Najpotrebniji su nam lijevo krilo i lijevi bek. Morales je u očajnoj formi, ne igra nikako i to je se moglo vidjeti jučer. Na lijevom beku imamo Ibaneza koji bi trebao igrati ofanzivnije, ali opet je previše jednodimenzijonalan igrač. Mesarić je kanta.. Jedino da Cufrea Vaha prebaci tu onda bi nam obrana sličila na nešto Cufre - Tonel - Bišćan - Vrsaljko. Dobra, rekao bih i vrlo dobra obrana. Na zadnjem veznom imamo mladog Ademija, odličan igrač i potencijal. Jučer je odigrao perfektno u veznom redu, a tu je i Chago. Mislim da bi bilo dobro rješiti se Calella. Desno imamo Tomečaka, koji bi trebao biti 1. pick, a još su tu Sivonjić - daj Bože da ne zaigra, i Morales koji može igrati na oba krila ali je u očajnoj formi. U sredini Sammir, odavno nije bolji tehničar igrao u Dinamu, Badelj, talentiran igrač, koji se treba vratiti u staru formu. U napadu smo sasvim dobro pokriveni: Slepička koji je trenutno ozljeđen, igrač koji nemože igrati sam u špici jer nije klasični realizator; Rukavina - sjajno pojačanje u napadu za Dinamo. Čovjek zna zabiti gol a to je falilo ovom Dinamu; Kramarić - mlada nada, i ubrzo ako sve bude išlo po planu nova velika
modra devetka 
A tu su još Dodo i Sivonjić od kojih će teško biti nekakve koristi

Obojica nisu na razini da bi bili konkurentni za 1. sastav, ali kao 4. i 5. pick može proći. Mislim da je ovo trenutno najbolja Dinamova postava:
----------------------------------Lončarić---------------------------------
-------Vrsaljko--------Bišćan--------------Tonel--------------Cufre----
---------------------Ademi-----------------------Badelj------------
---------Tomečak-----------------Sammir-----------------Ibanez----
---------------------------------Rukavina---------------------------
S tim da bi se trebalo dovesti pojačanje na lijevom krilu, i po mogućnosti vratiti Kelava sa posudbe ili dovesti nekog novog golmana jer u slučaju ozljede Lončarića ostajemo samo na Vidakoviću

.
...što je više lome to je volim jače...