FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Osim13
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Osim13 » 19 avg 2017, 00:19

parangal je napisao/la:Znači evo zapisao sam dva nicka.....@Hendo i @Osim13 (pošto vidim da ste simpatizeri Liverpula i tvrdite da nema nikakve šanse da dodje)

31.8.2017 (ako ne i ranije).....ili ću ja vama reći "izvinite momci, čika je malo pobudalio pa se zaneo" ili vi meni "izvini čiko, mi smo mladi i zeleni pa smo mislili da ga klub neće dati nipošto"

Jel dogovoreno? Ja držim reč...
Mnogi su me zapisali ovdje u tekicu kako ce me quotati danas sutra prekosutra pa nikad da me quotaju :mrgreen: tako da slobodno nikakvih problema.

Naravno da cu reci ako predje, svaka cast dobili ste odlicnog igraca, mislio sam da ce ostato bla bla...naravno da cu biti posten yebem ga, sta napisemo to ovdje i ostaje. Mada, sanse da Coutinho dodje u Barcu ne postoje. Barem ne trenutno. Zabila je Barca sebi autogol kada je onaj nekakav iz vrha kluba izjavio kako je sve gotovo oko njega i Dembelea. Ni malo u fair play duhu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 19 avg 2017, 00:23

@Hendo...@Osim13 :thumbup:

Nikad nisam (niti nameravam) napisao niti jedan jedini post na temi van ove ali ako bude tako doćiću na temu Liverpula i napisati što sam obećao... :wave:

Ali opet vam kažem šansa da ja dodjem u zakazano vreme na vaš deo foruma su 0,0000001% :mrgreen: ;)

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 19 avg 2017, 00:34

Osim13 je napisao/la: Zabila je Barca sebi autogol kada je onaj nekakav iz vrha kluba izjavio kako je sve gotovo oko njega i Dembelea. Ni malo u fair play duhu.
Nije to bio nikakav autogol....istina je da su i Cotinho i Dembele završeni ali je problem u tajmingu što se ta budala izlajala ali morao je......mučenicima iz Barse gori pod guzicom fotelja i oni su morali da se izlaju posle debakla od Madrida.....a sa druge strane uprave BVB i Liverpula moraju pokazati čvrst stav da pokažu svojim simpatizerima da nisu sise :mrgreen: ......previše to dugo traje i Barsa se ne okreće traženju drugih opcija da posao nije završen ali se čeka pravi tajming.....ali otom potom ionako imamo dogovor, videćemo ko je u pravu... ;)

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 19 avg 2017, 00:35

parangal je napisao/la:@Romario

Namerno neću citirati onaj gornji deo tvog posta jer on ne priliči ne tebi nego tvojim godinama bez uvrede.....znaš ja to samo još od klinaca mogu pročitati "Mesi da bi bio najbolji svih vremena mora osvoiti SP sa Argentinom"....ili "Maradona je SAM osvoio 86-e" :crazy: ....mislim tj. znam da ti nisi klinac i zaista ti ne priliči da kažeš da Mesi mora dokazati se tako što će sa ovim glibonjama može nešto uraditi SAM.......ako ništa bar odvadi malo :lol:

e ovaj deo
Romariooo je napisao/la: Nas predsjednik coro osim glupog transfera paulinja nista kriminalno lose nije napravio, sto ne daje preko sto miliona za dembelea i coutinja je potpuno u pravu, ako da vise hebo mu ja gospoju, bolje nikog da ne dovodi nego da popushi pijacarske fore, u slucaju neymar takodje nista kriv, astronimske pare, igrac zelio otici, nije imao nikakvog uticaja kad je isplacena klauzula, transfer mete bili verati,coutinjo dembele, dobro su to odredili, zasto nisu dovedeni takodje nije kriv jer verati je bio nemoguc, a ova dvojica zbog preseravanja i pijacarskih fazona svojih klubova mozda i ne dodju, ciro ako nasjedne na njihovu igru tek je onda krele, sto se odustalo od belerina i dobro je, sto se doveo semedo takodje solidan transfer, sto se ne prodaje škart i sto je doveden paulinjo to su realni propusti
svaka čast :thumbup: ...ne bi ni ja dao ALI opet i ti i ja znamo da će ćora dati... :lol:
Sto se tice gornjeg dijela posta nisam ni rekao da mora osvojiti svjetsko prvenstvo, ili da mora sa barcom osvojiti ligu prvaka ili ligu, trazim od njega da igra u skladu sa svojim mogucnostima ili barem 80 posto od toga, a to znaci da se namece kao vodja, da pokusava, da vidis ono da mu je stalo, i ako kao takav ne osvoji nista jer ne moze sam dici ekipu iz letargije, ili ako je to nedovokjno jer konkurencija je bolja, nemam mu sta reci i definitivno nije do njega i da ode u drugi klub ne bi zamjerio sekunde.

