FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

escobarpablo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la escobarpablo » 20 avg 2017, 00:20

#PrayForSarajevo
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 20 avg 2017, 00:22

ElCartel11 je napisao/la:Nasa trenutna i jedina nada je, da nadjemo nekog investitora, koji ce otkupiti upravljacka prava od Tana. Druge sanse ja u ovom momentu ne vidim, a sad kolike su sanse, da mi uspijemo u tome sami znate...
treba nam onaj rus, taman je otisao iz mkd
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 avg 2017, 00:26

MortemHz je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Hocemo li i dalje lagati i izmisljati kako Horde ne prozivaju upravu? Hocemo li poceti malo koristiti cinjenice koje dobijemo, da ih ne negiramo vise? Da ne dobijamo informacije od najboljih prijatelja-navijaca koji pojma o zivotu nemaju i koji kazu da su to ljudi sa zapada i istoka ili opet neka slicna glupost? Hocete li vjerovati njima i dalje ili onom sto vidite, cujete? Nemojte vise molim vas izmisljati i tako trovati raju. Valjda vise vjerujete svojim ocima i onom sto vidite nego kad vam neko kaze ko pojma o zivotu nema.
Predstoji nam velika borba za klub ponovo, ne moze vise ovako. Nije moglo ni na pocetku sezone ali sada je kraj svega. Sljedece sedmice ce biti smjena, ne znam u kojem razmjeru ali nadam se velikom, nadam se da nije samo jedno ili dvoje. To nam doduse opet ne bi pomoglo jer ne mozes vise igrati mijenjati i dzaba ti sve do polusezone, ostao ne ostao svejedno je jos par mjeseci. Tri domace utakmice i tri poraza, bravo.
To je jedino pozitivno veceras,da su se Horde konacno izjasnile i svaka casta na tome,doduse malo su zakasnili ali ipak ima to itekako svoju tezine. Sad niko vise ne moze reci kako Upravu prozivaju hobi-navijaci sa istoka i zapada dok oni najvatreniji sa sjevera sute.
Sto kazes predstoji borba za klub opet i predstoji. I to vrlo,vrlo teska sa neizvjesnim krajem jer par kozmetickih promjena i rotacija na funkcijama nece apsolutno nista promijeniti,a i dalje je najveci problem,po meni,apsolutno nezainteresirani i neambiciozni vlasnik bez cijeg odobrenja se ne moze i nece puno toga promijeniti.
Ovo boldirano je moja poenta. Niko nije zakasnio jer su prvi prozivali upravu i ovo je vec treci put u sezoni! To hocu da kazem, da prestanemo sa raznim izmisljanjem kako nisu jer su od pocetka to radili a ne da lazemo sebe i druge kako nisu i da izmisljamo kako to su to uradili navijaci sa istoka i zapada sto nikad nije bilo tacno, same lazi da se ocrni sve sto se moze ocrniti iako je toga brat bratu 90% trenutno..
Ovo drugo, da, predstoji opasna i velika borba za nas klub, ne znam kojim nacinom ali ako vec nije pocela prije sada mora. Ne znam kako i koliko mozemo uspjeti u tome jer kao sto sam rekao, igrace ne mozemo mijenjati sada i sa ovim bogaljima moramo do prijelaznog roka igrati. Ne znam kako dalje, sta uraditi?
Pa dobro,ali protiv GOSK-a su sutili dok je istok i zapad prozivao,zar nije tako. I ja par dana raspravljam sa jednim drugom koji ima simpatije prema rukovodstvu i kaze mi da odlazak upravr traze samo hobi-navijaci i da Horde tako ne misle. Zato mi je drago sto su veceras jasno i glasno Horde rekle sta misle,a samin tim su i oborili sve spekulacije i za Zenicu i za Kakanj.
Borba naravno mora da ide i nase je u ovon trenutku bar da vrsimo maksimalan pritisak da se nesta promijeni. Evo npr. oni mejlovi su bar u nekoj mjeri malo pokrenuli stvari. Mislim da to treba nastaviti,svaki dan iznova i uvijek osvjezavati ona pitanja. Na stadionu ih maksimalno prozivati svih 90 minuta. Nekako pokusati naci nacin da se Tanu ili bar njegovim najblizim saradnicima ukaze na svu ozbiljnost krize,mozda nekako preko onog mu sina sto se slikao sa nasim dresom. A nadam se da ce se organizivati i neki protesti ispred kluba,prvi bi se rado odazvao.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 20 avg 2017, 00:34

