FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

nidjo_barca
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la nidjo_barca » 28 avg 2010, 00:52

Evo jedan dobar video,pogledajte

[youtube][/youtube]

I spominje se da bi Hleb mogao u Benficu,a Caceres u Sevillu.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 28 avg 2010, 01:00

nidjo_barca je napisao/la:HAHA,ko veli "Yebo vas 3 miliona,evo,dacu ja od sebe" :D

Lijepo od njega :D
Kad mu je žena navalila, ne može Engleski naučiti + smeta joj klima (valjda joj udara u kičmu i u drob ), a nema se para za kosmodisk :|

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 28 avg 2010, 09:00

Evo izgleda da je ibra otisao,nezna se jos cena al danas bi sve trebalo biti objavljeno,,ovako da kazem svoje misljenje,ibra je veliki igrac,i siguran sam da ce se u milanu proslaviti,i ja kad je dolazio sam se nadao da ce se odmah privici,al eto to nije bilo moguce.a ipak je mnogo placen da bi se ko henry prve sezone ocajno pokazo a sledece zablisto,i jos da je osto verovatno bi bio na klupi,i bilo bi jos mnogo svadji izmedju njega i guardiole i rajole i guardiole,i to bi 100 posto unelo nemir u svlacionicu,ako bacite oko na proslu sezonu videcete da smo iz oba takmicenja ispali jer nam je falio 1 gol,i protiv seville i protiv intera!jednostavno nismo imali u napadu dovoljno dobro zavrsnicu,eto predprosle sezone,trio u napadu je bio efikasniji pa su samim tim i trofeji dosli,eto preko 30,i messi i henry preko 20,a ove sezone je samo messi dao preko 30 a ostala 2 napadace oko 15,zbog toga je doveden villa da bi u ovoj sezoni mogao dati gol kad ga budemo jurili!a i barceloni vise odgovaraju ti sitni ,brzi,okretni napadaci,jer je sigurno da barcelona igra veoma brz fudbal!al na nasu zalost ibra neposeduje tu brzinu,i sto je jos vaznije kad je dosao sigurno je mislio da ce imati zagarantovano mesto u prvoj postavi pa se nije nisto zalagao!Novi napad ce Biti
.....PEDRO....Villa.......Messi,sa mogucnoscu da mesto pedra igra iniesta ,a u sredini i mascherano..i odlaskom ibrahimovica ,bojan ce imati vecu minutazu i ocekujem od njega odlicne partiej ove sezone.i mislim da odlazak ibre nece tolko uticati na osvajanje trofeja jer osvajanje liga i nije neka njegova zasluga ,jest da je dao gol realu,al je i dosta presedeo na klupi,i kolko je sansi imao mogo je duplo vise golova da da,i za kraj zelim mu srecu u milanu i da igra bolje nego u barci i nek pobede REal u grupi :D :D :D
MVP - Messi-Villa-Pedro

luis enrique
Kontakt:

Post Postao/la luis enrique » 28 avg 2010, 12:09

Ibra definitivno odlazi...nema ga na Guardiolinom spisku za tekmu sa Racingom,a za danas je najavljen sastanak u 16:30 na Camp Nou u okjem ce ucestvovati Rosel,Galiani i Raiola gdje bi sve trebalo i da se zavrsi..Ibri zelim srecu u Milanu a onom Raioli zelim da mu dijete bude talenat kao sto je i Ibra ali da nema cim igrati...on je sve ovo zakuhao izmedju Ibre i Guardiole...
mozda je ovako i bolje da bi se sacuvao mir u svlacionnici a ustalom sada ce vise mjesta imati Bojan,Pedro,Jefren i ostali domaci igraci..
Mišljenje je poput šupka, svako ga ima!
Dokon um je djavolje igraliste!

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 28 avg 2010, 12:18

Na pres konfereciji,Pep je rekao da busquect i mascherano mogu da igraju zajedno.,samo nzn kako ce barcelona izgledati sa dva zadnja vezna???!!!! :( :( :(
MVP - Messi-Villa-Pedro

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 28 avg 2010, 12:21

Valdés, Pinto, Dani Alves, Piqué, Puyol, Xavi, David Villa, Andrés Iniesta, Messi, Bojan, Keita, Sergio Busquets, Pedro, Milito, Maxwell, Jeffrén, Adriano y Abidal.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 28 avg 2010, 12:28

