FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Prodaja gancija je nase najvece pojacanje, u kategoriji drugog reda su pojacanja coutinjo i dembele
Neymar je u barci bio 4 godine, imao je mesiha i sjajnog suareza vecim dijelom i nikakvu hegemoniju nismo uspjeli uspostaviti, prema tom ispada da i nije bitan bio koliko se misli, valverde kad poveze niti ekipe i motivise je vjdjet cete da se sve moze i bez neymara, izgubis na mostu, dobijes na cupriji i to je to.
Neymar ima znanje koje je nenadoknadivo, aki to znanje zbog svoje psihe nikad nije prikazao u kontinuitetu, igrac koji igra na mahove, a to je nedovoljno za barcu, bolje i slabiji al konstantniji igrac koji nece narusavati ozbiljnost i atmosferu u ekipi
Neymar je u barci bio 4 godine, imao je mesiha i sjajnog suareza vecim dijelom i nikakvu hegemoniju nismo uspjeli uspostaviti, prema tom ispada da i nije bitan bio koliko se misli, valverde kad poveze niti ekipe i motivise je vjdjet cete da se sve moze i bez neymara, izgubis na mostu, dobijes na cupriji i to je to.
Neymar ima znanje koje je nenadoknadivo, aki to znanje zbog svoje psihe nikad nije prikazao u kontinuitetu, igrac koji igra na mahove, a to je nedovoljno za barcu, bolje i slabiji al konstantniji igrac koji nece narusavati ozbiljnost i atmosferu u ekipi
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
cuj najvece pojacanje
samo zamisli MSN sa 2 normalna veznjaka a ne sa ovim oj3binama
samo zamisli MSN sa 2 normalna veznjaka a ne sa ovim oj3binama
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Dugoročno je svakako veliko pojačanje, jedina stvar gora od nesposobne i glupe uprave, je glavni igrač koji je divljak i cirkusant, a do toga bi eventualno moralo doći.
Kratkoročno definitivno nije, barem ne ako ne dovedu ovu dvojicu. A ako uspiju u tome, izostanak Neymara iz prošle sezone se ne bi trebao previše osjetiti. Problemi ove ekipe su mnogo dublji od jednog ili dva igrača, ni neki idealizirani Neymar bez bubica i sa nekom konstantnom to ne bi mogao promijeniti, a da ne govorimo o stvarnom Neymaru, koji ne želi biti tu i kojem je "ja" daleko ispred tima.
Meni je fascinantno da neko još uvijek tuguje za Neymarom, shvatite da je frajer uradio sve u svojoj moći da ode, i to u **** Pariz, zašto bi želio takvog igrača u ekipi
Kratkoročno definitivno nije, barem ne ako ne dovedu ovu dvojicu. A ako uspiju u tome, izostanak Neymara iz prošle sezone se ne bi trebao previše osjetiti. Problemi ove ekipe su mnogo dublji od jednog ili dva igrača, ni neki idealizirani Neymar bez bubica i sa nekom konstantnom to ne bi mogao promijeniti, a da ne govorimo o stvarnom Neymaru, koji ne želi biti tu i kojem je "ja" daleko ispred tima.
Meni je fascinantno da neko još uvijek tuguje za Neymarom, shvatite da je frajer uradio sve u svojoj moći da ode, i to u **** Pariz, zašto bi želio takvog igrača u ekipi
Nije ovdje niko bio za prodaju Neymara a da se ne dovedu zamjene. Ja sam prvi želio odlazak brazilskog cigana ali da se dovedu Dembele i Verrati ili Coutinho.
naravno, sto bi se odrekli neymara ako necemo zamjene dovesti, svi smo mislili da ce se s tolikom lovom lako dovesti pojacanja, al evo ovi nam pokazuju suprotno, 18.8, 2mj znaju da ce ic neymar, 15 dana imaju pare da dovedu koga hoce i oni kupili paulinha za 40mil
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
od kad su saznali da Neymar ide poslali su slovom i brojem jednu(1) ponudu za Coutinha, znaci za citav mjesec juli jedna ponuda
za Dembelea ni jednu
zamislite tu indolentnost gdje mjesec dana sjedis i plan A,B,C... ti se svodi na "PSG nece platiti klauzulu"
za Dembelea ni jednu
zamislite tu indolentnost gdje mjesec dana sjedis i plan A,B,C... ti se svodi na "PSG nece platiti klauzulu"
- AlfredNobel
- Kontakt:
Bartomeu je cigan madridski, jedino mi je to logično objašnjenje ove situacije. Ne možeš biti toliko glup da imaš 300 milki 15-20 dana, a da nikoga ne dovedeš. Pa ja bi uspio završiti Dembaša.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
nama ne ginu di maria i seri
- AlfredNobel
- Kontakt:
I to bi bilo mašAllah za ove levate.Furymaker je napisao/la:nama ne ginu di maria i seri
- FCBlaugrana
- Kontakt:
Kakav god se pokaze Paulinho ove sezone u barceloni, ovom kupovinom su osramotili klub. 40m za 29g starog igraca iz kine. Pa kako sad dembele I coutinho da dodju za 100m kad znaju koliko placas ovog
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Meni samo nije jasno sta rade ovi iz uprave od kluba??