Možete me sada smatrati ludim, ali ja sam priželjkivao nakon onog gola Želje da izgubimo. Niko ne voli izgubiti, ali da smo mi bili ti koji su dobili, samo bi stvorili bespotrebnu euforiju, to bi išlo na ruku ovima iz uprave i sve bi se smirilo, a već u narednom kolu bi nas neki GOŠK našamarao. Ovako je to još više otvorilo oči svima, jeste da se ne skupljaju bodovi, ali ko to yebe. Nama je bitnije da se riješimo ove uprave i ubleha svih koji su se nataložili, pa i Tana ako je moguće, ali dok ne dođe neko ozbiljan da kupi klub, ništa od toga. A sami ne bi mogli ni minute funkcionisati, samo bi ponovili one čuvene godine prije Tana. Možda ću ispasti debil što ovo i ovako govorim, ali samo neka gube. Moramo se nekako riješiti kretena za sva vremena i već jednom krenuti pravim putem, putem uspjeha.
Vidite ovo. Mi sad da smo pobijedili derbi, samo bi sebe zavaravali i dosta toga bi zaboravili, a to je nešto najgore. Ovako se malo po malo steže obruč. Nisu mi jasni ni onaj Repuh a ni Švrakić.. Samo se blamiraju umjesto da daju otkaze jer veze žive nemaju, dok ih raja nije totalno zamrzila i zaebavala, a ne da se peglaju radi 2.000 KM.

Jedino rješenje je da se svi, ama baš svi skupimo, napravimo jedne strahovite proteste (ne mislim na vandalizam, ali ako se ovako bude trpilo, to će jednom prerasti u vandalizam). Da napravimo jedan internet bum, da idemo čak i ispred zgrade, ma šta je god moguće. Klub nam iz sedmice u sedmicu sve više pada. Ne radi ovog derbija, nego i prije toga. I Željo je mrtva ****, strašna ****, ali eto oni se tješe ovom pobjedom, pa će opet nakon prvog pretkola u Evropi sljedeće godine kukati i pljuvati kako je sve loše, a ova pobjeda im kao da su u Ligu Prvaka ušli, a ja se bogami ne bi radovao kad bi vidio kakvom igrom i načinom se tu pobijedilo. Sve dok se naši klubovi raduju ovakvim pobjedama, dok poslije utakmice govore kako vide napredak, a bukvalno pobijedili radi penala iz treće minute, neće biti napretka. A tamo Domžale, Osijek, Rijeka i ostali deru PSV, Marsej i druge velike klubove. Sve je ovo jadno i ćemerno.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 20 avg 2017, 00:40

AlfredNobel je napisao/la:Možete me sada smatrati ludim, ali ja sam priželjkivao nakon onog gola Želje da izgubimo. Niko ne voli izgubiti, ali da smo mi bili ti koji su dobili, samo bi stvorili bespotrebnu euforiju, to bi išlo na ruku ovima iz uprave i sve bi se smirilo, a već u narednom kolu bi nas neki GOŠK našamarao. Ovako je to još više otvorilo oči svima, jeste da se ne skupljaju bodovi, ali ko to yebe. Nama je bitnije da se riješimo ove uprave i ubleha svih koji su se nataložili, pa i Tana ako je moguće, ali dok ne dođe neko ozbiljan da kupi klub, ništa od toga. A sami ne bi mogli ni minute funkcionisati, samo bi ponovili one čuvene godine prije Tana. Možda ću ispasti debil što ovo i ovako govorim, ali samo neka gube. Moramo se nekako riješiti kretena za sva vremena i već jednom krenuti pravim putem, putem uspjeha.
Vidite ovo. Mi sad da smo pobijedili derbi, samo bi sebe zavaravali i dosta toga bi zaboravili, a to je nešto najgore. Ovako se malo po malo steže obruč. Nisu mi jasni ni onaj Repuh a ni Švrakić.. Samo se blamiraju umjesto da daju otkaze jer veze žive nemaju, dok ih raja nije totalno zamrzila i zaebavala, a ne da se peglaju radi 2.000 KM.

Jedino rješenje je da se svi, ama baš svi skupimo, napravimo jedne strahovite proteste (ne mislim na vandalizam, ali ako se ovako bude trpilo, to će jednom prerasti u vandalizam). Da napravimo jedan internet bum, da idemo čak i ispred zgrade, ma šta je god moguće. Klub nam iz sedmice u sedmicu sve više pada. Ne radi ovog derbija, nego i prije toga. I Željo je mrtva ****, strašna ****, ali eto oni se tješe ovom pobjedom, pa će opet nakon prvog pretkola u Evropi sljedeće godine kukati i pljuvati kako je sve loše, a ova pobjeda im kao da su u Ligu Prvaka ušli, a ja se bogami ne bi radovao kad bi vidio kakvom igrom i načinom se tu pobijedilo. Sve dok se naši klubovi raduju ovakvim pobjedama, dok poslije utakmice govore kako vide napredak, a bukvalno pobijedili radi penala iz treće minute, neće biti napretka. A tamo Domžale, Osijek, Rijeka i ostali deru PSV, Marsej i druge velike klubove. Sve je ovo jadno i ćemerno.

