *****"High"]Komšiluk i mi:
damn ,hvala gosn kolektoru na slikovitom opisu
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
ja *****"High"]Komšiluk i mi:
Hoces ga ti braniti?Beduin je napisao/la:Kakve su to prijetnje obrisane od strane Ace?MocMahale444 je napisao/la:Nema mekinjasa, hastra ga znalo se.![]()
Nije valjda popustio THC pa nervoza namah. Barem vam je starMo blizu, dobrog hasha za zbaviti. Nego ti torbicom Sariela.
Ja sad gotivim Frenklin Bendzamina, zelembac je najjaci. Postali smo najbolji prijatelji.MocMahale444 je napisao/la:Hoces ga ti braniti?Beduin je napisao/la:Kakve su to prijetnje obrisane od strane Ace?MocMahale444 je napisao/la:Nema mekinjasa, hastra ga znalo se.![]()
Nije valjda popustio THC pa nervoza namah. Barem vam je starMo blizu, dobrog hasha za zbaviti. Nego ti torbicom Sariela.
Nikakve prijetnje samo sari el zvani govedo, tockonja, bif tek, žohar želi guzici cepa. Hoce da ga sklapaju.
Taj psuje 27 noc, onu mi Zerinu napadao bio ko zadnji seljober jer je sigurno navikao da mlati zenu trokrilnu pa pokusava i na forumu glumiti. Pickica mala alkos, gargamel, smradek i smucek zdomban u jednom.
Nisam u zadnje vrijeme slabo thc, radim pa nema vremena![]()
Cire mu koje vrste narkotika ti koristis.
Zerina je oko sokolovo, sad trenutno je ljuta na forum pa je nema ali kad se vrati ima da joj kazem za tebe manekenaBeduin je napisao/la:Ja sad gotivim Frenklin Bendzamina, zelembac je najjaci. Postali smo najbolji prijatelji.![]()
Jeko sad Zerina, i butre neke imamo na forumu? Pohvali me tamo, reci imas dobrog jarana aus pustinja.
Prpa mişu haaSariel je napisao/la:Jel dosta muha?ozbiljno jeldosta???
I ne spominji porodicu!
Dzaba kupis sve sto napisem grijesis nije malo.
Ako ne znate za zajebanciju imate pp pa bujrum.
Zeljo92 je napisao/la:Sarajevo je vase a ne Tanovo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Amidzaaaaaaaaaaaaaaaa mi ti ga pusimo amidzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
Znaci priznajes, da ga amidzi,pus...![]()
![]()
Rokoko87 je napisao/la:Prpa mişu haaSariel je napisao/la:Jel dosta muha?ozbiljno jeldosta???
I ne spominji porodicu!
Dzaba kupis sve sto napisem grijesis nije malo.
Ako ne znate za zajebanciju imate pp pa bujrum.
MocMahale444 je napisao/la:
Bif-tek ovaj potez bi zavrsio kefanje.
Cao Pape,nisam te prepoznaowobly92 je napisao/la:momak ti si ovdje zalutodzelllo je napisao/la:Sarajevo je sviju nas
Ljudina nam hladno ukrade paroluwobly92 je napisao/la:momak ti si ovdje zalutodzelllo je napisao/la:Sarajevo je sviju nas
Sta tos ti nekom guzici cepa dat jel ? Idi radi sto najbolje znas .duvaj ga.i pazi da ne presaugas da se ne osukas ko lipic...ti ces nekom nesto toMocMahale444 je napisao/la:Nece ni pp da odgovori. A trazio je guzici cepa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.