Vec 10 dana proslo nisu develi klasu od igraca a hoce borbu za sve trofeje..Sta je sa dembom i Cou sve su ucinili sto je u njihovim rukama i opet ih ne mogu zavrsiti..Stvarno jadno..Treba sto prije otrati ovu gamad od uprave..
Vec 10 dana proslo nisu develi klasu od igraca a hoce borbu za sve trofeje..Sta je sa dembom i Cou sve su ucinili sto je u njihovim rukama i opet ih ne mogu zavrsiti..Stvarno jadno..Treba sto prije otrati ovu gamad od uprave..
Samo Siroki
Ovo za Coutinha. Treba se okrenuti Osmanu. Ako i Žutalji odbiju, onda ne dovoditi nikoga.Barcelona bid £118m, inclusive of huge add-ons. Immediately rejected.
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 18 avg 2017, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Watzke otkrio Barcine igre Čelnici Barcelone varaju navijače u slučaju Dembele
Španski mediji tvrdili su prethodnih dana da je francuski fudbaler Ousmane Dembele (20) na korak od prelaska u Barcelonu. Francuz bi uz Philippea Coutinha trebao da kupi mir među navijačima katalonskog tima koji su izuzetno ljuti lošim radom rukovodstva kluba, ali i situacijom na terenu nakon blamaže u utakmicama Superkupa Španije protiv Real Madrida. Međutim, očigledno da rukovodstvo Barcelone pokušava na sve načine kupiti mir kod navijača, ali je za sada dolazak Dembelea na Nou Camp daleko od gotovog. Generalni menadžer Barce Pep Segura je najavio da je dogovor sa Dembeleom i Coutinhom gotova stvar, ali čini se kako to nije ni blizu istine. Izvršni direktor Borussije iz Dortmunda Hans-Joachim Watzke tvrdi da se pregovori o transferu Francuza u Barcelonu nisu pomakli ni milimetar i tako je utišao sve navode iz katalonskog kluba. "Ne znam zašto je rekao da je transfer dogovoren. Barcelona nije ni blizu dovođenja Dembelea. Ne mogu objasniti zašto je to rekao, osim možda da se pravdaju navijačima za lošu igru protiv Real Madrida. Pregovori se nisu pomakli ni milimetar", rekao je Watzke. Tako je čelnik Borussije vjerovatno otkrio pokušaj prevare navijača Barcelone od strane klupskog rukovodstva, koje ovog ljeta nije napravilo nijedan značajniji transfer. Uspjeli su dovesti Paulinha i Nelsona Semeda, ali to je u odnosu na odlazak Neymara izuzetno slab posao kojeg su napravili.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa kako očekuju da neko prihvati 120 miliona za Coutinha, kada su za tridesetogodišnjaka iz kineske lige dali 40 milionamessilla je napisao/la:Ovo za Coutinha. Treba se okrenuti Osmanu. Ako i Žutalji odbiju, onda ne dovoditi nikoga.Barcelona bid £118m, inclusive of huge add-ons. Immediately rejected.
Ma ne znam više šta da mislim. Dembele će valjda doć, ali veznjak ne znam. Radije bi da se rješe ovog škarta, ali jao nama.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Nece jos dugo ovako, ja sam uvjeren. Kiksamo li 4-5 kola na pocetku, pacov moze pakovat kofere.
27.10.2020
Ma neće ti konkretno Liverpool prihvatiti ni 150 miliona. Malo se i Coutinho tu zayebo, da je tražio transfer request kad je stigla prva ponuda vjerovatno bi ga i prodali, ne za one pare koje su im tada nudili, ali sam uvjeren da bi došlo do dogovora. Ovako sumnjam da će postojati interes naredno ljeto. Nek ide kod jarana u PSG.Donnie Darko je napisao/la:Pa kako očekuju da neko prihvati 120 miliona za Coutinha, kada su za tridesetogodišnjaka iz kineske lige dali 40 milionaNiko zdrav u mozak neku klasu sada neće Barceloni prodati ispod 150-160 miliona.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- AlfredNobel
- Kontakt:
Odustanite više od Coutinha, završite brzo Dembelea i Draxlera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.