FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Savez nam se navalio na ledja,a nije da nismo pisali o tome,pogotov nakon slucaja u vezi Kostica,Fatica i sada Zeca .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Nije precjednik slobode ako nije imo neku zabranu od sabeza
Mater im ***** ...zagrcnuli se u svakom feniingu kojeg u savezu zarade
Mater im ***** ...zagrcnuli se u svakom feniingu kojeg u savezu zarade
**** mater ako u ovi u savezu normalni
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
a dajte da napunimo stadion u pm vise, da im **** majku , dosta je vise taman i da smo sve zasluzili ovo pa ubise ljudi ko praga.
700 dodatnih ljudi po 7 KM to je ova kazna, a igracima svakako treba podrska
sto je previse, previse je, stvarno red je da se ovo malo podrzi.
700 dodatnih ljudi po 7 KM to je ova kazna, a igracima svakako treba podrska
sto je previse, previse je, stvarno red je da se ovo malo podrzi.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Krpić je u 2. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv Radnika dobio direktan crveni karton, što ga je koštalo suspenzije od tri utakmice. Ipak, danas je NSBiH odlučio da Krpiću smanji kaznu. On je već propustio utakmice protiv Krupe i Viteza, ali na sreću po tuzlanski tim, imaće pravo nasstupa protiv Zrinjskog.
Pobjeda
Pobjeda
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Sve je to ultrasu lijepo što ti pričaš, ali nema od toga ništa, po ne znam ni ja koji puta nam se pokazuje da se ne možemo bosti s rogatim, a mi ko mazge, opet pa opet. Sve dok ne budemo imali ljude u savezu iz našeg kantona, naravno da su privrženi koliko toliko Slobodi ovakve stvari će nam se dešavati i na nama će oštriti salgije.
Ja bih volio da mi neko objasni, kako je moguće da godinama u savezu nemamo nikoga iz tuzlanske regije ili možda imamo, ali ga libo racku za Slobodom, zaista nisam upoznat kako to funkcioniše?!
PS Krpa igra u nedjelju [emoji16]
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Ja bih volio da mi neko objasni, kako je moguće da godinama u savezu nemamo nikoga iz tuzlanske regije ili možda imamo, ali ga libo racku za Slobodom, zaista nisam upoznat kako to funkcioniše?!
PS Krpa igra u nedjelju [emoji16]
Krpa daje dva komada Zrinjskom, idemo lagano...

Krpi smanjena suspenzija, igrat ce protiv Zrinje
- tuzlak1987
- Kontakt:
Imamo savez ali u savezu generalni sekretar Midhat Arnautovic, predstavnik saveza u izvrsnom odboru Federalnog saveza neki lik iz Banovica do 2020. godine. U savezu BIH Pestalic iz Gradacca do 2020.
Zauzele seoske lole savez kantona i onda sve iznad automatski. Sve redom do komisija pa dalje ..
Zauzele seoske lole savez kantona i onda sve iznad automatski. Sve redom do komisija pa dalje ..
Kad se govorilo da istrajemo s onim što imamo, a imali smo im u šaci, oni se povukoše. Znalo se da će ovo biti posljedice u oba slučaja, ali barem bi onako i oni nayebali.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
,
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 18 avg 2017, 18:17, ukupno mijenjano 4 puta.
Ja volim FK Tuzla City
Opšte diskusije...sloboda72 je napisao/la:Hoće li sada Kurević biti predsjednik.
BravoNKMramor je napisao/la:Opšte diskusije...sloboda72 je napisao/la:Hoće li sada Kurević biti predsjednik.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Mramore, ne rise čovjek je duže uz Slobodu od nas 95% ovdje, nemaš ga pravo tjerati sa teme [emoji106]NKMramor je napisao/la:Opšte diskusije...sloboda72 je napisao/la:Hoće li sada Kurević biti predsjednik.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ako su ovo uradili i ako je ovo istina, onda naklon do poda.Sve je počelo odbijanjem Slobode da plati (ne)zarađeni novac trojici fudbalera, nastavilo se odlukom Saveza da u žrijeb umjesto velikana iz Tuzle pošalje Klub x, a kulminiralo je prošlosedmičnim kažnjavanjem Kluba sa 5,000 KM, te današnjom suspenzijom predsjednika. Upućeniji tvrde da se iza svega krije zahtjev Slobode da joj se nakon skoro deset godina od pravosnažne sudske presude na račun uplati oko 300,000 KM kao odštetu za nezakonitu odluku Saveza da “crveno-crnim” uskrati igranje u Evropi
A mislim da jeste, nebi nas ovoliko **** dzaba. Nije valjda budala poslala savez na naplatu hahahahaha
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
:Chinaglia je napisao/la:dal to osjecam strah u tvom glasu Saricu ElviseSariel je napisao/la:de ba chinaglja , nego nam razlozi prednosti i nedostatke u odnosu na zrinjski za nedelju to ti bolje ide...![]()
![]()
osjeti se strah u glasu
DRŽAVA TUZLA!!
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
samo hrabro mramore ima njih jos ovdje koji ne bi trebali pisati ali eto za divno cudo ti im to dopustas, i ja mu nikako ne mogu oprostiti post da se cast tuzle brani u Simin HanuPasha_car_aga je napisao/la:Mramore, ne rise čovjek je duže uz Slobodu od nas 95% ovdje, nemaš ga pravo tjerati sa teme [emoji106]NKMramor je napisao/la:Opšte diskusije...sloboda72 je napisao/la:Hoće li sada Kurević biti predsjednik.
skida ih Mramor k'o zeceve :kafa:
Mramore ne treba nam jednoumlje ba na temi!!Nismo u Sjevernoj Koreji
DRŽAVA TUZLA!!
a sta sa onima koji su se ovdje javno deklarisali da ne navijaju vise za Slobodu?aleksandar_veliki je napisao/la:Zamolit cu vas da ne sugerisete Mramoru, meni ili bilo kojem moderatoru kako ce raditi posao. Trudimo se, nekada dopustamo mozda i vise nego sto smo trebali, a vi nam cesto otezavate. Tema je namijenjena za sve navijace Slobode, slagali se sa danasnjom, proslom ili nekom buducom Upravom, ovdje su dobrodosli. Jos jednom molim da nam ne otezavate posao.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.