Ja govorim realne stvari, proslu sezonu mogli smo imati duplu krunu najmanje da je zapeo samo malo u dvije utakmice protiv buranija, normalno mogli su i drugi odluciti, al kad vidis da drugi ne mogu odluci brate ti ili barem potrudi se, da je barem potrudio se al bedem deportiva odolijevao ili saigraci fulali sto on iskreira ne bih nista rekao opet

Generalno hocu da kazem da ima i mesijeve odgovornosti i da nismo toliko losi nego da su sitnice odlucivale i samo dvadeset minuta inspiracije mesija moglo je donijeti duplu krunu, normalno generalno bio je nas najbolji igrac, da ga nije bilo nikako mozda bi sad bili u pretkvalifikacijama, ali sezona je tako odmicala i razvijal se situacija da smo imali sve u svojim rukama i da kad je trebalo povuci zavrsni talas nije se povuklo, a ko ce povuci ako nece najbolji svih vremena, sto je jos zalosnije i povukao je on kasnije na bernabeu al bilo je prekasno jbg, pokazao je da moze i ko je baja, al sa sedmicu-dvije zakasnjenja i haj ti sad budi normalan i reci da nisam u pravu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 19 avg 2017, 00:40

Romariooo je napisao/la: Sto se tice gornjeg dijela posta nisam ni rekao da mora osvojiti svjetsko prvenstvo, ili da mora sa barcom osvojiti ligu prvaka ili ligu, trazim od njega da igra u skladu sa svojim mogucnostima ili barem 80 posto od toga, a to znaci da se namece kao vodja, da pokusava, da vidis ono da mu je stalo, i ako kao takav ne osvoji nista jer ne moze sam dici ekipu iz letargije, ili ako je to nedovokjno jer konkurencija je bolja, nemam mu sta reci i definitivno nije do njega i da ode u drugi klub ne bi zamjerio sekunde.

Ja govorim realne stvari, proslu sezonu mogli smo imati duplu krunu najmanje da je zapeo samo malo u dvije utakmice protiv buranija, normalno mogli su i drugi odluciti, al kad vidis da drugi ne mogu odluci brate ti ili barem potrudi se, da je barem potrudio se al bedem deportiva odolijevao ili saigraci fulali sto on iskreira ne bih nista rekao opet

Generalno hocu da kazem da ima i mesijeve odgovornosti i da nismo toliko losi nego da su sitnice odlucivale i samo dvadeset minuta inspiracije mesija moglo je donijeti duplu krunu, normalno generalno bio je nas najbolji igrac, da ga nije bilo nikako mozda bi sad bili u pretkvalifikacijama, ali sezona je tako odmicala i razvijal se situacija da smo imali sve u svojim rukama i da kad je trebalo povuci zavrsni talas nije se povuklo, a ko ce povuci ako nece najbolji svih vremena, sto je jos zalosnije i povukao je on kasnije na bernabeu al bilo je prekasno jbg, pokazao je da moze i ko je baja, al sa sedmicu-dvije zakasnjenja i haj ti sad budi normalan i reci da nisam u pravu
Druže....i on je samo od krvi i mesa.....a da se ne lažemo, što se fudbala tiče i lepih sad već godina i ti umesto da mu malo smanjiš "tempo" ti ga turiraš.....pregoreće ko Trabant :mrgreen: ......zbog muka sa Argentinom pustio je mučenik bradu.....plašim se ako mu ostane ovakav tim kakav je trenutno u Barsi opašće mu i kosa i brada.... :rol:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 19 avg 2017, 01:00

