Specijalac je on sljake i te kakav. Haj ti sine u brlog do proljeca lezi!
Gubiti od polupenzionisanog djuturuma. I on i Busta. Next gen. Next rinaka!
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Razbicu te ako ga sad ispehiras, da znas samo!bvb je napisao/la:Kakva igracina.![]()
![]()
Milina gledati. Servis danas perfektan.
Effenberg je napisao/la: Razbicu te ako ga sad ispehiras, da znas samo!
Ja razmisljo bio no nisam jbg igro neki Brazil prije. Ma kontrahendi ko iz pichke da se ne sikiras.bvb je napisao/la:Effenberg je napisao/la: Razbicu te ako ga sad ispehiras, da znas samo!![]()
Bas ga servis ukopa u ovom prethodnom gejmu.Buraz, ko ovdje nije probao dvicu nije ni blizu ozbiljnog kladionicara, je l' tako?
Hoce to tako kad se spremas sa dr. Grishom!Mancini je napisao/la:Rafa se tako spremio tokom ljeta da je možda bolje da nije ni igrao zadnja dva turnira. [emoji38]
Bas to,ne moze frajer otici do kraja na turniru gdje nema nikoga iz top10, steta na Rogerovu povredu,da je nije bilo uzeo bi lagano Montreal cincy i bio vec broj 1, samo se nadam da ce biti spreman za US i pomesti konkurenciju i uzeti 3 GS u sezoni sa 36 godinaEdin TM87 je napisao/la:Sta kaze samosarajvo. 2013. Hahahahahahaha jos me ismijavaju kad sam reko da nema na brzom hardu sta trazit, zamisli koliko je los onda, 2013. je sibo onakvog Noleta i Murraya, sad ne moze do polufinala u ovom rasulu konkurencije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.