nema interesa za navijanjem...i zbog rezultata i zbog uprave..5 km ulaz :Oslani grad je napisao/la:sta se desava sa ljumanima....jeste li aktivni ili ste u nekom bojkotu...hajd neko mao opsirnije nek napise ako ga ne mrzi...inace..posto Sloboda igra u nedelju,,,vidimo se aBd u Banovicima....FKR 87
FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
Re: F.K.Buducnost Banovici
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
- Arsenalisation
- Kontakt:
i da vas dodje 15 opet nikad necemo otic mi u tolikom broju...Nole1 je napisao/la:ja cu ti samo reci, koliko god dodje Hordi u Banovice, vas toliko nikad nece otici ni na jedno gostovanje, pa jedva se skupite na domacoj utakmici, tako da nemamo sta raspravljatiLjumani_Banovici je napisao/la:hajd vidjet cemo koliko ce vas biti,pa cemo posle tekme raspravljatNole1 je napisao/la:SPREMA SE INVAZIJA NA BANOVICE OD STRANE NAVIJACKE SKUPINE "HORDE ZLA" - BIT CE GUSTO![]()
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- Arsenalisation
- Kontakt:
+ otvorena tribina je za domace navijace zatvorena, u u potpunosti je na raspolganju gostima znaci mogu dovesti i 2500 navijaca..._amel_13_BHf_ je napisao/la:nema interesa za navijanjem...i zbog rezultata i zbog uprave..5 km ulaz :Oslani grad je napisao/la:sta se desava sa ljumanima....jeste li aktivni ili ste u nekom bojkotu...hajd neko mao opsirnije nek napise ako ga ne mrzi...inace..posto Sloboda igra u nedelju,,,vidimo se aBd u Banovicima....FKR 87
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
nešto hoće da rade na istoku..gosti imate mjesta koliko hoćete..raskomotite se slobodno..Arsenalisation je napisao/la:+ otvorena tribina je za domace navijace zatvorena, u u potpunosti je na raspolganju gostima znaci mogu dovesti i 2500 navijaca..._amel_13_BHf_ je napisao/la:nema interesa za navijanjem...i zbog rezultata i zbog uprave..5 km ulaz :Oslani grad je napisao/la:sta se desava sa ljumanima....jeste li aktivni ili ste u nekom bojkotu...hajd neko mao opsirnije nek napise ako ga ne mrzi...inace..posto Sloboda igra u nedelju,,,vidimo se aBd u Banovicima....FKR 87
1947!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ja se vratio do 29-e stranice i ne ugledah slike renoviranog stadiona. Pa ako nije frka da mi kazete koja strana je ovdje, ili neki link da vidim. Onako me zanima.. 
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
izbrisali znaci,a ja se sturio ubacivajuci....sad cu ja ponovoBaja_Zvjerka je napisao/la:Ja se vratio do 29-e stranice i ne ugledah slike renoviranog stadiona. Pa ako nije frka da mi kazete koja strana je ovdje, ili neki link da vidim. Onako me zanima..
1947!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
...ja tipujem na vas u ovoj tekmi....imali ste dva kiksa kuci i to je dosta...jos dolazi vam sarajevo koje je prosjecan tim sto ce se i dokazat u narednih nekoliko kola...
Nema vise :P
ma ovaj je stadion renoviran davno.kad je budućnost igrala u predkolu EL,napravljena ova druga tribina i ova stara natkrivena i urađen teren,a pred ovu sezonu je samo teren urađen i postavljne neke nove stlice na staru tribinu.Teren se ponovo obnavljao zato sto trava i zemlja nije bila kvalitetna,neko im podvalio neko blato prošli put kad su renovirali
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Drenaža je bila u pitanjur_emir je napisao/la:ma ovaj je stadion renoviran davno.kad je budućnost igrala u predkolu EL,napravljena ova druga tribina i ova stara natkrivena i urađen teren,a pred ovu sezonu je samo teren urađen i postavljne neke nove stlice na staru tribinu.Teren se ponovo obnavljao zato sto trava i zemlja nije bila kvalitetna,neko im podvalio neko blato prošli put kad su renovirali
1947!
- Arsenalisation
- Kontakt:
Danas protiv jedne od jacih ekipa(al ne treba zboravit da su sve girali kuci,i da su teski klocevi na gostovanjima)..sudjenje cu biti kao i dosad korektno 100% nekad mi se cini danama vise odmazu nego gostima,utakmica je u 17h najavljen je veliki broj HZ vidjet cemo koliko ce ih doci ja bi volio da dodju u veikom broju da se malo pokaze raji kako se navija da se da podsticaj za ozivljavanje grupe u Banovicima....