Osim13 je napisao/la:
parangal je napisao/la:Znači evo zapisao sam dva nicka.....@Hendo i @Osim13 (pošto vidim da ste simpatizeri Liverpula i tvrdite da nema nikakve šanse da dodje)

31.8.2017 (ako ne i ranije).....ili ću ja vama reći "izvinite momci, čika je malo pobudalio pa se zaneo" ili vi meni "izvini čiko, mi smo mladi i zeleni pa smo mislili da ga klub neće dati nipošto"

Jel dogovoreno? Ja držim reč...
Mnogi su me zapisali ovdje u tekicu kako ce me quotati danas sutra prekosutra pa nikad da me quotaju :mrgreen: tako da slobodno nikakvih problema.

Naravno da cu reci ako predje, svaka cast dobili ste odlicnog igraca, mislio sam da ce ostato bla bla...naravno da cu biti posten yebem ga, sta napisemo to ovdje i ostaje. Mada, sanse da Coutinho dodje u Barcu ne postoje. Barem ne trenutno. Zabila je Barca sebi autogol kada je onaj nekakav iz vrha kluba izjavio kako je sve gotovo oko njega i Dembelea. Ni malo u fair play duhu.
Problem je druze sto je stvorena atmosfera takva da ako coutinjo predje u barcu za recimo 99 miliona, a tako i ovaj osman-aga dembele, sto ce navijaci liverpoola i dortmunda misliti da nisu dobro prosli, a sto ce neki navijaci barce likovati jer smo vas kao prehebali i da je to sjajan posao...

A realnost je sasvim drugacija, te cifre su drugi najveci transfer u historiji fudbala i ti igraci coutinjo i dembeke, uz svo duzno postovanje za prikazano i za sta su potencijal prikazati uopste ne vrijede te pare i nisu za tog konteksta uopste da im se imena vrte u top 3 ili top 5 transfera u historiji, ali eto bilo kako bilo moze se dati do sto miliona jer je trziste poludilo i te stvari, a barca i ako ih dovede veliko je pitanje sta ce biti od njih jer za 99 miliona trebali bi da ubijaju

A pitanje je hoce li ubijati jer barca je klub u kojem je puno veci pritisak nego u dortmundu ili liverpoolu, ako dodju bice najskuplja pojacanja u historiji barce i odmah je to pritisak, a pod pritiskom su nisu znali nositi i bolji igraci neki koji su dolazili a la ibrahimovic, fabregas,alexis itd, i kako god da okrenes upravi barce je gore nego dortmundu ili liverpoolu, ovi ce uzeti strahovite pare i ako bude 90 miliona,imace alibi dobar da su sami igraci htjeli otici i da je neozbiljno tjerati ih da ostaju prihetnjom tribinana pa gubis i njih i ogroman novac realno i veci nego sto vrijede, a upravi barce u najboljem slucaju da ih dovedu ispod sto miliona i da briljiraju moze se samo reci pa sta hocete i platili ste ih enormno sta je sad cudo ako su dobri, a moze se desiti lako i da se ne pokazu i da posao bude fijasko

A vase price kako coutinjo vrihedi liverpoolu vise nego pare i da ga nece pustiti ni za 200-300 miliona su ajmo reci suplje, i mi i vi znamo da je tu rijec o klasicnom cjenkanju, da sutra dodje ponuda od 170 milona prekosutra bi tehničio na kamp nou, klasicna pijacarska prica sa se izvuce sto vise love na blef, ako je coutinjo tako neprocjenjiv zasto odmah vasa uprava ne kaze 300 miliona i tacka i svaki mail barce gdje nema te cifre lagano na delete, ako barca ponudi 190 miliona lagano na delete, jes al u qrcu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 19 avg 2017, 01:09

Romariooo je napisao/la: Problem je druze sto je stvorena atmosfera takva da ako coutinjo predje u barcu za recimo 99 miliona, a tako i ovaj osman-aga dembele, sto ce navijaci liverpoola i dortmunda misliti da nisu dobro prosli, a sto ce neki navijaci barce likovati jer smo vas kao prehebali i da je to sjajan posao...

