FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zagor
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zagor » 20 avg 2017, 14:22

Hoce li biti protesta il sta vec? Il cemo cekati da nas Borac nakanta, koliko sam cuo igramo protiv njih. Mislim bolje prije te utakmice u slucaju da ih pobjedimo opet se vracamo na isto, tj. nista se nece mijenjati.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 avg 2017, 14:26

Brdaric,covjek od povjerenja Ilievskog. Pa naravno jer ce sa njim raditi u Talu,jos Sabrina kao poslusnica tu s njima. Neko rece da je Crnkic trebao da plati klubu za ciste papire,e pa Nermin je i platio nekome,kao i Rustemovic prije njega,pitajte Valentina on zna. I zapijtajte se zasto Advan stalno igra nakon sto je Nermin otisao,zato sto je ocigledno i njegovo forsiranje u prvoj postavi dio tog tala.
Prethodna uprava je iskopala mezar klubu,a ova ce samo da klub u njega smjesti i da ga zatrpa.

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 20 avg 2017, 14:28

Sramota. J*** li vam sve zivo I mrtvo.
UPRAVA NAPOLJE!

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 20 avg 2017, 14:38

fks74 je napisao/la:Ima dobre ove djece, samo treba struka da to pripremi za prvi tim.
Aha, eno i kadeti penal fuliše, jbt to izgleda postao standard kod nas. :oops:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 20 avg 2017, 14:46

Ovo je cirkus.
Lažu nas da će odgovorit na postavljena pitanja, stvari se guraju pod tepih.
Crnkić i njegov menadžer nas yebu kako stignu, Kadušića ne možes pomjerit iz prve postave.
O onim starim obećanjima o grupnim fazama i bordo arenama ne treba ni pričati.
Sajkaču je suvišno i spominjati.
Majku vam vašu jel imate obraza. Koliko treba para da izvučete iz kluba da odete. Nedodirljivi su postali..

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 20 avg 2017, 14:52

ja prvenstveno ne znam koji je meni qurac,odem pod blagom temperaturom,očekivano popušimo,izadjem sa zapada murija mi ne da da prodjem već me šalju da bazam preko betanije i tu iskrenem zglob,dodjem jedva nekako kući cotajući izmjerim temperaturu,38,7 k'o mlijeko,ovi će me diletanti fkt u grob otjerati

p.s
pod hitno pokrenuti akciju u općinskom vijeću za promjenu naziva alipašine ulice u "aleju poraza" :kafa:

VVVBK

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 20 avg 2017, 15:11

Ma kakva pitanja.. Fino je što se ujedinilo i što su se poslala pitanja, ali time se ništa ne postiže. Džaba ti što ti da odgovore kad su to sve laži i raznorazne otrcane floskule. Da je pronaći nekoga ko bi htio da otkupi dionice od Tana, to bi bilo super, ali trenutno to je nemoguće. Drugo rješenje su strašni protesti.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 20 avg 2017, 15:15

zagorski je napisao/la:Brdaric,covjek od povjerenja Ilievskog. Pa naravno jer ce sa njim raditi u Talu,jos Sabrina kao poslusnica tu s njima. Neko rece da je Crnkic trebao da plati klubu za ciste papire,e pa Nermin je i platio nekome,kao i Rustemovic prije njega,pitajte Valentina on zna. I zapijtajte se zasto Advan stalno igra nakon sto je Nermin otisao,zato sto je ocigledno i njegovo forsiranje u prvoj postavi dio tog tala.
Prethodna uprava je iskopala mezar klubu,a ova ce samo da klub u njega smjesti i da ga zatrpa.
+milijarda
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 20 avg 2017, 15:18

AlfredNobel je napisao/la:Ma kakva pitanja.. Fino je što se ujedinilo i što su se poslala pitanja, ali time se ništa ne postiže. Džaba ti što ti da odgovore kad su to sve laži i raznorazne otrcane floskule. Da je pronaći nekoga ko bi htio da otkupi dionice od Tana, to bi bilo super, ali trenutno to je nemoguće. Drugo rješenje su strašni protesti.
To je njima kao da ih je komarac pecnuo. Ovu neman valja prvo savladati i oboriti dole,pa tek onda dokrajciti.
Bez ozbiljnog pristupa i odlucnosti mase,sve drugo je obicna talasika.
Inace gadjas u centar sa svim recenim! :clap:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 avg 2017, 15:33

Ako se nesto zeli promjeniti opet se mora skupiti grupa ljudi koji istinski vole Sarajevo i da pocnu raditi na pronalasku novog investitora . meni smeta kod nas sto mi navijaci lose rezonujemo neke stvari . po meni se trebala maksimalna podrska dati ljudima poput Husrefa,Janjosa,Kodre, Varesanovica,Pasica da oni vode taj sportski dio medjutim mi smo i njih popljuvali sad imamo Sabrinu,Valentina,Ibrakovica itd . ne krivim navijace za situaciju u klubu al ljudi moramo naci nekog koga cemo podrzati ne mozemo sve pljuvati .