da ne ponavljam isto, a isto sam mislio napisati ali nemam snage, pocnem pa izbrisem.

bez protesta nista se nece desiti, oticice propuh docice neko drugi, eventualno past ce neka kazna, i opet jovo nanovo.

uprava mora dati ostavku, strucni stab, zakonom zabraniti postavljanje na klupu amatere kvazi trenere, pa majqu mu hebem zar smo spali da nas propuh vodi?

i pored svega sto se desavalo na utakmici, onaj start Kadušića ne mogu izbaciti iz glave, pa pobogu fali nam igrač u odbrani, on onako krvnički ulijeće, rizikuje još jedan crveni karton, a protivniku kraj karijere.
Zadnja izmjena: QUARESMA 18<<<, dana/u 20 avg 2017, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 20 avg 2017, 00:41

Ma ljudi, ako je tačno ono što je neko nedavno pisao, da je Tan onda napisao Dini i Kusti da se ne sekiraju što ih 10ak milja tjera, nemamo se mi čemu od njega nadat, a ni od ovih uhljeba. Nažalost i meni se čini da će se brzo sila primijenit', druge nema. Svako kolo čekam da prokine, da uleti raja k'o onda protiv Lištice.
Btw niko mi ne odgovori maloprije, zna l' neko što se Ramoviću psovalo onoliko? Je l' provocirao il' je to samo što igra za Želju?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 20 avg 2017, 00:42

Al Repuh odmarao Hebiba protiv Mladosti , kao da iznenadi zelju :lol: joj Repuhu hahah

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 20 avg 2017, 00:46

Za ovog Ilijevski garantuje pa vidimo
slika

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 20 avg 2017, 00:48

HeraklitMracni je napisao/la:Za ovog Ilijevski garantuje pa vidimo
slika
Sta nam garantuje, da cemo izboriti opstanak ili da cemo ipak uci u LZP?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 avg 2017, 00:49

AlfredNobel je napisao/la:Možete me sada smatrati ludim, ali ja sam priželjkivao nakon onog gola Želje da izgubimo. Niko ne voli izgubiti, ali da smo mi bili ti koji su dobili, samo bi stvorili bespotrebnu euforiju, to bi išlo na ruku ovima iz uprave i sve bi se smirilo, a već u narednom kolu bi nas neki GOŠK našamarao. Ovako je to još više otvorilo oči svima, jeste da se ne skupljaju bodovi, ali ko to yebe. Nama je bitnije da se riješimo ove uprave i ubleha svih koji su se nataložili, pa i Tana ako je moguće, ali dok ne dođe neko ozbiljan da kupi klub, ništa od toga. A sami ne bi mogli ni minute funkcionisati, samo bi ponovili one čuvene godine prije Tana. Možda ću ispasti debil što ovo i ovako govorim, ali samo neka gube. Moramo se nekako riješiti kretena za sva vremena i već jednom krenuti pravim putem, putem uspjeha.

+1

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 20 avg 2017, 00:53

QUARESMA 18<<< je napisao/la:

da ne ponavljam isto, a isto sam mislio napisati ali nemam snage, pocnem pa izbrisem.

bez protesta nista se nece desiti, oticice propuh docice neko drugi, eventualno past ce neka kazna, i opet jovo nanovo.

uprava mora dati ostavku, strucni stab, zakonom zabraniti postavljanje na klupu amatere kvazi trenere, pa majqu mu hebem zar smo spali da nas propuh vodi?

i pored svega sto se desavalo na utakmici, onaj start Kadušića ne mogu izbaciti iz glave, pa pobogu fali nam igrač u odbrani, on onako krvnički ulijeće, rizikuje još jedan crveni karton, a protivniku kraj karijere.
Ovo je toliko bezizlazno i u tom nekom labirintu se nalazimo, da je to prosto nevjerovatno. Ne nevjerovatno, nego tužno, jadno i katastrofalno, za sjesti i plakati što se kaže. Ja garantujem ovako nešto da se dešava u nekom stranom klubu, pa napravili bi im scene, ushrali bi se oni živi. Moramo se stvarno svi skupiti, organizovati se, smisliti plan neki, ovako više NE IDE i tačka. Odavno ovo više ne treba ovako "da ide", ali trebamo se dobro zapitati šta i kako dalje. Žao mi je vidjeti moj klub da se sramoti i kalja se ime, ugled, historija i obraz kluba. Sve gore i gore.