A realnost je sasvim drugacija, te cifre su drugi najveci transfer u historiji fudbala i ti igraci coutinjo i dembeke, uz svo duzno postovanje za prikazano i za sta su potencijal prikazati uopste ne vrijede te pare i nisu za tog konteksta uopste da im se imena vrte u top 3 ili top 5 transfera u historiji, ali eto bilo kako bilo moze se dati do sto miliona jer je trziste poludilo i te stvari, a barca i ako ih dovede veliko je pitanje sta ce biti od njih jer za 99 miliona trebali bi da ubijaju

A pitanje je hoce li ubijati jer barca je klub u kojem je puno veci pritisak nego u dortmundu ili liverpoolu, ako dodju bice najskuplja pojacanja u historiji barce i odmah je to pritisak, a pod pritiskom su nisu znali nositi i bolji igraci neki koji su dolazili a la ibrahimovic, fabregas,alexis itd, i kako god da okrenes upravi barce je gore nego dortmundu ili liverpoolu, ovi ce uzeti strahovite pare i ako bude 90 miliona,imace alibi dobar da su sami igraci htjeli otici i da je neozbiljno tjerati ih da ostaju prihetnjom tribinana pa gubis i njih i ogroman novac realno i veci nego sto vrijede, a upravi barce u najboljem slucaju da ih dovedu ispod sto miliona i da briljiraju moze se samo reci pa sta hocete i platili ste ih enormno sta je sad cudo ako su dobri, a moze se desiti lako i da se ne pokazu i da posao bude fijasko

A vase price kako coutinjo vrihedi liverpoolu vise nego pare i da ga nece pustiti ni za 200-300 miliona su ajmo reci suplje, i mi i vi znamo da je tu rijec o klasicnom cjenkanju, da sutra dodje ponuda od 170 milona prekosutra bi tehničio na kamp nou, klasicna pijacarska prica sa se izvuce sto vise love na blef, ako je coutinjo tako neprocjenjiv zasto odmah vasa uprava ne kaze 300 miliona i tacka i svaki mail barce gdje nema te cifre lagano na delete, ako barca ponudi 190 miliona lagano na delete, jes al u qrcu
:thumbup:
E takvog te volim......to je post koji ja potpisujem od prve do zadnje. Hebiga, situacija je takva druže.....svi znaju da imaš pare, svi znaju da moraš da kupiš jer ti leti glava i naravno svi bi da te izmuzu do maximuma.....nije tu čak reč ni o Dembeleu i Coutinhu, da Barsa (u ovom trenutku sadašnjem) zatraži Vrsajka i z njega bi zacepili 100-ju najmanje......može im se a Barsi se mora :rol:

FCBlaugrana
Kontakt:

Post Postao/la FCBlaugrana » 19 avg 2017, 01:13

romario,

Izvini ali stvarno nema smisla sta si napisao. Pa dobit ces ban [emoji23] cuj rivaldo i messi. Pa messi je u mladjim danima vrsio presing zalagao se ko lud. I dalje se on zalaze ali ne srlja kao u mladjim danima a i ne moze drzati isti tempo kad je bio mladji. Massi je uvijek bio vodja ekipe ali na svoj nacin, on je povucena osoba ali vodi ekipu svojim talentom i iskustvom i uvijek je na razini. Samo sto nas je razmazio pa od njega uvijek ovekivamo da odluci pobjedika kad je potrebno ali to u stavrom svijetu nije lako. Sve je do timske igre. U timu je uvijek bolje imati 2 nadprosjecna igraca nego top i loseg igraca. Zato se nadam da nece uprava previse srljati sa ovim novcem nego da ce kupiti 2-3 igraca oko kojih mogu graditi novi tim sa messijem pa cak uz cinjenicu danova sezona bude katastrofalna jer iskreno gledajuci i ova dvojica da dodju mi necemo osvojiti lp i bit cemo 2. U prvenstvi. Uz ovu dvojicu i iduce godine uz nova pazljivo kupljenja 2-3 igraca tek onda cemo mozda biti opet konkurentni

