FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Beduin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Beduin » 18 avg 2017, 13:36

Cuj proslo neopazeno ovdje na temi Slobode sto je bivsi predsjednik imao neki humanitarni gest. Wahahahaha :urnebes: :urnebes: :clap:

Pa bolan, to je njegov sevap kod Uzvisenog, sta to ima sa ovom temom i sportom? Ne mogu se prestati smijati, wahahahahaha. Trebam li se i ja hvaliti ovdje kako koljem kurban i nahranit cu siromasne, a vi cete me pohvaliti jer imam vise odgledanih utakmica i vise kupljenih karata nego ijedan bivsi i sadasnji predsjednik Slobode? Koji je ovo king na nasoj temi, stvarno bi ga bilo grehota ukloniti, pa makar trubio ovdje svaki dan kako dise za Azmira i kako u njega samo vjeruje. :lol:

Nego, 3000 na Tusnju je sasvim odlicna posjeta s obzirom na nas fudbalski mentalitet, rezultate i stanje kluba, a i generalno od rata na ovamo su to te ponajbolje posjete, 3-4000 na stadionu. A jos kad vidis jace i uspjesnije timove u nasoj ligi da nemaju skoro pa nista bolju posjetu, onda bi morali biti i prezadovoljni sa 3000. Ja se nadam toj cifri.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 18 avg 2017, 13:41

Beduin je napisao/la:Cuj proslo neopazeno ovdje na temi Slobode sto je bivsi predsjednik imao neki humanitarni gest. Wahahahaha :urnebes: :urnebes: :clap:

Pa bolan, to je njegov sevap kod Uzvisenog, sta to ima sa ovom temom i sportom? Ne mogu se prestati smijati, wahahahahaha. Trebam li se i ja hvaliti ovdje kako koljem kurban i nahranit cu siromasne, a vi cete me pohvaliti jer imam vise odgledanih utakmica i vise kupljenih karata nego ijedan bivsi i sadasnji predsjednik Slobode? Koji je ovo king na nasoj temi, stvarno bi ga bilo grehota ukloniti, pa makar trubio ovdje svaki dan kako dise za Azmira i kako u njega samo vjeruje. :lol:

Nego, 3000 na Tusnju je sasvim odlicna posjeta s obzirom na nas fudbalski mentalitet, rezultate i stanje kluba, a i generalno od rata na ovamo su to te ponajbolje posjete, 3-4000 na stadionu. A jos kad vidis jace i uspjesnije timove u nasoj ligi da nemaju skoro pa nista bolju posjetu, onda bi morali biti i prezadovoljni sa 3000. Ja se nadam toj cifri.
Ma ljudi se ovdje nesto koče na 3-4 milje sto je oooooodlicno......kao, nezadovoljni....malo,STA li.....a u citavoj sezoni PL nemas 20% tekmi sa posjetom preko 4 milje....pa zrinja,jbni dvostruki prvak ne moze sezonu sa 3 milje da izgura
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 avg 2017, 13:47

Sto volim kad me neko prati.. sta god da napisem on to procita i komentarise,samo sto me sad vise ne citira ,nesto bar za promjenu..ne vidim sto bi me trebalo ukloniti,nikoga ne vrijedjam,samo sto ne mislimo isto jbg..al isti nam je cilj,jaka i stabilna Sloboda.. pa morao sam to spomenuti jer vas je pogodio njegov potez iftara i pozivanjem Izetbegovica na taj isti dogadjaj ;) pa ste ovdje razvezali kao da je ubio nekog....
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 18 avg 2017, 13:58

uzmite u obzir trenutni kapacitet sjevera i zapada... 3300 i 3600 cca jel tako?
3 4 milje je odlicna brojka..

u ovom trenutku samo zeljo i sarajevo mogu prec debelo te cifre..

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 18 avg 2017, 14:06

harry_90 je napisao/la: I dokle je dosla potjera za Zecom i kontra tuzbama protiv Kostica,Fatica,Dzidica i Karica??
Na ovo bi nam Aco možda trebao dati odgovor, tj. postaviti ova pitanja našem predsjedniku.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 avg 2017, 14:07

staragarda je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Cuj proslo neopazeno ovdje na temi Slobode sto je bivsi predsjednik imao neki humanitarni gest. Wahahahaha :urnebes: :urnebes: :clap:

Ma ljudi se ovdje nesto koče na 3-4 milje sto je oooooodlicno......kao, nezadovoljni....malo,STA li.....a u citavoj sezoni PL nemas 20% tekmi sa posjetom preko 4 milje....pa zrinja,jbni dvostruki prvak ne moze sezonu sa 3 milje da izgura
I ja ne razumijem kad neko minimalizira tu brojku, to je preodlicno, ne samo za nas. Mi kad bismo izgurali sezonu sa tom brojkom, sto jos nismo od rata na ovamo (ili smo u onoj jednoj sezoni bili tu negdje kad je Malkocevic zavrsio na 3. mjestu), ne znam gdje bi bio kraj mojoj sreci. A opet, ne vidim razloga da bude ispod 3 milje protiv Zrinjskog, atraktivan protivnik i sampion drzave, mi u gostima osvojili 4 boda, pod reflektorima igramo, tako da bi tu negdje trebalo biti, 2500-3000.

