Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Prvo se prepao da Kadusicu crveni izvadi jer je vec jedan crveni dao Sarajevu pa konta previse je 2, a onda u drugom se prepao dati penal Sarajevu drugi jer je opet kontao dao sam im jedan previse je 2.
I to nije problem samo njega, to je problem svih sudija. I kada je nesto zasluzeno oni vrse kompenzacije, kao da ti sto prave te greske nisu sami sebi krivi. Ako naprave 3 crvena daj 3 i gotovo.
I to nije problem samo njega, to je problem svih sudija. I kada je nesto zasluzeno oni vrse kompenzacije, kao da ti sto prave te greske nisu sami sebi krivi. Ako naprave 3 crvena daj 3 i gotovo.
Ma,kakav Valjic pa on je popusio na derbijima jer je konstantno sudio,izmedju toga se jos negdje pogubio ako nije dole u hercegovackom.
Peljto,jel on delegiran i na jednoj tekmi u ovih pet kola?
Lik prosli derbi bez greske odradio.
Peljto,jel on delegiran i na jednoj tekmi u ovih pet kola?
Lik prosli derbi bez greske odradio.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Upravo. Ako je zasluzeno 4 penala,pa sviraj ih..tuzlak1987 je napisao/la:Prvo se prepao da Kadusicu crveni izvadi jer je vec jedan crveni dao Sarajevu pa konta previse je 2, a onda u drugom se prepao dati penal Sarajevu drugi jer je opet kontao dao sam im jedan previse je 2.
Tri crvena,pa izbaci trojicu,to je nasa realnost. Tako se samo moze postici pozitivna reakcija igraca,ovako samo tonemo. Zalosno!
Ugledajte se na onu pravu PL,otocku...Idioti,balkanski!

Kadušiću pizdo
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- Sandokan87
- Kontakt:
Realno je morao dati odmah crveni karton i Kadusicu. Ono je start za zatvora!skripar96 je napisao/la:Cuic nije los sudac,al se usro ko pi*ka kad je trebalo stisnut muda i otkinut crveni Kadusicu. Kasnije sve neke kompenzacije i onda naravno dobijes sta dobijes. Sta je s Valjicem? Jedino bi on mogao suditi ovakve utakmice
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
- Sandokan87
- Kontakt:
Ako je vas ostetio, nas je vise! Na 0-1 i crveni karton Ivetica morao je dati crveni karton i Kadusicu za start na Stanicu! Tu bi bilo ono vase "Pitanje je samo s koliko razlike". Krstanovic je dobio za milovanje igraca crveni i 4 utakmice suspenzije, Krpic takodje u odnosu na ovo sto je Kadusic uradio!socrates je napisao/la:Gledam sad ovu situaciju,ipak Kjosevski nije dobio zuti. Stavi ruku u dzep,i predomisli se,nije mu dao zuti.![]()
Zatim,prije nego je izveo penal,golman pa skoro metar izasao s linije..Kakav idiot ovaj Cuic,drama![]()
Na jednom od prethodnih derbija,isti ovaj je ponistio penal na asistenciju linijskog sudije..I savez njega postavi za glavnog.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Po meni bas dobra utakmica, znamo da nikad ovaj derbi nece bit neka leprsava prestava jer takva mu je psiholoska "podloga" i to ce tako uvjek bit, meni ne smeta.
Sudija usro al i to me ne cudi, bar je bilo uzbudljivo i napeto
Sudija usro al i to me ne cudi, bar je bilo uzbudljivo i napeto
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
Čuić je sudio Mladost-Široki pred kraj prosle sezone u nebitnoj utakmici. Isaković je brutalnim startom slomio nogu Barabanu i ovaj mu dao žuti karton. Toliko o njemu kao sucu
Ma necemo mi jos dugo imati sudiju koji bi u onakvoj situaciji dao jos jedan crveni, mada takvo nesto msm da ne bi smijeli uradit ni puno bolji UEFA suci i ne krivim ga puno
- Sandokan87
- Kontakt:
Pa realno je morao, nema se tu sta kalkulisati, ono je start s namjerom da se igrac povrijedi. Ako su Krstanovic i Krpic prosli kako su prosli za startove koje su nacinili, ovaj nije smio proci nekaznjeno.jasan je napisao/la:Ma necemo mi jos dugo imati sudiju koji bi u onakvoj situaciji dao jos jedan crveni, mada takvo nesto msm da ne bi smijeli uradit ni puno bolji UEFA suci i ne krivim ga puno
Ja hocu da povratim kad ga vidim da on vodi utakmicu,bilo koju.Pa on ni po cemu ni ne lici na fudbalskog sudiju. Mozda moze proci u rangu dole derbija Brotno-Posusje,plafon.
Vec sam odgovorio i dao komentar na ovakvo razmisljanje,imas tu gore iznad negdje ili na prethodnoj stranici. Ne moze se tako posmatrati i vezati dogadjaj s dogadjajem. To je sad puko nagadjanje. Malo vise cinjenica se trebas drzati.Sandokan87 je napisao/la:Ako je vas ostetio, nas je vise! Na 0-1 i crveni karton Ivetica morao je dati crveni karton i Kadusicu za start na Stanicu! Tu bi bilo ono vase "Pitanje je samo s koliko razlike". Krstanovic je dobio za milovanje igraca crveni i 4 utakmice suspenzije, Krpic takodje u odnosu na ovo sto je Kadusic uradio!socrates je napisao/la:Gledam sad ovu situaciju,ipak Kjosevski nije dobio zuti. Stavi ruku u dzep,i predomisli se,nije mu dao zuti.![]()
Zatim,prije nego je izveo penal,golman pa skoro metar izasao s linije..Kakav idiot ovaj Cuic,drama![]()
Na jednom od prethodnih derbija,isti ovaj je ponistio penal na asistenciju linijskog sudije..I savez njega postavi za glavnog.