Sent from my iPhone using Tapatalk

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 19 avg 2017, 01:37

FCBlaugrana je napisao/la:romario,

Izvini ali stvarno nema smisla sta si napisao. Pa dobit ces ban [emoji23] cuj rivaldo i messi. Pa messi je u mladjim danima vrsio presing zalagao se ko lud. I dalje se on zalaze ali ne srlja kao u mladjim danima a i ne moze drzati isti tempo kad je bio mladji. Massi je uvijek bio vodja ekipe ali na svoj nacin, on je povucena osoba ali vodi ekipu svojim talentom i iskustvom i uvijek je na razini. Samo sto nas je razmazio pa od njega uvijek ovekivamo da odluci pobjedika kad je potrebno ali to u stavrom svijetu nije lako. Sve je do timske igre. U timu je uvijek bolje imati 2 nadprosjecna igraca nego top i loseg igraca. Zato se nadam da nece uprava previse srljati sa ovim novcem nego da ce kupiti 2-3 igraca oko kojih mogu graditi novi tim sa messijem pa cak uz cinjenicu danova sezona bude katastrofalna jer iskreno gledajuci i ova dvojica da dodju mi necemo osvojiti lp i bit cemo 2. U prvenstvi. Uz ovu dvojicu i iduce godine uz nova pazljivo kupljenja 2-3 igraca tek onda cemo mozda biti opet konkurentni

Ne bih se slozio ni u cemu, prvo u vezi mesija fino ja kazem sta bi trebao raditi, ne mora apsolutno satirati se u presingu, driblati petoricu i sl niti mora osvojiti titule da bi mu se priznalo da je najbolji svih vremena, jednostavno toliko je nadaren da i kad igra na 80 posto on je najbolji i to izgleda mocno, znaci jednostavno da zapne kad zatreba, u vecini utakmica to zapinjanje znaci da se rastrci pola sata i to je to, eh sad u nekoliko utakmica protiv najjacih ekipa svijeta valja proliti znoj do bola, ali to je posao jbg i zivot fudbalera pogotovo onog ko je placen suhim milionima i ko bi trebao biti najbolji svih vremena

U vezi konkurentnosti apsolutno se ne skazem da ne bi bili konkurentni ako ova dvojica dodju, bili bi i da ne dodju, mante dizanha reala u nebo jer nista ni oni nisu zastrasujuce dobro, imali su dosta srece i guranja i sad ce njima udarit problemi ko i nama sa zasicenoscu, to je neminovnost poslije velikih rezultata, ostale ekipe najbolje tu ce negdje biti s nama bara bara, eh sad ako se mesi nabrije mi vec izrastamo u favorita broj jedan, a ako jos uz nabrijanog mesija u formi bude suarez, iniesta,buskec.. tu je vec u najavi tamburanje konkurencije
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

FCBlaugrana
Kontakt:

Post Postao/la FCBlaugrana » 19 avg 2017, 01:54

Romariooo je napisao/la:
FCBlaugrana je napisao/la:romario,

Ne bih se slozio ni u cemu, prvo u vezi mesija fino ja kazem sta bi trebao raditi, ne mora apsolutno satirati se u presingu, driblati petoricu i sl niti mora osvojiti titule da bi mu se priznalo da je najbolji svih vremena, jednostavno toliko je nadaren da i kad igra na 80 posto on je najbolji i to izgleda mocno, znaci jednostavno da zapne kad zatreba, u vecini utakmica to zapinjanje znaci da se rastrci pola sata i to je to, eh sad u nekoliko utakmica protiv najjacih ekipa svijeta valja proliti znoj do bola, ali to je posao jbg i zivot fudbalera pogotovo onog ko je placen suhim milionima i ko bi trebao biti najbolji svih vremena

U vezi konkurentnosti apsolutno se ne skazem da ne bi bili konkurentni ako ova dvojica dodju, bili bi i da ne dodju, mante dizanha reala u nebo jer nista ni oni nisu zastrasujuce dobro, imali su dosta srece i guranja i sad ce njima udarit problemi ko i nama sa zasicenoscu, to je neminovnost poslije velikih rezultata, ostale ekipe najbolje tu ce negdje biti s nama bara bara, eh sad ako se mesi nabrije mi vec izrastamo u favorita broj jedan, a ako jos uz nabrijanog mesija u formi bude suarez, iniesta,buskec.. tu je vec u najavi tamburanje konkurencije
Problem je da ti ne zelis da vidis svojim ocima da Iniesta i Buskets ne mogu vise nositi ekipu, oni mogu samo pomoci iz drugog plana. Real jeste bolji sada i tesko da ce se oni zasititi jer imaju strasnu klupu i nije da uvijek istih 11 igra pa da se brzo zasite nego dosta rotiraju.

