FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Svi na sjever!
Red je da bude barem 60% pun.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
I ove najave su im odvratne.Memara je napisao/la:
Pa daj yeb'o ga ti, napravi najavu kako je Bog dragi rekao ili neki promotivni spot, da valja, da te jednostavno 'ZOVE' da dođeš na utakmicu. Daj Bože 10.000 da bude na derbiju, pa više će biti Željovaca.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
belosevic28
- Kontakt:
80%KrajisnikBosnjak je napisao/la:Svi na sjever!
Ma neće više, nas je protiv GOŠKa bilo preko 4 milje, a na derbiju računaj još preko 2 milje navijača koji ne dolaze svaku. Bit će nas jedno 6 milja, njih oko 5. Neka moja prognoza, 5 stoja gore-dole.KrajisnikBosnjak je napisao/la:I ove najave su im odvratne.Memara je napisao/la:
Pa daj yeb'o ga ti, napravi najavu kako je Bog dragi rekao ili neki promotivni spot, da valja, da te jednostavno 'ZOVE' da dođeš na utakmicu. Daj Bože 10.000 da bude na derbiju, pa više će biti Željovaca.
A da će jug bit puniji od sjevera, to je tačno.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Bit ce 14-15k hladno...
- Evolution87
- Kontakt:
Danas ce skontati da ce nestati karti, pa ce sutra u prodaju pustiti jos 10 milja. Znaci bice ukupno 26.000.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Kad god pogledam ovaj video, ibretim se kako nije noga pukla Bilbiji i kako ovo nije crveni karton za strumfa.Evolution87 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Iz našeg trenutnog rostera, na derbijima su zabijali Velkoski, Ahmetović, Husejinović. Iz njihovog rostera može bit' samo Zeba a i to sumnjam.
Uzimamo na iskustvo.
Uzimamo na iskustvo.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Sutra X kao kuća, prvi derbi nakon nekoliko godina da neću ići da gledam. Sretno momcima, ali ja nisam optimističan ni sekunde i mislim da će biti sutra ona taktika "samo da se ne izgubi", pa će poslije biti pravdanja kako je to derbi, da je sve moguće, da je bio loš dan, da igrači nisu odigrali kako su se dogovorili u svlačionici. Neka je sretno igračima i SŠ!
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Kvote u premijeru:
1 - 2.50
X - 2.90
2 - 2.90
Favoriti smo, radujte se.
1 - 2.50
X - 2.90
2 - 2.90
Favoriti smo, radujte se.
Joj kako nam prica trener, milina ga slusati.
- belosevic23
- Kontakt:
Jesam ja pogresno cuo il je Toso reko Marko MihoLJevic
Mislim da ti se učinilobelosevic23 je napisao/la:Jesam ja pogresno cuo il je Toso reko Marko MihoLJevic
Tošo se unervozio k'o prvačić na školskoj priredbi, samo mu glava leti lijevo-desno.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Nešto ne mislim da bi Stanojevic i Adukor mogli igrati skupa, koliko vidim i garo je baš defanzivni vezni, znaci kreacija bi bila nula.
Karte za sjever, jesu li petaka svima samo u klubu ili na svim prodajnim mjestima?
Karte za sjever, jesu li petaka svima samo u klubu ili na svim prodajnim mjestima?
1946
Do sad je uvijek bilo tako, svima petaka na svim prodajnim mjestima.BitiSrcemVezan je napisao/la:Nešto ne mislim da bi Stanojevic i Adukor mogli igrati skupa, koliko vidim i garo je baš defanzivni vezni, znaci kreacija bi bila nula.
A mogli bi se uklopit, jer mi Stanojević više vuče na nekog univerzalnog veznjaka, da bi mogao i pokretat napade. Al' kako god, mislim da su obojica napredak u odnosu na Sarića, Rustema i Radovca.
Zna l' neko do kad su otvorene prostorije kluba il' ona kućica ispred BBI centra?
Kucica od 10h.skoroalen je napisao/la:Zna l' neko do kad su otvorene prostorije kluba il' ona kućica ispred BBI centra?
Sarajevo ljubavi moja.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 19 gostiju.