FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 19 avg 2017, 23:44

joker90 je napisao/la:Da mi ne neko rekao da ću nakon derbija biti ovako hladan, kontao bih da me laže. Malo mi bi krivo, nekih 15 minuta i proe.. :zviz:
Uhh dobro je da si se javio, mislio sam da nećeš sebi šta učiniti :mrgreen:

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 19 avg 2017, 23:45

Mali Hadzic je od jedine iole upotrebljive lopte izborio penal, a i ta lopta mu je slucajno dosla nije plod akcije "fantazista" iz veznog reda. To što niko ne zna izvesti penal nije do njega.
Ili jedete gov.na, ili veze o fudbalu nemate. Nas problem je Saric koji je fulio profesiju, Hebibovic, Bekic, Ivetic, Kuzmanovic, Ahmetovic.. svi nabrojani su potpuno beskorisni igraci, a kod nas igraju u prvih 11.
I najveci problem nam je i dalje struka, i svakim novim potezom ove uprave ta struka nam je sve gora.
Zadnja izmjena: pasica, dana/u 19 avg 2017, 23:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 19 avg 2017, 23:45

Treba poslat molbu savezu da umjesto penala dobijemo tri kornera.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 avg 2017, 23:47

Još uvijek smo prvi na transfermarktu, ako ništa.. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 19 avg 2017, 23:48

Jes' bila dobra treba na istoku. Al' priđe joj neko, upoznaše se. Momčina curu nađe, yebe se njemu za poraz. Blago njemu.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 avg 2017, 23:51

Ha, nije to ni loše koliko mi crnjačimo.. :kafa:

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 19 avg 2017, 23:54

joker90 je napisao/la:Ha, nije to ni loše koliko mi crnjačimo.. :kafa:

slika
Šta je osam bodova za nas. Igrajte se djeco, dok mi ne upalimo motore. :kafa:

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 19 avg 2017, 23:55

pasica je napisao/la:Mali Hadzic je od jedine iole upotrebljive lopte izborio penal, a i ta lopta mu je slucajno dosla nije plod akcije "fantazista" iz veznog reda. To što niko ne zna izvesti penal nije do njega.
Ili jedete gov.na, ili veze o fudbalu nemate. Nas problem je Saric koji je fulio profesiju, Hebibovic, Bekic, Ivetic, Kuzmanovic, Ahmetovic.. svi nabrojani su potpuno beskorisni igraci, a kod nas igraju u prvih 11.
I najveci problem nam je i dalje struka, i svakim novim potezom ove uprave ta struka nam je sve gora.
Ne znam jbg,ne gleda haman svako istim ocima utakmicu,al za mene Ahmetovic danas bio najbolji,pored njega ovaj Stanojevic i Saric mogu prolaznu ocjenu dobiti.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 19 avg 2017, 23:59

muhamedhulk je napisao/la:@zagorski
ovo 'malo' se odnosi na izbor trenera, da se ne ponavljam. po meni je to problem broj 1 u Klubu. ok, parama si 'kupio' titule (mislim na dovodjenje skupih igraca) ali hajde da integrisemo djecu u ekipu. jer je to krajnji cilj. samoodrzivost. preko omladinaca. afirmacijom i prodajom istih.
'samo' treba naci pravog trenera i pustiti ga da radi. pravi trener je onaj koji ima znanje i sposobnost da natjera igrace da napreduju kao fudbaleri.
sto bi se bac'o sa zgrade? sto ne mislim kao ti? :lol:
ja u svom gradu, nikakve veze sa administracijom Kluba, tako da ti ta prica ne pije vode...
Ne moras se bacati sa zgrade,malo sam ja u huji pretjerao,izvini.
Ali zaista,ako ti mislis da ovi uhljupi uopste imaju ikakvu viziju i plan i da mogu nesta drugacije/bolje raditi onda si ti bas optimista.
Kakvi ba omladinci kakvi bakrači,pa pogledaj ko te omladince trenira,nikakvog tu nema ni plana ni sistema. Pogledaj ko nam je glavni za sportska pitanja u klubu itd.
Nismo mi za manje popravke mi smo za generalke!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 avg 2017, 00:00

Repuh je prekucao sa taktikom! Krste, Hadžić i Ahmet u liniji gore, svi u 15 metara, smetaju jedan drugom. Oprošteno mu je ipak sve, išao je nekad glavom na kopačku. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 avg 2017, 00:02