I da, mi sve manje dajemo golova, juventusu nismo mogli zabiti u 2 utakmice i evo sad realu (penal). Jer ni jedan nas igrac nije prijetnja protivnickom golu i onda u takvoj situaciji messija i suareza lakse zaustaviti. Psg smo prosli vise na srecu. Znaci zanje 3 jake utakmice smo veoma lose igrali sto znaci da vec sad nismo konkurentni. Treba samo otvoriti oci i vidjeti da ova stara grupa ne moze vise biti okosnica ekipe.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 19 avg 2017, 02:13

Samo polako, forma je prolazna a klasa vjecna, nasa osovina ekipe se u roku od dvije tri sedmice moze vratiti u formu, nisu to penzioneri, sve je pitanje motiva i do toga je najvise, i da dovedemo top pojacanja ako okosnica ekipe ne bude radila bice gutavo, a ako budu radili uz njih ce proraditi i denis,roberto,semedo,alba,umtiti i jos koji igrac i uz vanzemaljca mesija, ubicu suareza, maestra iniestu u klkucnim tekmama to ti je vec ekipa izrazito konkurentna

Mozda tako i ne bude, mozda bude agonija ko sto ti mislis, al to su samo spekulacije i gatanje sta ce biti i kako biti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 19 avg 2017, 02:35

:kafa:
slika
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Escobar
Kontakt:

Post Postao/la Escobar » 19 avg 2017, 02:36

Donnie Darko je napisao/la:Ponudili su 80 miliona za Coutinha. 118 sa bonusima, od kojih je značajan dio ako Coutinho osvoji zlatnu loptu.

Kako se brukaju likovi :tokralju:
Bruka i Zambrotta :mrgreen: Fino uvalili Neymara za 222 i misle da su džekovi na pijaci. Domu marijanovo. Cou ne ide ni za 200 !
5 times champions of Europe. #YNWA

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 19 avg 2017, 02:38

ne znam da je netko napisao da jedna veličina završava karijeru;
gràcies Valdes :salut: :salut:
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 19 avg 2017, 04:17

Jel Visca slobodan ? Taman da popuni deficit na krilu.
27.10.2020

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 19 avg 2017, 09:41

Romariooo je napisao/la: Problem je druze sto je stvorena atmosfera takva da ako coutinjo predje u barcu za recimo 99 miliona, a tako i ovaj osman-aga dembele, sto ce navijaci liverpoola i dortmunda misliti da nisu dobro prosli, a sto ce neki navijaci barce likovati jer smo vas kao prehebali i da je to sjajan posao...

To je generalno problem danasnjeg fudbala, neovisno o ovome. Ja i dalje mislim da jedan fudbaler, covjek os krvi i mesa ne moze vrijediti vise od 50m (ako i toliko), ali sta ja znam valjda sam vise stari kenjac :hmmmmm:
Romariooo je napisao/la:A pitanje je hoce li ubijati jer barca je klub u kojem je puno veci pritisak nego u dortmundu ili liverpoolu, ako dodju bice najskuplja pojacanja u historiji barce i odmah je to pritisak, a pod pritiskom su nisu znali nositi i bolji igraci neki koji su dolazili a la ibrahimovic, fabregas,alexis itd,
Coutinho ako dodje, imace problem sa tim. Prvo sto ga redovno u jednom dijelu sezone uhvati qurcobolja, a mahom u ovim vecim tekmama ga nema. Mislim, tu je on na derbijima, zabija, igra, ali u krupnim tekmama za trofeje gannije bilo. Protiv Seville je bio apsolutno ne vidljiv. U finalu Liga Kupa jeste zabio ali odbicu obicnu samo strpao u mrezu, i tu je uzasan bio, jos je u penal seriji izveo najgori penal koji sam vidio da neki igrac Liverpoola izvodi. Tu ce biti problema (ako dodje jelte :mrgreen: )

