BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Puno je prilika propustio u ovoj drugoj polovini drugog seta, valjda uspije nekako izvući ovaj TB.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ovo ne smijes ispustiti!
Rutinski, nije skinuo nogu sa gasa, može to Jarry donekle pratiti, ali nema šanse da može do seta. Bravo! Sutra spektakl!!!
Tako je Damire! 
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Dobro je, sreća završit će ovo u dva seta 
Bezveze je sam sebe iz takta izbacio pred kraj drugog seta, mogao je ovo završiti prije 20 minuta al' eto to je Damir jbg. A vidi se da je duplo bolji igrač od Jarija.
Protiv Estrelje će biti teško, publika će biti na njegovoj strani, a i on je dobar igrač. Biće zanimljivo u svakom slučaju.
Bezveze je sam sebe iz takta izbacio pred kraj drugog seta, mogao je ovo završiti prije 20 minuta al' eto to je Damir jbg. A vidi se da je duplo bolji igrač od Jarija.
Protiv Estrelje će biti teško, publika će biti na njegovoj strani, a i on je dobar igrač. Biće zanimljivo u svakom slučaju.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bravo, Damire! Danas bez izgubljenog servis-gema, to se rijetko desava!
Ipak je Damir klasa iznad ovog bota!

Ipak je Damir klasa iznad ovog bota!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo, nerviralo ga je to što ne može puno toga na reternu u 2. setu. Vjerujem da može do titule, bolji je od Burgosa, samo fh izbjegavati a a bh strane je bezopasan, samo slajsa.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ustvari mu u Santo Domingu niko nikada nije uzeo set, 9-0 mečevi, 18-0 setovihm59 je napisao/la:Bravo, Damire! Danas bez izgubljenog servis-gema, to se rijetko desava!
Ipak je Damir klasa iznad ovog bota!![]()
preračunah se za moćnog Clezara, došao je do 6
U zadnja dva mjeseca je odigrao 20 mečeva, od toga 15 pobjeda i pet poraza, i to je onaj jedan poraz od Kokinakisa na egzibiciji prije Wimbledona, to ne treba računati 
Sa ovih 60 sigurnih, odnosno 100 sutra, opet je ispod sedamdesetog mjesta.Raonffa je napisao/la:U zadnja dva mjeseca je odigrao 20 mečeva, od toga 15 pobjeda i pet poraza, i to je onaj jedan poraz od Kokinakisa na egzibiciji prije Wimbledona, to ne treba računati
Kakav fokus, guta je ocimashminka je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Ako Damir dobije vcr, opet ranking karijere 
Trenutno je 67 na svijetu, ako dobije Estrellu biće 62 na ATP listi što će mu ujedno biti i ranking karijere, do sada je to bilo 66 mjestoEsport je napisao/la:Sa ovih 60 sigurnih, odnosno 100 sutra, opet je ispod sedamdesetog mjesta.Raonffa je napisao/la:U zadnja dva mjeseca je odigrao 20 mečeva, od toga 15 pobjeda i pet poraza, i to je onaj jedan poraz od Kokinakisa na egzibiciji prije Wimbledona, to ne treba računati
Ovih 60 boba ga spustilo na 67, znaci novih 40, kad dobije u finalu donosi mu jos četri mjesta. Super.
Ogroman je favorit po kladionicama, baš čudno mi to 
Znaju kladionicari ko je Dajana.Raonffa je napisao/la:Ogroman je favorit po kladionicama, baš čudno mi to
De link neko
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Harika je napisao/la:De link neko
http://videostream.dn.ua/videopage/vide ... %84%96f%E2
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nervozan je, kasni na svakoj loptici
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.