FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
De nek mi neko definise sta mu je tacno mikrociklus? Na sta on konkretno misli kada kaze tu rijec?
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
to se odnosi na trenazni mikrociklus koji traje 7 dana i ima vise tipova mikrociklusa, odnosno sve ono sto jedna ekipa radi i sto joj je potrebno u toku jedne sedmiceRimes87 je napisao/la:De nek mi neko definise sta mu je tacno mikrociklus? Na sta on konkretno misli kada kaze tu rijec?
Vlado se gadja strucnim izrazima :mrgreen:
Dok SSH ne uđe u PL, sa izuzetkom @sloboda72, on je izgleda već odlučio za koga je.SARS je napisao/la:vidi sisojinih ljubimaca sto su dosli ovdje na temu da pametuju, i da li ste primijetili da se na ovom forumu pocne voditi fina diskusija i onda dodju ovi padobranci i sve razjebu, pa dokle vise dragi mramore da ovi sto su aktivni tamo na temi SSH i ovdje budu i unose nemir svojim glupostima
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Imam i ja probavni mikrociklus, obicno traje 24 sataChinaglia je napisao/la:to se odnosi na trenazni mikrociklus koji traje 7 dana i ima vise tipova mikrociklusa, odnosno sve ono sto jedna ekipa radi i sto joj je potrebno u toku jedne sedmiceRimes87 je napisao/la:De nek mi neko definise sta mu je tacno mikrociklus? Na sta on konkretno misli kada kaze tu rijec?
Vlado se gadja strucnim izrazima
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Svaka castRimes87 je napisao/la:Imam i ja probavni mikrociklus, obicno traje 24 sataChinaglia je napisao/la:to se odnosi na trenazni mikrociklus koji traje 7 dana i ima vise tipova mikrociklusa, odnosno sve ono sto jedna ekipa radi i sto joj je potrebno u toku jedne sedmiceRimes87 je napisao/la:De nek mi neko definise sta mu je tacno mikrociklus? Na sta on konkretno misli kada kaze tu rijec?
Vlado se gadja strucnim izrazima
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Zaista se ne sjećam da je neko bio omraženiji od tog dečka. Zadnji kojem se zviždalo je bio Pecelj ali iz drugih razloga. Ja mislim da akobogda čim se Husic oporavi da ce on biti udarna igla.Slobodas je napisao/la:Na koga ne mozemo racunati u nedelju ? Ja nesto mislim da ce Tandir eksplodirati protiv Zrinjskog i da ce uvaliti jedno 2 komada
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Sa Husicem i Krpicem mi smo druga dimenzija skroz. Ponavljam se ali stvarno nas je Radnik i ta utakmica dobro poremetila. Da je bar jedan od ove dvojice u ekipi. Ipak očekujem da se potucemo za 3 boda, na Tušnju ne smijemo dozvoliti bilo kome u ligi ulogu favorita.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
vala jedino van vinkla u zadnjih po godine skoro je ova pobjeda protiv viteza 
Omaklo nam se,Fadile oprostiSariel je napisao/la:vala jedino van vinkla u zadnjih po godine skoro je ova pobjeda protiv viteza
Bice to sve ba dobro,jel. ...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
oce mog mi boga
malo pozitive, ha nije 93ca...
malo pozitive, ha nije 93ca...
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Nema više vinkla 
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
sad mi vec pomalo zao tandira.hejtuju momka ni krivog ni duznog, nije on sam dosao ovde..
znaci moglo bi bit smajic il tandir,znaci vjrovatno smajic jelde..
minus husic minus krpic.
ocel se lazevski vratit do subote?
crni djordje?ledja?
znaci moglo bi bit smajic il tandir,znaci vjrovatno smajic jelde..
minus husic minus krpic.
ocel se lazevski vratit do subote?
crni djordje?ledja?
napokon nesto dobro i od bh telekoma, znaci za ove u dijaspori mogu gledati utakmice Slobode koje se prenose putem moja tv za samo 2 KM
- Beduin
- Kontakt:
Ne zezaj Tuzlace, Fatic je bio u nemilosti Musemica, a Hasanovic tu I tamo (sta god to znacilo), inace bi oni pokazali svoj puni potencijal.tuzlak1987 je napisao/la:Ma pljuje se ta citava generacija, nije ljudima dobar ni Kostic, Zeba, Ahmetovic, Musemic..Svima se nadju mane kada odu i popljuje. Ali su iza sebe imali rezultate, kao tim i trener. Ne bih tu izdvajao nikog, oni su bili jedan tim iz jedne sezone i bili su drugi na tabeli i u finalu kupa.Hustle je napisao/la:@tuzlak
Fatic i Hasanovic dosli u klub nakon sto je izborena evropa, Govedarica liga: 15 utakmica- 804 minute odigro, 1 asistencija, kup: 2 utakmice- 29 min, 0 gol i asist. Mehidic liga: 21 utakmica - 865 min, po 2 gola i asistencije, kup: 7 utakmica - 453 min, 0 golova i asist. Sloboda u ligi odigrala 30 utakmica, gol razlika 44-23, u kupu 9 utakmica, gol razlika 15-9.
Stvarno njihova je zasluga za uspjeh i hvala im do neba!![]()
![]()
I ljudi ja ne znam jel vi tako brzo zaboravljate, koliki god panj bio Tandir, a jeste, al je Haurdic brate mili ubjedljivo najgori igrac koji je igrao za Svetinju!
Ali slazem se da su: Haurdic, Fatic i Hasanovic katastrofa teska bili, uz to sto nisu nista pokazali nisu bili niti spremni. Ono sto su oni prikazali moze svako.