Hocemo li i dalje lagati i izmisljati kako Horde ne prozivaju upravu? Hocemo li poceti malo koristiti cinjenice koje dobijemo, da ih ne negiramo vise? Da ne dobijamo informacije od najboljih prijatelja-navijaca koji pojma o zivotu nemaju i koji kazu da su to ljudi sa zapada i istoka ili opet neka slicna glupost? Hocete li vjerovati njima i dalje ili onom sto vidite, cujete? Nemojte vise molim vas izmisljati i tako trovati raju. Valjda vise vjerujete svojim ocima i onom sto vidite nego kad vam neko kaze ko pojma o zivotu nema.
Predstoji nam velika borba za klub ponovo, ne moze vise ovako. Nije moglo ni na pocetku sezone ali sada je kraj svega. Sljedece sedmice ce biti smjena, ne znam u kojem razmjeru ali nadam se velikom, nadam se da nije samo jedno ili dvoje. To nam doduse opet ne bi pomoglo jer ne mozes vise igrati mijenjati i dzaba ti sve do polusezone, ostao ne ostao svejedno je jos par mjeseci. Tri domace utakmice i tri poraza, bravo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

caffetin
Kontakt:

Post Postao/la caffetin » 20 avg 2017, 00:04

nevjerujem djesu nas doveli grobari ... koje potpiso prodaju kinezu dabogda za ljekove skupljo ... nemogu da podnesem dasu nas poderali svudje jeli ovo moguce ljdui ???? uprva napolje dostaje vise vrjeme dase mi stari navijaci pobunimo nemoze vako vise bogami horde nece il nesmiju
menstrual

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 avg 2017, 00:05

Prvotimac Fudbalskog kluba Sarajevo, Perica Ivetić, izrazio je želju da putem zvanične web stranice kluba prenese svoj komentar nakon današnje utakmice u kojoj je Sarajevo poraženo na Koševu od Željezničara. Gosti su postigli gol sa bijele tačke, a Ivetić je u odmah na otvaranju utakmice isključen zbog prekršaja nad Zakarićem.

“Isključivi krivac za ovaj poraz sam ja. Među najiskusnijim igračima sam u ekipi i iskusan igrač ne smije sebi dozvoliti da reaguje na onaj način. U ovom trenutku je najteže mene, mnogo mi je žao zbog mojih saigrača i navijača, koji su nam i ovaj put pružili fantastičnu podršku. Ako ikoga treba kriviti za ovaj poraz, onda sam to ja. Preuzimam svu odgovornost i snosit ću sankcije koje klub odredi. Ako se ovo već nekome moralo desiti, bolje da se desi meni, nego nekom mlađem igrači u ekipi. Mi stariji igrači moramo preuzeti odgovornost i dati sve od sebe da počnemo pobjeđivati.”, izjavio je Perica Ivetić.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 20 avg 2017, 00:08

Trebamo svake sedmice pare koje bismo potrošili na tekmu skupljat u humanitarne svrhe, barem mi što nemamo sezonske. Neku simboličnu cijenu, 3 marke, nakupilo bi se. A umjesto odlaska na stadion im ići pred klupske prostorije jednom sedmično, il' oko stadiona, dole ispod zapada stat i skandirat. Majku im yebem retardiranu.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 avg 2017, 00:09

MortemHz je napisao/la:Hocemo li i dalje lagati i izmisljati kako Horde ne prozivaju upravu? Hocemo li poceti malo koristiti cinjenice koje dobijemo, da ih ne negiramo vise? Da ne dobijamo informacije od najboljih prijatelja-navijaca koji pojma o zivotu nemaju i koji kazu da su to ljudi sa zapada i istoka ili opet neka slicna glupost? Hocete li vjerovati njima i dalje ili onom sto vidite, cujete? Nemojte vise molim vas izmisljati i tako trovati raju. Valjda vise vjerujete svojim ocima i onom sto vidite nego kad vam neko kaze ko pojma o zivotu nema.
Predstoji nam velika borba za klub ponovo, ne moze vise ovako. Nije moglo ni na pocetku sezone ali sada je kraj svega. Sljedece sedmice ce biti smjena, ne znam u kojem razmjeru ali nadam se velikom, nadam se da nije samo jedno ili dvoje. To nam doduse opet ne bi pomoglo jer ne mozes vise igrati mijenjati i dzaba ti sve do polusezone, ostao ne ostao svejedno je jos par mjeseci. Tri domace utakmice i tri poraza, bravo.
To je jedino pozitivno veceras,da su se Horde konacno izjasnile i svaka casta na tome,doduse malo su zakasnili ali ipak ima to itekako svoju tezine. Sad niko vise ne moze reci kako Upravu prozivaju hobi-navijaci sa istoka i zapada dok oni najvatreniji sa sjevera sute.
Sto kazes predstoji borba za klub opet i predstoji. I to vrlo,vrlo teska sa neizvjesnim krajem jer par kozmetickih promjena i rotacija na funkcijama nece apsolutno nista promijeniti,a i dalje je najveci problem,po meni,apsolutno nezainteresirani i neambiciozni vlasnik bez cijeg odobrenja se ne moze i nece puno toga promijeniti.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 20 avg 2017, 00:13