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 20 avg 2017, 15:38

socrates je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Ma kakva pitanja.. Fino je što se ujedinilo i što su se poslala pitanja, ali time se ništa ne postiže. Džaba ti što ti da odgovore kad su to sve laži i raznorazne otrcane floskule. Da je pronaći nekoga ko bi htio da otkupi dionice od Tana, to bi bilo super, ali trenutno to je nemoguće. Drugo rješenje su strašni protesti.
To je njima kao da ih je komarac pecnuo. Ovu neman valja prvo savladati i oboriti dole,pa tek onda dokrajciti.
Bez ozbiljnog pristupa i odlucnosti mase,sve drugo je obicna talasika.
Inace gadjas u centar sa svim recenim! :clap:
Moramo počinjati nešto planirati, samo dublje i dublje padamo iz sedmice u sedmicu. Napraviti proteste iz Uprave, vandalizam bi mogao pomoći da smo u nekoj divljini, ovako bi to samo završilo na hapšenjima. Ja da se pitam, organizovao bi bojkot svih utakmica i dešavanja, tako treba uraditi Horde Zla. Isto bi dobro bilo da i igrači počnu bojkotovati tekme, nekako na njih utjecati. Znam da će sve gore i gore biti stanje na tabeli, ali nama je ja mislim to jedini način. Ne znam stvarno, da je neko da otkupi te ebene dionice, ovako moramo mi sami nešto kontati. Ovo se mora najozbiljnije shvatiti, ako naravno nećemo da gledamo kako pada FKS na nivo Vrbanjuše, a mislim i znam da bi to volio samo bolestan lik. Mora se obratiti i Horde Zla, proširiti svu ovu priču netom, to je jedino.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 20 avg 2017, 15:47

Mene cudi da niko sa Tanom ne obavi interwiev cak ni sa ovim kinezima. I da se direktno pita koliko novca je tan ulozio koliko ulaze godisnje i gdje su pare potrosene.

Mislim da bi oni odgovorili mnogo postenije nego bilo ko drugi iz uprave.

Propuh je trebo napustat klub kad je i Mehmed napusto al vidi se da je svima draza lova nego ljubav prema klubu. Mehmed hurtic repuh itd.

Drugo vidi se da kadeti igraju samo na rezultat nema gledanja da se stvore igraci vec rezultat a tome dokaz cim dodu u kuniore nemogu meda a u seniorima zavrse u olimpiku gosku bosna visoko

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 20 avg 2017, 15:50

Pitar6785 je napisao/la:Mene cudi da niko sa Tanom ne obavi interwiev cak ni sa ovim kinezima. I da se direktno pita koliko novca je tan ulozio koliko ulaze godisnje i gdje su pare potrosene.

Mislim da bi oni odgovorili mnogo postenije nego bilo ko drugi iz uprave.

Propuh je trebo napustat klub kad je i Mehmed napusto al vidi se da je svima draza lova nego ljubav prema klubu. Mehmed hurtic repuh itd.

Drugo vidi se da kadeti igraju samo na rezultat nema gledanja da se stvore igraci vec rezultat a tome dokaz cim dodu u kuniore nemogu meda a u seniorima zavrse u olimpiku gosku bosna visoko
:thumbup:

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 20 avg 2017, 16:13

http://prntscr.com/gasivu

toliko što se tiće off side-a nema ni govora čisto sve kao suza glupi Kadušić i još jedan ostali mislim da je Novaković
Sarajevo ljubavi moja!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 20 avg 2017, 16:17

sekac je napisao/la:http://prntscr.com/gasivu

toliko što se tiće off side-a nema ni govora čisto sve kao suza glupi Kadušić i još jedan ostali mislim da je Novaković
Uopste nije prava situacija za gledanje ofsajda, jer igrac zeljuse ima jos barem 2 koraka dok ne dodirne loptu, a u tom momentu je Zakaric vec bio u trku i unisao je u ofsajd.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 20 avg 2017, 16:23

ElCartel11 je napisao/la:

Uopste nije prava situacija za gledanje ofsajda, jer igrac zeljuse ima jos barem 2 koraka dok ne dodirne loptu, a u tom momentu je Zakaric vec bio u trku i unisao je u ofsajd.
Evo u trebnutku upućivanja lopte i opet nije ofside
slika

Kadušić zakasnio

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 20 avg 2017, 16:26

Pohvalio bih potez Ivetića. Ne mislim na penal, tu je ispao glup, nije pratio, pa šta ćemo ebiga. Mislim na potez poslije tekme i izjavu da svu krivicu preuzima na sebe i vezano za kaznu i sve to. Svaka čast Pero!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 20 avg 2017, 16:30

hilmo je napisao/la: Evo u trebnutku upućivanja lopte i opet nije ofside
slika

Kadušić zakasnio
Ma zayebimo ofsajd brate bilo je sta je bilo, mene na ovoj slici nesto drugo zalosti, a to je:
1. Amatersko postavljanje odbrane, gdje niko nije u liniji
2. Ova 3 igraca ispred odbrane, stoje predaleko, a i izgleda cuvaju sami sebe.
3. Ova ostala 3 igraca koja stoje u krugu 10m od lopte, ocito nemaju pojma sta je njihovo ciniti na terenu.

Na ovoj slici se vidi sav amaterizam nase igre. Ovo treba u okvir dati majkemi...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 20 avg 2017, 16:32

ElCartel11 je napisao/la: Na ovoj slici se vidi sam amaterizam nase igre. Ovo treba u okvir dati majkemi...
Ako budem imao vremena posavim kasnije još nekoliko slika baš amaterskog postavljanja...

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 20 avg 2017, 16:33

ElCartel11 je napisao/la:

http://prntscr.com/gasrgt

Paša evo kad stanić udara loptu i ja bi volio da je off side ali nije mada to ništa ne mijenja ali rezultat ostaje isti
Sarajevo ljubavi moja!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: casual033, Google [Bot], Grbavac, Napapijri, Pitaristok, ronaldo99, soe, TETRAPAK, ubipara i 81 gost.