FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Re: F.K.Buducnost Banovici

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 26 avg 2010, 09:35

slani grad je napisao/la:sta se desava sa ljumanima....jeste li aktivni ili ste u nekom bojkotu...hajd neko mao opsirnije nek napise ako ga ne mrzi...inace..posto Sloboda igra u nedelju,,,vidimo se aBd u Banovicima :D ....FKR 87 ;)
nema interesa za navijanjem...i zbog rezultata i zbog uprave..5 km ulaz :O
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 26 avg 2010, 19:06

Nole1 je napisao/la:
Ljumani_Banovici je napisao/la:
Nole1 je napisao/la:SPREMA SE INVAZIJA NA BANOVICE OD STRANE NAVIJACKE SKUPINE "HORDE ZLA" - BIT CE GUSTO :D
hajd vidjet cemo koliko ce vas biti,pa cemo posle tekme raspravljat :) ;)
ja cu ti samo reci, koliko god dodje Hordi u Banovice, vas toliko nikad nece otici ni na jedno gostovanje, pa jedva se skupite na domacoj utakmici, tako da nemamo sta raspravljati 8-)
i da vas dodje 15 opet nikad necemo otic mi u tolikom broju... :lol: .to mi mirise na foru ala robijasi najavljuju 4 busa i 20 auta i dosao onaj prigradski bus od 50 mjesta i 5-6 auta... :mrgreen:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 26 avg 2010, 19:12

_amel_13_BHf_ je napisao/la:
slani grad je napisao/la:sta se desava sa ljumanima....jeste li aktivni ili ste u nekom bojkotu...hajd neko mao opsirnije nek napise ako ga ne mrzi...inace..posto Sloboda igra u nedelju,,,vidimo se aBd u Banovicima :D ....FKR 87 ;)
+ otvorena tribina je za domace navijace zatvorena, u u potpunosti je na raspolganju gostima znaci mogu dovesti i 2500 navijaca... :shock:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 26 avg 2010, 19:17

Arsenalisation je napisao/la:
+ otvorena tribina je za domace navijace zatvorena, u u potpunosti je na raspolganju gostima znaci mogu dovesti i 2500 navijaca... :shock:
nešto hoće da rade na istoku..gosti imate mjesta koliko hoćete..raskomotite se slobodno..
1947!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 26 avg 2010, 19:21

Ja se vratio do 29-e stranice i ne ugledah slike renoviranog stadiona. Pa ako nije frka da mi kazete koja strana je ovdje, ili neki link da vidim. Onako me zanima.. 8-)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 26 avg 2010, 19:24

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ja se vratio do 29-e stranice i ne ugledah slike renoviranog stadiona. Pa ako nije frka da mi kazete koja strana je ovdje, ili neki link da vidim. Onako me zanima.. 8-)
izbrisali znaci,a ja se sturio ubacivajuci....sad cu ja ponovo :twisted:
1947!

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 26 avg 2010, 19:36

slika
slika
slika
slika
1947!

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 26 avg 2010, 19:49

...ja tipujem na vas u ovoj tekmi....imali ste dva kiksa kuci i to je dosta...jos dolazi vam sarajevo koje je prosjecan tim sto ce se i dokazat u narednih nekoliko kola...
Nema vise :P

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 26 avg 2010, 22:40

ma ovaj je stadion renoviran davno.kad je budućnost igrala u predkolu EL,napravljena ova druga tribina i ova stara natkrivena i urađen teren,a pred ovu sezonu je samo teren urađen i postavljne neke nove stlice na staru tribinu.Teren se ponovo obnavljao zato sto trava i zemlja nije bila kvalitetna,neko im podvalio neko blato prošli put kad su renovirali

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 26 avg 2010, 22:46

r_emir je napisao/la:ma ovaj je stadion renoviran davno.kad je budućnost igrala u predkolu EL,napravljena ova druga tribina i ova stara natkrivena i urađen teren,a pred ovu sezonu je samo teren urađen i postavljne neke nove stlice na staru tribinu.Teren se ponovo obnavljao zato sto trava i zemlja nije bila kvalitetna,neko im podvalio neko blato prošli put kad su renovirali
Drenaža je bila u pitanju ;)
1947!