MortemHz je napisao/la:Prvotimac Fudbalskog kluba Sarajevo, Perica Ivetić, izrazio je želju da putem zvanične web stranice kluba prenese svoj komentar nakon današnje utakmice u kojoj je Sarajevo poraženo na Koševu od Željezničara. Gosti su postigli gol sa bijele tačke, a Ivetić je u odmah na otvaranju utakmice isključen zbog prekršaja nad Zakarićem.

“Isključivi krivac za ovaj poraz sam ja. Među najiskusnijim igračima sam u ekipi i iskusan igrač ne smije sebi dozvoliti da reaguje na onaj način. U ovom trenutku je najteže mene, mnogo mi je žao zbog mojih saigrača i navijača, koji su nam i ovaj put pružili fantastičnu podršku. Ako ikoga treba kriviti za ovaj poraz, onda sam to ja. Preuzimam svu odgovornost i snosit ću sankcije koje klub odredi. Ako se ovo već nekome moralo desiti, bolje da se desi meni, nego nekom mlađem igrači u ekipi. Mi stariji igrači moramo preuzeti odgovornost i dati sve od sebe da počnemo pobjeđivati.”, izjavio je Perica Ivetić.
Kad ovako skupi muda i jasno kaze, ja mu odmah halalim, mada realno zeljovac bio metar u ofsajdu, ali stranski nema pojma sta je to. Da je vise ovakvih u nasem timu, ali pogotovo u upravi (doza samokritičnosti) ne bi mi bili sad na 9 mjestu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 avg 2017, 00:14

Vjeruje li neko da ćemo se izvući iz LZO?
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 avg 2017, 00:15

zagorski je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Hocemo li i dalje lagati i izmisljati kako Horde ne prozivaju upravu? Hocemo li poceti malo koristiti cinjenice koje dobijemo, da ih ne negiramo vise? Da ne dobijamo informacije od najboljih prijatelja-navijaca koji pojma o zivotu nemaju i koji kazu da su to ljudi sa zapada i istoka ili opet neka slicna glupost? Hocete li vjerovati njima i dalje ili onom sto vidite, cujete? Nemojte vise molim vas izmisljati i tako trovati raju. Valjda vise vjerujete svojim ocima i onom sto vidite nego kad vam neko kaze ko pojma o zivotu nema.
To je jedino pozitivno veceras,da su se Horde konacno izjasnile i svaka casta na tome,doduse malo su zakasnili ali ipak ima to itekako svoju tezine. Sad niko vise ne moze reci kako Upravu prozivaju hobi-navijaci sa istoka i zapada dok oni najvatreniji sa sjevera sute.
Sto kazes predstoji borba za klub opet i predstoji. I to vrlo,vrlo teska sa neizvjesnim krajem jer par kozmetickih promjena i rotacija na funkcijama nece apsolutno nista promijeniti,a i dalje je najveci problem,po meni,apsolutno nezainteresirani i neambiciozni vlasnik bez cijeg odobrenja se ne moze i nece puno toga promijeniti.
Ovo boldirano je moja poenta. Niko nije zakasnio jer su prvi prozivali upravu i ovo je vec treci put u sezoni! To hocu da kazem, da prestanemo sa raznim izmisljanjem kako nisu jer su od pocetka to radili a ne da lazemo sebe i druge kako nisu i da izmisljamo kako to su to uradili navijaci sa istoka i zapada sto nikad nije bilo tacno, same lazi da se ocrni sve sto se moze ocrniti iako je toga brat bratu 90% trenutno..
Ovo drugo, da, predstoji opasna i velika borba za nas klub, ne znam kojim nacinom ali ako vec nije pocela prije sada mora. Ne znam kako i koliko mozemo uspjeti u tome jer kao sto sam rekao, igrace ne mozemo mijenjati sada i sa ovim bogaljima moramo do prijelaznog roka igrati. Ne znam kako dalje, sta uraditi?

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 20 avg 2017, 00:19

Nasa trenutna i jedina nada je, da nadjemo nekog investitora, koji ce otkupiti upravljacka prava od Tana. Druge sanse ja u ovom momentu ne vidim, a sad kolike su sanse, da mi uspijemo u tome sami znate...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 20 avg 2017, 00:19

fuj sta su uradili od kluba ****
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, MSOZ101, Napapijri, nedimmmm1337 i 53 gosta.