Brnjoo je napisao/la:Valdés, Pinto, Dani Alves, Piqué, Puyol, Xavi, David Villa, Andrés Iniesta, Messi, Bojan, Keita, Sergio Busquets, Pedro, Milito, Maxwell, Jeffrén, Adriano y Abidal.
Ovdje bi se samo dvojica ili trojica mogla voziti u Diznilendu,al netreba im,Ibra je došao da probije neki bunker(Inter..)nije uspio,pa su doveli Vilju koji je kopija Eta sa kojim ste bili dosta uspješniji,,
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 28 avg 2010, 12:36

Raul_64 je napisao/la:
Brnjoo je napisao/la:Valdés, Pinto, Dani Alves, Piqué, Puyol, Xavi, David Villa, Andrés Iniesta, Messi, Bojan, Keita, Sergio Busquets, Pedro, Milito, Maxwell, Jeffrén, Adriano y Abidal.
Ovdje bi se samo dvojica ili trojica mogla voziti u Diznilendu,al netreba im,Ibra je došao da probije neki bunker(Inter..)nije uspio,pa su doveli Vilju koji je kopija Eta sa kojim ste bili dosta uspješniji,,
Kao prvo: villa je stariji od etta i on nemoze biti njegova kopija!
kao drugo:villa je xputa bolji od etta,ima i brzinu,i tehniku,sut i levom i desnom nogom i njih dvoje se ne mogu uporediti!
MVP - Messi-Villa-Pedro

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 28 avg 2010, 12:39

luis enrique je napisao/la:Ibra definitivno odlazi...nema ga na Guardiolinom spisku za tekmu sa Racingom,a za danas je najavljen sastanak u 16:30 na Camp Nou u okjem ce ucestvovati Rosel,Galiani i Raiola gdje bi sve trebalo i da se zavrsi..Ibri zelim srecu u Milanu a onom Raioli zelim da mu dijete bude talenat kao sto je i Ibra ali da nema cim igrati...on je sve ovo zakuhao izmedju Ibre i Guardiole...
mozda je ovako i bolje da bi se sacuvao mir u svlacionnici a ustalom sada ce vise mjesta imati Bojan,Pedro,Jefren i ostali domaci igraci..
Netrebate kriviti Raiolu za ovaj trasnfer vec vaseg trenera Gvardiolu. Ne pricati sa igracem 6 mjeseci je stvarno neprofesionalno i krajnje bezobrazno. I onda kazu nije se pokazao Ibra u Barci. Pa ko bi se pokazao da ne prica sa trenerom pola godine?

respo
Kontakt:

Post Postao/la respo » 28 avg 2010, 12:42

jebote vi vec preselili ibrahimovica u milan a covjek u barceloni ce ostati zivi bili pa vidjeli
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 avg 2010, 12:43

A_d_0 je napisao/la:
luis enrique je napisao/la:Ibra definitivno odlazi...nema ga na Guardiolinom spisku za tekmu sa Racingom,a za danas je najavljen sastanak u 16:30 na Camp Nou u okjem ce ucestvovati Rosel,Galiani i Raiola gdje bi sve trebalo i da se zavrsi..Ibri zelim srecu u Milanu a onom Raioli zelim da mu dijete bude talenat kao sto je i Ibra ali da nema cim igrati...on je sve ovo zakuhao izmedju Ibre i Guardiole...
Netrebate kriviti Raiolu za ovaj trasnfer vec vaseg trenera Gvardiolu. Ne pricati sa igracem 6 mjeseci je stvarno neprofesionalno i krajnje bezobrazno. I onda kazu nije se pokazao Ibra u Barci. Pa ko bi se pokazao da ne prica sa trenerom pola godine?

Fazon je u tome sto ne prica sa njim zbog uplitanja tog menadjera u sve zivo, do toga koga ce Guardiola poslati na teren,u fazonu kad Ibra nije igrao ovaj se oglasio pa sta taj Guardiola misli i kako razmislja...znas da je svakodnevno izlazio sa novim izjavama u medijima,nazalost teren nije pravo mjerilo ovog transfera,kolko ja vidim vise su uticale ove stvari sa strane tj kako vec spomenuh ova prozivanja pa radi mira u i oko ekipe su se odlucili na ovo,mislim da to sto je klub rekao da hoce da prekine sve kontakte sa ovim menadjerom potvrdjuje ovo moje pisanje...
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 28 avg 2010, 12:43, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 28 avg 2010, 12:43

@Losmi,

Villa nije stariji od Samuela. Rođeni su iste godine, ali Eto'o je rođen u martu, a Villa u decembru.

