Romariooo je napisao/la:
Problem je druze sto je stvorena atmosfera takva da ako coutinjo predje u barcu za recimo 99 miliona, a tako i ovaj osman-aga dembele, sto ce navijaci liverpoola i dortmunda misliti da nisu dobro prosli, a sto ce neki navijaci barce likovati jer smo vas kao prehebali i da je to sjajan posao...
A realnost je sasvim drugacija, te cifre su drugi najveci transfer u historiji fudbala i ti igraci coutinjo i dembeke, uz svo duzno postovanje za prikazano i za sta su potencijal prikazati uopste ne vrijede te pare i nisu za tog konteksta uopste da im se imena vrte u top 3 ili top 5 transfera u historiji, ali eto bilo kako bilo moze se dati do sto miliona jer je trziste poludilo i te stvari, a barca i ako ih dovede veliko je pitanje sta ce biti od njih jer za 99 miliona trebali bi da ubijaju
To je generalno problem danasnjeg fudbala, neovisno o ovome. Ja i dalje mislim da jedan fudbaler, covjek os krvi i mesa ne moze vrijediti vise od 50m (ako i toliko), ali sta ja znam valjda sam vise stari kenjac
Romariooo je napisao/la:A pitanje je hoce li ubijati jer barca je klub u kojem je puno veci pritisak nego u dortmundu ili liverpoolu, ako dodju bice najskuplja pojacanja u historiji barce i odmah je to pritisak, a pod pritiskom su nisu znali nositi i bolji igraci neki koji su dolazili a la ibrahimovic, fabregas,alexis itd,
Coutinho ako dodje, imace problem sa tim. Prvo sto ga redovno u jednom dijelu sezone uhvati qurcobolja, a mahom u ovim vecim tekmama ga nema. Mislim, tu je on na derbijima, zabija, igra, ali u krupnim tekmama za trofeje gannije bilo. Protiv Seville je bio apsolutno ne vidljiv. U finalu Liga Kupa jeste zabio ali odbicu obicnu samo strpao u mrezu, i tu je uzasan bio, jos je u penal seriji izveo najgori penal koji sam vidio da neki igrac Liverpoola izvodi. Tu ce biti problema (ako dodje jelte

)
Romariooo je napisao/la: A vase price kako coutinjo vrihedi liverpoolu vise nego pare i da ga nece pustiti ni za 200-300 miliona su ajmo reci suplje, i mi i vi znamo da je tu rijec o klasicnom cjenkanju, da sutra dodje ponuda od 170 milona prekosutra bi tehničio na kamp nou, klasicna pijacarska prica sa se izvuce sto vise love na blef, ako je coutinjo tako neprocjenjiv zasto odmah vasa uprava ne kaze 300 miliona i tacka i svaki mail barce gdje nema te cifre lagano na delete, ako barca ponudi 190 miliona lagano na delete, jes al u qrcu
Vidi, Liverpooovi amerikanci koji su i vrhu su jako cudni. Amerikanci su generalno pohlepni, da je Coutinho preda request u junu, da nije potpisao ugovor kakav je potpisao on bi debitovao za Barcu jos na onom Clasicu u Americi i otisao bi za mnogo manju cifru nego sto sad Barca nudi. A ako Ameri odbijaju ovo sto sada saljete, ocito da im je proradio inat. Dali su i obecanje treneru jos prije nego je krenulo ljeto jer su ocekivali ppnude za Coutinha.
Sve u svemu ja sam siguran da Coutinho ne ide nigdje. Naravno, nikad covjek ne zna sta se moze desiti u samo par sati (eto primjer Neymara). Ali trenutno, slabo.