Romariooo je napisao/la: A vase price kako coutinjo vrihedi liverpoolu vise nego pare i da ga nece pustiti ni za 200-300 miliona su ajmo reci suplje, i mi i vi znamo da je tu rijec o klasicnom cjenkanju, da sutra dodje ponuda od 170 milona prekosutra bi tehničio na kamp nou, klasicna pijacarska prica sa se izvuce sto vise love na blef, ako je coutinjo tako neprocjenjiv zasto odmah vasa uprava ne kaze 300 miliona i tacka i svaki mail barce gdje nema te cifre lagano na delete, ako barca ponudi 190 miliona lagano na delete, jes al u qrcu
Vidi, Liverpooovi amerikanci koji su i vrhu su jako cudni. Amerikanci su generalno pohlepni, da je Coutinho preda request u junu, da nije potpisao ugovor kakav je potpisao on bi debitovao za Barcu jos na onom Clasicu u Americi i otisao bi za mnogo manju cifru nego sto sad Barca nudi. A ako Ameri odbijaju ovo sto sada saljete, ocito da im je proradio inat. Dali su i obecanje treneru jos prije nego je krenulo ljeto jer su ocekivali ppnude za Coutinha.

Sve u svemu ja sam siguran da Coutinho ne ide nigdje. Naravno, nikad covjek ne zna sta se moze desiti u samo par sati (eto primjer Neymara). Ali trenutno, slabo.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

pokerman
Kontakt:

Post Postao/la pokerman » 19 avg 2017, 10:03

Ono sto nama ide u korist je vijest da je Perisic produzio ugovor sa Interom... Ljudi treba se okrenuti Draxleru uklopio bibse 100% u nas sistem...

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 19 avg 2017, 10:10

Ma na kraju ce Di Marija doci. Bacit ce dio Neymarovoh para nazad Parizu samo tako.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 19 avg 2017, 11:25

Donnie Darko je napisao/la:Ma na kraju ce Di Marija doci. Bacit ce dio Neymarovoh para nazad Parizu samo tako.
sta je problem ako dodje Di Marija, i treba ga dovesti ako moze do 50 miliona, ako nista da se Mesiju pokaze da se cijeni i njegovo misljenje i zelje, a i ne samo zbog mesija, Di Marija je perfektan igrac za zamjene jer kvalitetno moze odigrati na vise pozicija gdje nam skripi, takva nam jedna izmjena i treba koja zna igrati i ima muda za najvece utakmice, jest u godinama ali neka je, za 2-3 sezone je taman rjesenje, a u barci s mesijem sigurno bi bio dobar i za prvu postavu ne bi bio problem

nije pitanje treba li nam on, itekako treba, pitanje je hoce li ga seik pustiti i za koliko, da je srece da dodje
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 19 avg 2017, 11:37

Osim13 je napisao/la:

To je generalno problem danasnjeg fudbala, neovisno o ovome. Ja i dalje mislim da jedan fudbaler, covjek os krvi i mesa ne moze vrijediti vise od 50m (ako i toliko), ali sta ja znam valjda sam vise stari kenjac :hmmmmm:
Romariooo je napisao/la:A pitanje je hoce li ubijati jer barca je klub u kojem je puno veci pritisak nego u dortmundu ili liverpoolu, ako dodju bice najskuplja pojacanja u historiji barce i odmah je to pritisak, a pod pritiskom su nisu znali nositi i bolji igraci neki koji su dolazili a la ibrahimovic, fabregas,alexis itd,
Coutinho ako dodje, imace problem sa tim. Prvo sto ga redovno u jednom dijelu sezone uhvati qurcobolja, a mahom u ovim vecim tekmama ga nema. Mislim, tu je on na derbijima, zabija, igra, ali u krupnim tekmama za trofeje gannije bilo. Protiv Seville je bio apsolutno ne vidljiv. U finalu Liga Kupa jeste zabio ali odbicu obicnu samo strpao u mrezu, i tu je uzasan bio, jos je u penal seriji izveo najgori penal koji sam vidio da neki igrac Liverpoola izvodi. Tu ce biti problema (ako dodje jelte :mrgreen: )