Kud nisam imućan, odmah bi otkupio dionice od Tana, isti sekund. Kako bi sve to odradio, nemate pojma. Ne znam više šta da kažem, osim neka nam je Bog na pomoći, protesti se najozbiljnije trebaju organizovati i da se mobilizira raja, svi bukvalno. Inače će FKS za godinu-dvije biti u rangu Vrbanjuše. Ne znam eto..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 avg 2017, 00:55

slika
Na kraju sezone ce biti tekst pod naslovom: 'Cocjek koji je spasio Sarajevo ispadanja' :mrgreen:

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 20 avg 2017, 00:57

zagorski je napisao/la:
slika
Na kraju sezone ce biti tekst pod naslovom: 'Cocjek koji je spasio Sarajevo ispadanja' :mrgreen:
na sta smo mi spali, fujjjjj dabogda vam sve pocrkalo debilcine,:puke:
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 20 avg 2017, 00:59

http://**** .ba/premijer-liga-bih/thomas-brdaric-novi-trener-sarajeva/92249

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 avg 2017, 01:00

Ivetić je ispao glup, ali mu je ovaj drugi potez za pohvalu. ;)
Bahati, bahati Željkan!
1946

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 20 avg 2017, 01:04

skoroalen je napisao/la:Ma ljudi, ako je tačno ono što je neko nedavno pisao, da je Tan onda napisao Dini i Kusti da se ne sekiraju što ih 10ak milja tjera, nemamo se mi čemu od njega nadat, a ni od ovih uhljeba. Nažalost i meni se čini da će se brzo sila primijenit', druge nema. Svako kolo čekam da prokine, da uleti raja k'o onda protiv Lištice.
Btw niko mi ne odgovori maloprije, zna l' neko što se Ramoviću psovalo onoliko? Je l' provocirao il' je to samo što igra za Želju?
Da odgovorim ovdje momku.
Ja koliko sam vidio Ramovic uopste nije provociorao,opcenito,nije on takav tip igraca,vjerovatno je takva reakcija bila zbog ionako zategnute situacije na vasoj strani plus par sudijskih odluka koje vam nisu isle u prilog...Pozdrav

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 20 avg 2017, 01:05

zagorski je napisao/la:

+1
Apsolutno si upravu... Očekujem sada od Hordi da jos zece prozivaju upravu. ZA sam za proteste. Kao sto sam napisao nije vcr.derbi kap koja je preila času, ona je vec davno prolivena.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 avg 2017, 01:09

Nedostaješ! :cry:

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 20 avg 2017, 01:10

AlfredNobel je napisao/la: Ovo je toliko bezizlazno i u tom nekom labirintu se nalazimo, da je to prosto nevjerovatno. Ne nevjerovatno, nego tužno, jadno i katastrofalno, za sjesti i plakati što se kaže. Ja garantujem ovako nešto da se dešava u nekom stranom klubu, pa napravili bi im scene, ushrali bi se oni živi. Moramo se stvarno svi skupiti, organizovati se, smisliti plan neki, ovako više NE IDE i tačka. Odavno ovo više ne treba ovako "da ide", ali trebamo se dobro zapitati šta i kako dalje. Žao mi je vidjeti moj klub da se sramoti i kalja se ime, ugled, historija i obraz kluba. Sve gore i gore.

Kud nisam imućan, odmah bi otkupio dionice od Tana, isti sekund. Kako bi sve to odradio, nemate pojma. Ne znam više šta da kažem, osim neka nam je Bog na pomoći, protesti se najozbiljnije trebaju organizovati i da se mobilizira raja, svi bukvalno. Inače će FKS za godinu-dvije biti u rangu Vrbanjuše. Ne znam eto..

Bez protesta nema nista, ali znas kakvi su kod nas protesti, ali ovome se mora nekako stati u kraj, klub tone, ljudi se pishaju po nama, to sto gubimo postala normala, ono hajd, bice bolje drugi put, cak sve ove silne promjene trenera postala normala, ali na greskama se ne uci !

ne znam ni opisati kako se osjecam, veceras gledajuci utakmicu nekako sam prizeljkivao da izgubimo, jer sam se bojao da ovaj strucni stab nece dobiti neku pohvalu pa jos neke sanse da im se da ne bi li se kao popravili kroz naredna kola.

jednostavno, upali smo u velika gowna. stvarno je tesko biti pametan u ovoj situaciji.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 20 avg 2017, 01:21

Ma vrijeme je da se nekom tamo yebe majka. Ovo je odron i dno dna.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: fks74, Hajdeee, mnon46, OzmoodPinglewood, RajvoSA03 i 36 gostiju.