Hvala od srca

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
On ni nema drzave.lumani je napisao/la:brig je napisao/la:Za sta?lumani je napisao/la:Tooooooo ebem te zivote,za ovo se zivi....
Pobjedu u pretkvalifikacijama protiv moćne Armenije
Da,za mene veliki uspjeh,za vas naravno nije,jer navijate protiv vase drzave..
Nista se ne bi posebno slavilo da je igrao prvi sastav, slavi se zato sto su ova djeca izborili plasman i ostavili srce na terenu. Pa prosjek godina naseg tima je oko 21, skoro kao da igraju nasi juniori protiv seniora eh zato se ovo slavi.wobly92 je napisao/la:Svaka čast mladim momcima, ne omalovažavam njihov rad, ali realno, zar smo na to spali da slavimo pobjedu u košarci protiv "velike" armenije (ciganske) i ulazak u kvalifikacije? Čemu ovolika euforija? Mislim i očekivalo se da ostvarimo taj plasman, zar ne...
za sve nas veliki uspjeh. za njih i sama cinjenica da igra bosna i hercegovina, teska tragedijalumani je napisao/la:brig je napisao/la:Za sta?lumani je napisao/la:Tooooooo ebem te zivote,za ovo se zivi....
Pobjedu u pretkvalifikacijama protiv moćne Armenije
Da,za mene veliki uspjeh,za vas naravno nije,jer navijate protiv vase drzave..
Definitivno da veci dio tima treba ostati ali pojedini nam stvarno nisu potrebni. Pojacati ekipu sto je vise moguce a tek treba vidjeti da li stvarno nece biti igraca iz NBA niti iz Eurolige sto bi znatno oslabilo te jake selekcije o kojima govoris.dnalydal je napisao/la:Ja mislim da bi sada bilo prije svega sportski i moralno i pravedno pustiti iste ove momke da iznesu i kvalifikacije. Svakako su nam šanse minimalne, jer će tu bitigotovo sve najjače evropske selekcije.Puno više dobra bi dugoročno donio još jedan ciklus za ove momke, negokojapobjeda više sa isluženim snagama, koja nam opet ne bi donijela plasman na SP.... Bravo momci, ovako se bori, ovako se diše jedan za drugoga.
Znam brate, a kako ne biti ponosan na ove mladice, koji su prosjecne starosti tek oko 20 godina? Jesi zadovoljan Aticevom igrom?lumani je napisao/la:@kobe
Ti znas da ja gledam svaki dan kosarku...i onda mi dode mustasa i pametuje...
Meni je više za oko zapala pogrešno okrenuta zastava BiHlolcina je napisao/la:Srpska zastava kao svjedok mnogih poraza...
kobe24 je napisao/la:Znam brate, a kako ne biti ponosan na ove mladice, koji su prosjecne starosti tek oko 20 godina? Jesi zadovoljan Aticevom igrom?lumani je napisao/la:@kobe
Ti znas da ja gledam svaki dan kosarku...i onda mi dode mustasa i pametuje...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.