Romariooo je napisao/la: A vase price kako coutinjo vrihedi liverpoolu vise nego pare i da ga nece pustiti ni za 200-300 miliona su ajmo reci suplje, i mi i vi znamo da je tu rijec o klasicnom cjenkanju, da sutra dodje ponuda od 170 milona prekosutra bi tehničio na kamp nou, klasicna pijacarska prica sa se izvuce sto vise love na blef, ako je coutinjo tako neprocjenjiv zasto odmah vasa uprava ne kaze 300 miliona i tacka i svaki mail barce gdje nema te cifre lagano na delete, ako barca ponudi 190 miliona lagano na delete, jes al u qrcu
Vidi, Liverpooovi amerikanci koji su i vrhu su jako cudni. Amerikanci su generalno pohlepni, da je Coutinho preda request u junu, da nije potpisao ugovor kakav je potpisao on bi debitovao za Barcu jos na onom Clasicu u Americi i otisao bi za mnogo manju cifru nego sto sad Barca nudi. A ako Ameri odbijaju ovo sto sada saljete, ocito da im je proradio inat. Dali su i obecanje treneru jos prije nego je krenulo ljeto jer su ocekivali ppnude za Coutinha.

Sve u svemu ja sam siguran da Coutinho ne ide nigdje. Naravno, nikad covjek ne zna sta se moze desiti u samo par sati (eto primjer Neymara). Ali trenutno, slabo.
realan si vidim i fino si objasnio stvari, ovo sto si objasnio jasno ukazuje da je do sto miliona za coutinha plafon, jer te velike utakmice o kojima govoris ni blizu nisu velike ko el clasico i zavrsnica lige prvaka gdje je pritisak takav kakav coutinho jos nije osjetio i pitanje kako bi se snasao, a za sto miliona u takvim utakmicama bi trebao da ubija.

Dal ce doci ili ne pitanje je, kad bi se kladio reko bi da ce prije doci nego da nece, nasi su ozbiljno zagrizli i vjerujem da ce zadnja ponuda biti oko 100 miliona sto je za liverpool itekako dobro, 130 miliona ako izvuku to je onda vec idiotluk nase uprave, sad je tu nadmudrivanje oko cijene i problem je za obje ekipe sto to traje a blizi se kraj transferima,i u takvom nadmudrivanju liverpool vjerovatno moze izgubiti vise jer barca u svakom trenutku moze odustati i onda ostaste bez para i sa igracem koji sigurno nece vise biti isti, tesko je ostati isti ako zarko zelis neki transfer i propadne to

s druge strane ako barca klepi pare i prodje transfer u zadnjim danim onda opet osta liverpool s parama, al bez vremena da dovede prava pojacanja, to je za navijace najgore, al vlasnicima amerikancima mozda to i godi i mozda na to i idu da uzmu stoju miliona i kazu eh hebiga sad nemamo kad dovodit pojacanja i pare u padze. sportski gledano za liverpool je najbolje sto prije uzeti pare i kutarisati se nezadovoljnog igraca da bi se imalo vremena pojacati, ako bi uspjeli dovesti recimo draxlera,serija i van dijka, mozda i onog keitu, bili bi jaci nego s coutinjom sigurno, ovako ako on ostane tesko da ce briljirati a i ako nastavi gdje je stao sto ce biti tesko, sta to znaci kad nema s kim, kad nemas potpuno izgradjenu ekipu ko liverpool sto je u situaciji, bolja su uvijek 3-4 dobra igraca nego jedan odlican

ova saga traje i kako vrijeme prolazi cini mi se da je na vecm gubitku liverpool nego barcelona ,no vidjecemo, nekako mi ne ide u glavu da ce liverpool izvuci 130 miliona jer smijesno bi bilo da igrac renoea coutinja ima najveci transfer u historiji, a ne ide mi ni u glavu da bi liverpool mogao pokazati takva muda da ga posalje na tribine ako bude kmecao, to se jos nije desilo u historiji fudbala da neko tolike pare odbije da bi trenirao strogocu, i ne vjerujem da ce bas liverpool biti taj koji ce to procepiti, ako kad to i vidimo neki sejf ce to procepiti, liverpoolovi amerikanci da vise vole trenirat strogocu nego 100 miliona, ne vjerujem, ovo mi sve vuce na to da ce ameti uzeti sto miliona al na samom kraju i tako zahebati sportske interese liverpoola, no vidjecemo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.