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 28 avg 2010, 11:33

Danas protiv jedne od jacih ekipa(al ne treba zboravit da su sve girali kuci,i da su teski klocevi na gostovanjima)..sudjenje cu biti kao i dosad korektno 100% nekad mi se cini danama vise odmazu nego gostima,utakmica je u 17h najavljen je veliki broj HZ vidjet cemo koliko ce ih doci ja bi volio da dodju u veikom broju da se malo pokaze raji kako se navija da se da podsticaj za ozivljavanje grupe u Banovicima.... ;) Subjektivno bi volio da bude pobjeda domacina ali kada se stvari realno i objektivno sagledaju uzvsi u obzir da je Sarajevo losa gostujuca ekipa dolazi se do zakljucka da je remi najrealniji ishod danasnjeg susreta FC BUDUCNOSTI-FK SARAJEVA :roll: ;)
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 28 avg 2010, 12:28

Arsenalisation je napisao/la:Danas protiv jedne od jacih ekipa(al ne treba zboravit da su sve girali kuci,i da su teski klocevi na gostovanjima)..sudjenje cu biti kao i dosad korektno 100% nekad mi se cini danama vise odmazu nego gostima,utakmica je u 17h najavljen je veliki broj HZ vidjet cemo koliko ce ih doci ja bi volio da dodju u veikom broju da se malo pokaze raji kako se navija da se da podsticaj za ozivljavanje grupe u Banovicima.... ;) Subjektivno bi volio da bude pobjeda domacina ali kada se stvari realno i objektivno sagledaju uzvsi u obzir da je Sarajevo losa gostujuca ekipa dolazi se do zakljucka da je remi najrealniji ishod danasnjeg susreta FC BUDUCNOSTI-FK SARAJEVA :roll: ;)
dobar post samo si na kraju usro :mrgreen: :mrgreen:

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 28 avg 2010, 12:33

Pred danasnju utakmicu u Banovicima koju cete moci pratiti i preko stranice sportsport.ba očekuje se veliku duel medju ekipama i navijacima koji ce danas po veoma toplom danu bodriti svoje Ljubimce na Gradskom Stadionu Buducnost Banovici u 17:00h .Sretno ekipama Budućnosti i Sarajeva uz fer i korektnu utakmicu i neka bolji pobijedi. :geek:
1947!

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 28 avg 2010, 12:36

flash je napisao/la:...ja tipujem na vas u ovoj tekmi....imali ste dva kiksa kuci i to je dosta...jos dolazi vam sarajevo koje je prosjecan tim sto ce se i dokazat u narednih nekoliko kola...
danas , ce im biti treci kiks , buducnost , i navijaci nista protiv vas ali FCS je FCS !
A l , kad mi ovako napise : jos dolazi vam sarajevo koje je prosjecan tim pojeo bi ga odmah .
koji je tvoj tim iznad prosjeka :o :o
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 28 avg 2010, 12:42

CoDe je napisao/la:
flash je napisao/la:...ja tipujem na vas u ovoj tekmi....imali ste dva kiksa kuci i to je dosta...jos dolazi vam sarajevo koje je prosjecan tim sto ce se i dokazat u narednih nekoliko kola...
danas , ce im biti treci kiks , buducnost , i navijaci nista protiv vas ali FCS je FCS !
A l , kad mi ovako napise : jos dolazi vam sarajevo koje je prosjecan tim pojeo bi ga odmah .
code ipak sarajevo je ruta na gostovanjima,danas ces se uvjeriti u to :mrgreen:

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 28 avg 2010, 12:45

CoDe je napisao/la:
code ipak sarajevo je ruta na gostovanjima,danas ces se uvjeriti u to :mrgreen:
:D ...ipak vam ljepse stoje huntići on fudbala

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 28 avg 2010, 12:46

ma , ne kazem ja nista za sarajevo , gostovanja ali izvlaci mi zivce .
a , bogami niko se nemoze pohvaliti gostovanjima u našoj ligi izuzev kupljene utakmice , ilii sretno pobjedzene utakmice . :D :D
A , da te posjetim Sarajevo je prošle godine na gostovanjima uzelo bodove : Slaviji , Željeznicaru i Borcu ekipama kojim svako nije uzimao bodove.
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 28 avg 2010, 12:50

uzet cemo i mi želji... :lol: :lol:
1947!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 28 avg 2010, 13:14

CoDe je napisao/la:ma , ne kazem ja nista za sarajevo , gostovanja ali izvlaci mi zivce .
a , bogami niko se nemoze pohvaliti gostovanjima u našoj ligi izuzev kupljene utakmice , ilii sretno pobjedzene utakmice . :D :D
A , da te posjetim Sarajevo je prošle godine na gostovanjima uzelo bodove : Slaviji , Željeznicaru i Borcu ekipama kojim svako nije uzimao bodove.
I gdje ste na kraju završili :lol:

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 28 avg 2010, 13:15

Omar500 je napisao/la:
CoDe je napisao/la:ma , ne kazem ja nista za sarajevo , gostovanja ali izvlaci mi zivce .
I gdje ste na kraju završili :lol:
nije bitno pokazlo se ko je Najbolji baš u tome , nismo kupovali bodove od Seljacki ekipa ko pojedini .
Nije , to da nemamo para vec to je VELIČINA KLUBA !

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.