Subjektivno bi volio da bude pobjeda domacina ali kada se stvari realno i objektivno sagledaju uzvsi u obzir da je Sarajevo losa gostujuca ekipa dolazi se do zakljucka da je remi najrealniji ishod danasnjeg susreta FC BUDUCNOSTI-FK SARAJEVA

O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
dobar post samo si na kraju usroArsenalisation je napisao/la:Danas protiv jedne od jacih ekipa(al ne treba zboravit da su sve girali kuci,i da su teski klocevi na gostovanjima)..sudjenje cu biti kao i dosad korektno 100% nekad mi se cini danama vise odmazu nego gostima,utakmica je u 17h najavljen je veliki broj HZ vidjet cemo koliko ce ih doci ja bi volio da dodju u veikom broju da se malo pokaze raji kako se navija da se da podsticaj za ozivljavanje grupe u Banovicima....Subjektivno bi volio da bude pobjeda domacina ali kada se stvari realno i objektivno sagledaju uzvsi u obzir da je Sarajevo losa gostujuca ekipa dolazi se do zakljucka da je remi najrealniji ishod danasnjeg susreta FC BUDUCNOSTI-FK SARAJEVA
![]()
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Pred danasnju utakmicu u Banovicima koju cete moci pratiti i preko stranice sportsport.ba očekuje se veliku duel medju ekipama i navijacima koji ce danas po veoma toplom danu bodriti svoje Ljubimce na Gradskom Stadionu Buducnost Banovici u 17:00h .Sretno ekipama Budućnosti i Sarajeva uz fer i korektnu utakmicu i neka bolji pobijedi. 
1947!
danas , ce im biti treci kiks , buducnost , i navijaci nista protiv vas ali FCS je FCS !flash je napisao/la:...ja tipujem na vas u ovoj tekmi....imali ste dva kiksa kuci i to je dosta...jos dolazi vam sarajevo koje je prosjecan tim sto ce se i dokazat u narednih nekoliko kola...
A l , kad mi ovako napise : jos dolazi vam sarajevo koje je prosjecan tim pojeo bi ga odmah .
koji je tvoj tim iznad prosjeka
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
code ipak sarajevo je ruta na gostovanjima,danas ces se uvjeriti u toCoDe je napisao/la:danas , ce im biti treci kiks , buducnost , i navijaci nista protiv vas ali FCS je FCS !flash je napisao/la:...ja tipujem na vas u ovoj tekmi....imali ste dva kiksa kuci i to je dosta...jos dolazi vam sarajevo koje je prosjecan tim sto ce se i dokazat u narednih nekoliko kola...
A l , kad mi ovako napise : jos dolazi vam sarajevo koje je prosjecan tim pojeo bi ga odmah .
koji je tvoj tim iznad prosjeka![]()
_amel_13_BHf_ je napisao/la:code ipak sarajevo je ruta na gostovanjima,danas ces se uvjeriti u toCoDe je napisao/la:danas , ce im biti treci kiks , buducnost , i navijaci nista protiv vas ali FCS je FCS !flash je napisao/la:...ja tipujem na vas u ovoj tekmi....imali ste dva kiksa kuci i to je dosta...jos dolazi vam sarajevo koje je prosjecan tim sto ce se i dokazat u narednih nekoliko kola...
koji je tvoj tim iznad prosjeka![]()
ma , ne kazem ja nista za sarajevo , gostovanja ali izvlaci mi zivce .
a , bogami niko se nemoze pohvaliti gostovanjima u našoj ligi izuzev kupljene utakmice , ilii sretno pobjedzene utakmice .
A , da te posjetim Sarajevo je prošle godine na gostovanjima uzelo bodove : Slaviji , Željeznicaru i Borcu ekipama kojim svako nije uzimao bodove.
a , bogami niko se nemoze pohvaliti gostovanjima u našoj ligi izuzev kupljene utakmice , ilii sretno pobjedzene utakmice .
A , da te posjetim Sarajevo je prošle godine na gostovanjima uzelo bodove : Slaviji , Željeznicaru i Borcu ekipama kojim svako nije uzimao bodove.
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
I gdje ste na kraju završiliCoDe je napisao/la:ma , ne kazem ja nista za sarajevo , gostovanja ali izvlaci mi zivce .
a , bogami niko se nemoze pohvaliti gostovanjima u našoj ligi izuzev kupljene utakmice , ilii sretno pobjedzene utakmice .![]()
![]()
nije bitno pokazlo se ko je Najbolji baš u tome , nismo kupovali bodove od Seljacki ekipa ko pojedini .Omar500 je napisao/la:I gdje ste na kraju završiliCoDe je napisao/la:ma , ne kazem ja nista za sarajevo , gostovanja ali izvlaci mi zivce .
a , bogami niko se nemoze pohvaliti gostovanjima u našoj ligi izuzev kupljene utakmice , ilii sretno pobjedzene utakmice .![]()
![]()
Nije , to da nemamo para vec to je VELIČINA KLUBA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.