Edit: Hipoteticki gledano sve i da je tako,kazi mi zasto nije golman dobio zuti,kojeg mu je namjeravao dodijeliti? Zasto nije ponovio penal nakon sto je ovaj izasao korak i po? Zasto nije svirao jos dva penala?? Kad mi sve to odgovoris mozemo o drugom crvenom? Nemoj za*ebavati.
- Sandokan87
- Kontakt:
Kakvih je bilo derbija ovaj je bio odlican. Ne kazem zato sto smo mi pobjedili, vec zato sto je bilo nekih uzbudjenja. A nije lahko ni suditi derbi. Pritisak je to veliki. Mažić u Beogradu uvijek na stubu srama nakon derbija, a lik u top 5 svjetskih sudija trenutno.socrates je napisao/la:Vec sam odgovorio i dao komentar na ovakvo razmisljanje,imas tu gore iznad negdje ili na prethodnoj stranici. Ne moze se tako posmatrati i vezati dogadjaj s dogadjajem. To je sad puko nagadjanje. Malo vise cinjenica se trebas drzati.Sandokan87 je napisao/la:Ako je vas ostetio, nas je vise! Na 0-1 i crveni karton Ivetica morao je dati crveni karton i Kadusicu za start na Stanicu! Tu bi bilo ono vase "Pitanje je samo s koliko razlike". Krstanovic je dobio za milovanje igraca crveni i 4 utakmice suspenzije, Krpic takodje u odnosu na ovo sto je Kadusic uradio!socrates je napisao/la:Gledam sad ovu situaciju,ipak Kjosevski nije dobio zuti. Stavi ruku u dzep,i predomisli se,nije mu dao zuti.![]()
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Haman smo bolji bili sa igracem manje nego 10 v 10 
Inace , bilo je nekih uzbudjenja tako da je ovo El Classico kakvih je derbija bilo.
Osim Rahmanovica , Stanojevica ,Kjosevskog i donekle Blagojevica nikog ne bih izdvojio... Sve gori od goreg.
Inace , bilo je nekih uzbudjenja tako da je ovo El Classico kakvih je derbija bilo.
Osim Rahmanovica , Stanojevica ,Kjosevskog i donekle Blagojevica nikog ne bih izdvojio... Sve gori od goreg.
Kažu Adžem i Zeba poremetio nas je igrač više
Izjave aktera u našoj ligi dižu fudbal na veći level svega mi
Izjave aktera u našoj ligi dižu fudbal na veći level svega mi
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ako ista rade u toj sudijskoj komisiji onaj ubica ce naknadno biti kaznjen i to bar 5 utakmica neigranja ako ne i znatno vise. To je praksa u pod uefinom sapom, a tu i mi spadamo bar bi trebalo.
I kompenzacije su najvece zlo sudija i ispravljanje krivih Drina u toku utakmice.
I kompenzacije su najvece zlo sudija i ispravljanje krivih Drina u toku utakmice.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Ma naravno da je morao al sam odma znao prije nego je ista dosudio da mu crveni nece dat, jer ne smije naravno a upravo to i jest odluka kvalitetnih sudija, da donesu pravu odluku kolko god ona rigorozna bila. Mi takvog nemamo.Sandokan87 je napisao/la:Pa realno je morao, nema se tu sta kalkulisati, ono je start s namjerom da se igrac povrijedi. Ako su Krstanovic i Krpic prosli kako su prosli za startove koje su nacinili, ovaj nije smio proci nekaznjeno.jasan je napisao/la:Ma necemo mi jos dugo imati sudiju koji bi u onakvoj situaciji dao jos jedan crveni, mada takvo nesto msm da ne bi smijeli uradit ni puno bolji UEFA suci i ne krivim ga puno
Mazic nikad nije imao kardinalnih gresaka zbog kojih bi derbi otisao na neciju stranu. Mazis je sudac s mudima. Tako da uopste nema smisla uporedjivati ovog padobranca s takvom velicinom koji je sudio najvece svjestske tekme. Pa ovaj cak nije ni u top pet sudija ove smijesne lige,ili mozda jeste,ako je tako zamisli u kakvom smo onda tek bedu.
A,subjektivaca i pristrasnih je bilo i biti ce na svakom derbiju na kugli zemaljskoj.
A,subjektivaca i pristrasnih je bilo i biti ce na svakom derbiju na kugli zemaljskoj.
- Sandokan87
- Kontakt:
Ne znam prijatelju ali ja sam bio ubjedjen da cemo mi uzeti 3 boda na Kosevu. Subjektivan mozda jesam, ali opet kazem koliko god da je nanio stetu vama, nanio je i nama. Ni Peljto nije imao nekih tako velikih utakmica u sudackoj karijeri pa je super odradio posao prosil derbi na Kosevu, isto tako Sehovic na Grbavici... Ne mozemo se ni mi ni vi uvijek na sudije vaditi.socrates je napisao/la:Mazic nikad nije imao kardinalnih gresaka zbog kojih bi derbi otisao na neciju stranu. Mazis je sudac s mudima. Tako da uopste nema smisla uporedjivati ovog padobranca s takvom velicinom koji je sudio najvece svjestske tekme. Pa ovaj cak nije ni u top pet sudija ove smijesne lige,ili mozda jeste,ako je tako zamisli u kakvom smo onda tek bedu.
Spasio je sudija Sarajevo katastrofe, nenormalno da nije onog balavca poslao na tuširanje, kakav start, za zatvora.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.