Ibri sretno u Milanu, ako ništa, barem vam je donio odličan rezultat iz Londona(protiv Arsenala, dakako), a bio je strijelac i u El-Clasicu. Iako je postigao 20-ak golova u sezoni, bilo je vidljivo da se nije uklopio te da je igra Barce puno brža kada je Krkić u postavi.

Što se tiče krivnje, svi je snose podjednako. Ne možemo samo kriviti Guardiolu, ili samo agenta ili samo Ibru. Ibro je mislio da je ovo Inter te da ima zagarantovano mjesto u prvoj postavi. To nikako ne ide. S druge strane, njegov agent je bio uvrijeđen što Zlatan mora na klupu te gledati svoje suigrače kako igraju, a da sam ne bude učesnik u utakmici. No, i Guardiola je kriv što nije popričao sa Ibrom te mu dao do znanja šta on želi od njega. Ipak, pola godine ne popričati s nekim je dovoljan znak za odlazak.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 28 avg 2010, 12:43

respo je napisao/la:jebote vi vec preselili ibrahimovica u milan a covjek u barceloni ce ostati zivi bili pa vidjeli
Covjek je vec poletio za Milan ako je vjerovati svim novinama. Veceras potpisuje sutra se predstavlja.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 28 avg 2010, 12:45

losmi je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:
Kao prvo: villa je stariji od etta i on nemoze biti njegova kopija!
kao drugo:villa je xputa bolji od etta,ima i brzinu,i tehniku,sut i levom i desnom nogom i njih dvoje se ne mogu uporediti!
kao treče:zar je važno ko je stariji 5 mjeseci,Eto bi bio Viljina kopija da dolazi nakon njega u klub i Eto ima 2,3 godine više od Vilje na vrhunskom nivou
kao četvrto:neporedim Vilju i Eta sada nego Vilju i Eta iz Barcinog doba,,sad dali je bolji od tog Eto to je tvoje subjektivno mišljenje..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

respo
Kontakt:

Post Postao/la respo » 28 avg 2010, 12:47

A_d_0 je napisao/la:
respo je napisao/la:jebote vi vec preselili ibrahimovica u milan a covjek u barceloni ce ostati zivi bili pa vidjeli
Covjek je vec poletio za Milan ako je vjerovati svim novinama. Veceras potpisuje sutra se predstavlja.
ziv bio pa vidio
to su novine isto kao da citas portal ovaj tu je dzeko svaki dan u drugom avionu
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 28 avg 2010, 12:49

@Monolog

Zlatan ima preveliki ego i voli da se sve okreće oko njega.To je njegov najveći problem.Došao je u Baru i nije htio, mogao ili šta već drugo da se prilagodi tome i nastao je problem.

Inter iz 2006 je bila prava sredina za njega on je dobio Inter a Inter njega i stvari su bile dobre.Već nakon dolaska Mou-a vidjelo se da nije to više onaj Zlatan.A Raiola je poseban....

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 28 avg 2010, 12:53

Mister No je napisao/la:@Monolog

Zlatan ima preveliki ego i voli da se sve okreće oko njega.To je njegov najveći problem.Došao je u Baru i nije htio, mogao ili šta već drugo da se prilagodi tome i nastao je problem.

Inter iz 2006 je bila prava sredina za njega on je dobio Inter a Inter njega i stvari su bile dobre.Već nakon dolaska Mou-a vidjelo se da nije to više onaj Zlatan.A Raiola je poseban....
A znam. Dovoljno o njegovoj samouvjerenosti i egocentričnosti govori ona izjava:"Ono što Carew može sa loptom, ja mogu sa narandžom"(iako je istinita, ipak je neprimjerena).Helem, Ibra je bio bolji u Interu negoli u Juventusu(da, onaj Inter u koji je došao, Inter prije Mourinha). Barem se tako meni čini, a vidim da i ti tako misliš(ipak više pratiš Inter od mene).
Menadžeri mogu pokvariti dosta toga, čak i kada sve ide po planu. No, to je "čar" današnjeg fudbala i popratnih stvari koji se vežu uz isti.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 avg 2010, 13:40

Ja sam misljenja da ce sad dovesti jos jednog napadaca,neznam sto al eto duga je sezona :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 28 avg 2010, 13:48

Mino Raiola, citao sam prosle godine jedan sjajan tekst o njemu, ako ga nadjem, postavit cu ga ovdje

evo tog teksta

http://****/arhiva/2009/08/05/2274163
Zadnja izmjena: nevjernik, dana/u 28 avg 2010, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 28 avg 2010, 13:51

Mino voli se dobro najesti :mrgreen: ehhh da je on menager Dzeke..o jos bolje Mendes :o slika
slika
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.