A tek Haurdic, koji je bolji od Tandira, zamisli. A lik k'o iz voza da je ispao pa na Tusanj sletio, u biti ne zna se koji je gori od njih dvojice, samo sto za ovog drugog ima barem neke nade jer je mladji.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
jel UG radi subotom ili nedjeljom i do kada
Radi od 19-21 radnim dano, sad ja isao da kupim sezonsku, zatvoreno. Posalji im mail za vikend ako nista.Chinaglia je napisao/la:jel UG radi subotom ili nedjeljom i do kada
Zna li neko prodaju li se u RSDu?
Jedan grad, jedna ljubav!
Treba se uzdati u januarska pojacanja,koja za 8 mjeseci na Tusnju nije nista pokazala,osim dva poteza Zilkica,gol Tandira
I strucnjaka koji u 15 tekmi pobjedi dvije i nakon 4 kola u novoj sezoni ekipa postigne go..kako smo se brzo vratili na fabricke postavke
I da ovim putem zelim da pohvalim bivseg predsjednika na pomoci osobama sa invaliditetom,nakon iftara u svom rodnom mjestu i rucka za ucesnike marsa mira,jos jednom dokazao humanitarnu stranu.. ali normalno kod jasminovih ljubimaca je ovo proslo kao da se nista nije desilo,jer je sve pokvario iftarom u svom rodnom mjestu i pozivanjem bosnjackog clana predsjednistva
I dokle je dosla potjera za Zecom i kontra tuzbama protiv Kostica,Fatica,Dzidica i Karica??
U nedjelju bod bice dobar sa obzirom ko nam sve nedostaje i da nam dolazi ekipa koja je prvak BiH
I strucnjaka koji u 15 tekmi pobjedi dvije i nakon 4 kola u novoj sezoni ekipa postigne go..kako smo se brzo vratili na fabricke postavke
I da ovim putem zelim da pohvalim bivseg predsjednika na pomoci osobama sa invaliditetom,nakon iftara u svom rodnom mjestu i rucka za ucesnike marsa mira,jos jednom dokazao humanitarnu stranu.. ali normalno kod jasminovih ljubimaca je ovo proslo kao da se nista nije desilo,jer je sve pokvario iftarom u svom rodnom mjestu i pozivanjem bosnjackog clana predsjednistva
I dokle je dosla potjera za Zecom i kontra tuzbama protiv Kostica,Fatica,Dzidica i Karica??
U nedjelju bod bice dobar sa obzirom ko nam sve nedostaje i da nam dolazi ekipa koja je prvak BiH
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kod nas nije bitno ko ce igrati u nedjelju, svakako gotovo svaku utakmicu od januara je nedostajao neko. Nema neke formule za pobjede, moze nedostajati 3-4 igraca, a da Sloboda pobjedi, mogu biti svi tu i da Sloboda izgubi.
Treba nas samo interesovati da dodjemo na utakmicu, idealan termin 20 sati pod reflektorima. Ako nas ne bude 4-5 hiljada onda nemamo sta traziti neke pobjede i zaliti se. I 3 hiljade mi je malo. A ako nas bude 4-5 hiljada vjerujem da izgubiti necemo, a isto tako i da igraju Tandir i ostali koji se nisu pokazali opet kada krene utakmica svi ce vjerovati u pobjedu. Znaci u konacnici je bitna samo nasa podrska sa tribina da nas Jakupovic ne povali.
Inace jel se smije neko kladiti u kisu u nedjelju navecer? Bas kontam kisa uvijek zezne stvar, odem tamo na prognozu kad bas najavili kisu taj dan
Treba nas samo interesovati da dodjemo na utakmicu, idealan termin 20 sati pod reflektorima. Ako nas ne bude 4-5 hiljada onda nemamo sta traziti neke pobjede i zaliti se. I 3 hiljade mi je malo. A ako nas bude 4-5 hiljada vjerujem da izgubiti necemo, a isto tako i da igraju Tandir i ostali koji se nisu pokazali opet kada krene utakmica svi ce vjerovati u pobjedu. Znaci u konacnici je bitna samo nasa podrska sa tribina da nas Jakupovic ne povali.
Inace jel se smije neko kladiti u kisu u nedjelju navecer? Bas kontam kisa uvijek zezne stvar, odem tamo na prognozu kad bas najavili kisu taj dan
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
STA si ti pokazao da ti dodje 5 milja na tekmu.....posjeta od 5 milja u ovoj kokosijoj ligi je TOP TOPOVA i moras imati nesto cime ces ljude dovuci na Tusanj...tu ne pricam o 1000-1500 bolesnika nego o 3 milje onih ONAKO likova koji Ce doci ako se nesto desava....a nasa desavanja za tu tekmu su "de samo da ne izgubimo na Tusnju od Zrinje,dobro je i 0-0.... izbij loptu na Omegu i valjaj se sto vise"....ovdje bi Jaha i onaj sto je bacio cigare skoro trebali biti starteri jel su Fizički smijesni pa valjda bude dosta faulova na njima....tuzlak1987 je napisao/la:Kod nas nije bitno ko ce igrati u nedjelju, svakako gotovo svaku utakmicu od januara je nedostajao neko. Nema neke formule za pobjede, moze nedostajati 3-4 igraca, a da Sloboda pobjedi, mogu biti svi tu i da Sloboda izgubi.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Uglavnom se nadje razlog da se ne ode. Uvijek
Mrtvi mentalitet.
Niko, niko, samo Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.