Dok macke nema...Raonffa je napisao/la:Najobjektivniji od sve djecePogba je napisao/la:Jedno je sigurno...
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Cagliari fino stoji na terenu i igraju dobar presing al jbg Juve je Juve. Jedna akcija i gol. Ocekujem jos barem 2 do kraja.
P.S. Lijep gol Mandze za otvaranje prvenstva.
Sta profula ovaj iz Cagliaria
P.S. Lijep gol Mandze za otvaranje prvenstva.
Sta profula ovaj iz Cagliaria
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
HAHAHAHAHAHA koji penal 
koji cirkus je ovaj Var.
Udarac ovog majstora je jos veci cirkus
koji cirkus je ovaj Var.
Udarac ovog majstora je jos veci cirkus
Zadnja izmjena: Tritolone, dana/u 19 avg 2017, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Romagnoli13
- Kontakt:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Sta je bilo? Zasteka mi stream jbo mater.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Problem ovog VAR-a je što je dovoljno da ima prividnog kontakta i sudac će svirati. Baš mi je ovo šega, pogledao je samo jedan ugao, bez zuma na nogu i svirao penal. 
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Hahahhaha..duga tema je ova video tehmologija. Al ne vjerujem ko mu je javio da postoji sansa za penalom.
Max Allegri
To je to. Bit ce ovakvih glupih penala kroz sezonu pun q.Pogba je napisao/la:Problem ovog VAR-a je što je dovoljno da ima prividnog kontakta i sudac će svirati. Baš mi je ovo šega, pogledao je samo jedan ugao, bez zuma na nogu i svirao penal.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Pa nije valjda da ce glavni sudija trcat pored terena da pogleda dvije sekunde snimka?
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Kako ce VAR nervirati ove sezone. Ovaj penal je bezveze dosudjen. Mogu misliti kad u nekon derbiju budu dali ovakav penal.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Kod svaba sudija ovo ne radi, gledao sam sinoc Bayern i dan Dortmund, samo mu jave iz sobe, dok ovdje se sudije pitaju sto je malo bezveze...
Zasto sad nisu pregledali da li je bila ruka
Zato sto je takvo pravilo....sudija moze odlucit koji situaciju zeli gledat.....tj opet se moze navlacit...arminz je napisao/la:Zasto sad nisu pregledali da li je bila ruka
Nidje veze. Zar nije logicno da ima nego zaduzen samo za to i da svaku sumnjivu situaciju pregleda. Ako je sudija pogrijesio da mu javi. Ovo meni nema smisla
- Romagnoli13
- Kontakt:
Promjenit' će to oni i u Serie A ako ovako ne bude funkcionisalno u prvih nekoliko kola.Padovan je napisao/la:Kod svaba sudija ovo ne radi, gledao sam sinoc Bayern i dan Dortmund, samo mu jave iz sobe, dok ovdje se sudije pitaju sto je malo bezveze...
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Opet zavisi od zemlje do zemlje.....negdje je tako...negdje sudija ide na lice mjesta ko u italiji i sam donosi odluku...arminz je napisao/la:Nidje veze. Zar nije logicno da ima nego zaduzen samo za to i da svaku sumnjivu situaciju pregleda. Ako je sudija pogrijesio da mu javi. Ovo meni nema smisla
Pa šta misliš kako Juve opet misli uzet titulu...cccjelle je napisao/la: Zato sto je takvo pravilo....sudija moze odlucit koji situaciju zeli gledat.....tj opet se moze navlacit...
Zadnja izmjena: Sissoko, dana/u 19 avg 2017, 18:58, ukupno mijenjano 2 puta.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.