Hary druze, puca meni kita za tobom ili bilo kim drugim, ja pratim temu i nadovezem se. Ponovo procitaj svoj prethodni post i slobodno se od srca nasmiji sam sebi, hajde sto nema veze s temom, Slobodom, sportom, nego sto opet svrsavas na svaki potez bivseg predsjednika i ujedno koristis priliku da u tom tonu omalovazavas postojecu garniture, jer valjda nisu objavili u medijima kome su bajramski paketic poklonili. :urnebes:
I logicno da cu kritikovati onoga koji na nesto tako Sveto poziva ponajveceg hostaplera, kriminalca, varalicu, nevjernika i dici se time, pa makar to bio i moj rodjeni otac. U najmanju ruku je fujj.
A kad imas istu zelju kao i ja, jaku Slobodu, a ne prikrivene motive i zal za necim sto je proslost, nazalost. onda si trebao pohvaliti igru Slobode u posljednje 2 utakmice, kako nismo gola primila i uzeli 4 boda u gostima, kako je zilkic postigao veelmajstorski gol, a ne ismijavati to i prokomentarisati samo sa "hvala qurcu" ili kako vec bijase. Ako se ne mozete pomiriti sa trenutnim stanjem i pokusati pomoci klubu, onda zibje sa teme, odes i pratis sta ti volja, ne provociras na ovaj ili onaj nacin.

075 ❤

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 18 avg 2017, 14:13

ako ovaj tuzlak navuce suhvu s kisom, dabogda tri milje. :lol:
pu jebte fakat i zahladjenje u nedelju, sta ima veze :rol:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 avg 2017, 14:17

ako je neko za saketanje u nedjelju, neka mi se javi na pp
moram podici adrenalin pred tekmu :kafa:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 18 avg 2017, 14:20

de ba chinaglja , nego nam razlozi prednosti i nedostatke u odnosu na zrinjski za nedelju to ti bolje ide...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 avg 2017, 14:24

Sariel je napisao/la:de ba chinaglja , nego nam razlozi prednosti i nedostatke u odnosu na zrinjski za nedelju to ti bolje ide...
dal to osjecam strah u tvom glasu Saricu Elvise :kafa: :urnebes: :urnebes:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 18 avg 2017, 14:25

ccc s tobom je stvarno nemoguca normalna komunikacija..

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 18 avg 2017, 14:26

Ironično...

P.S. Čanglia mogu ja al na drugo poluvrijeme tek ako ti nije belaj
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 18 avg 2017, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 avg 2017, 14:27

Sariel je napisao/la:ccc s tobom je stvarno nemoguca normalna komunikacija..
stvarno sam nemoguc :mrgreen:

kaze Vlado da je moguce da krenemo na Zrinju sa Smajicem i Tandirom, a taman se odvikli od Tandira hehe

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 avg 2017, 14:32

wobly92 je napisao/la:P.S. Čanglia mogu ja al na drugo poluvrijeme tek ako ti nije belaj
necu da prljam ruke s vama Asmirovcima, za vas cu naci kakve sipke :kafa:

transandino
Kontakt:

Post Postao/la transandino » 18 avg 2017, 14:45

PreSjednik dobio 3 mjeseca zabrane obavljanja funkcije i Sloboda uz to kaznu od 5.000Km !
AVANTI LIBERTA 1919

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 avg 2017, 14:58

Zrinjski:

-------------------------Bandic(Piric?)------------------------------------
Galic--------------Barisic---------------------Jakovljevic------Stojkic

-------------------Pezer----------------------Cavar-----------------------

Todorovic--------------------Jovic-----------------------------Filipovic

-------------------------------Bilbija---------------------------------------

Suspendovan: Katanec

Sloboda:

-------------------------------Muminovic----------------------------------

Todorovic-------Mehmedagic-----------Ignjatovic-------Djordjilovic (trenira sa ekipom)

---------------------------------Culum-------------------------------------
---------------------------------------------Ordagic-----------------------
------------Osmanagic-----------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------Zilkic
--------------------------Smajic-----------Tandir------------------------

Varijanta 2:

-------------------------------Muminovic---------------------------------

Todorovic-----Mehmedagic-----------Ignjatovic--------Djordjilovic

-------------------------------Culum-------------------------------------
----------------Osmanagic-------------Ordagic------------------------

Grahovac---------------------------------------------------Zilkic------

------------------------------Smajic-------------------------------------

Izostanci: Krpic, Husic, Lazevski (smrtni slucaj u porodici), Zukic.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 avg 2017, 15:41

bit ce 4000 protiv Zrinje, sto zbog dobrih rezultata protiv Krupe i Viteza, sto zbog neradnog dana i dobrog termina

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 18 avg 2017, 15:49

A ovo nisu istine, pa majku im lopovsku i savez, pa ovakve kazne niko nikad nije u zivotu dobivao kao sto mi sada dobivamo, i nemoj da pricate ovdje trebao je da suti i bla bla bla nabijem i vas na k.... ko god tako nesto napise

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 18 avg 2017, 15:50

Senčo "kabadahijica" 3 mjeseca out, mislim nije da nismo navikli [emoji41][emoji41][emoji41]

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 avg 2017, 16:00

Kad reprezentacija pravi lose rezultate, ne plasira se na veliko takmicenje, odmah i kasa Saveza se prazni a ovo je jedini nacin da odrzavaju svoje neopravdano visoke plate. Kako god se mi ponasali, naci ce oni nacin da zarade sebi za platu i kojekakve benificije.

075 ❤

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.