Sipa je odličan momak, a i sasvim dobarstoper za naše lige. Naše dijete.Zeljo92 je napisao/la:Ubleha...ne valja onarelinho je napisao/la:Evo stopera samo ga treba dovesti.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nisi ti mene skonto
ne znam ni o kojem se radi, valjda dovedemo jednog uskoro.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Zeljo92 je napisao/la:Nisi ti mene skontone znam ni o kojem se radi, valjda dovedemo jednog uskoro.
Evo ja predlažem njega. Još je on raskinuo ugovor dan prije kraja našeg prelaznog roka tako da bi mogao odmah igrati za nas bez čekanja drugog dijela sezone.
kolko znam, on je naso klub, u belgiji ili tako nesto ako se ne varamarelinho je napisao/la:Zeljo92 je napisao/la:Nisi ti mene skontone znam ni o kojem se radi, valjda dovedemo jednog uskoro.
![]()
![]()
Evo ja predlažem njega. Još je on raskinuo ugovor dan prije kraja našeg prelaznog roka tako da bi mogao odmah igrati za nas bez čekanja drugog dijela sezone.![]()
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Pratio je derbi sinoc Sipovic. [emoji2]
Zar on nije nasao klub ? Kad sam napisao za njega ovdje u julu neko mi je rekao da ima dogovoren klub i da ga je nemoguce dovesti.
Zar on nije nasao klub ? Kad sam napisao za njega ovdje u julu neko mi je rekao da ima dogovoren klub i da ga je nemoguce dovesti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Na tm nema ništa u vezi tog kluba. Stvarno ne znam da li je našao ili nije.
Treba se i Bogicevic pohvalit za sinoc, kad ga vec opravdano kritikujemo, mozemo ga i opravdano pohvalit. Sinoc autoritativno komandovao odbranom, pravi vodja u zadnjoj liniji je bio, u skoku odlican bio, nadvisio ahmetovica svaki put, i skoro bez greske odigrao.
Sipa ima dogovoren jak ugovor tako da ništa od njega 
Ma stoper, zadnji vezni i krilo nam trebaju, stoper tu i tamo zavisno od dužine povreda, ali kvalitetan zadnji vezni i kvalitetno lijevo krilo nam trebaju definitivno
Ma stoper, zadnji vezni i krilo nam trebaju, stoper tu i tamo zavisno od dužine povreda, ali kvalitetan zadnji vezni i kvalitetno lijevo krilo nam trebaju definitivno
Sinoc je izgledalo ko da nam je onaj pomocnik glavni trener, jedino on u odijelu
bio je i onaj gradascevic na klupi sinoc cini mi se
bio je i onaj gradascevic na klupi sinoc cini mi se
I kadeti i pioniri izgubili derbi.
Ovi kadeti su bas losi. Cini mi se vec tri poraza imaju. Boze sacuvaj.
Ovi kadeti su bas losi. Cini mi se vec tri poraza imaju. Boze sacuvaj.
Kad smo vec kod Sipovica. Evo sta je postavio na instagram.[emoji38] [emoji38] 

Gl'aj masine djeteta mi
Mada jel de, nema od njeg nista kod nas?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
sad za sad sigurno nema, jer isteko je rok za dovodenje igraca za koje bi morali dati neko obestecenje , Krupa je trazila 250. milja za njega a mi nudili 60 milja i da biraju izmjedju Markovica i nesretnog ugljese... Jedino na zimu ga pokusat dovest bice sigurno jos dobrih igraca..Osim13 je napisao/la:
Gl'aj masine djeteta mi![]()
Mada jel de, nema od njeg nista kod nas?
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Zavisi od povrede Keme trebamo li dovodit jos jednog stopera, ako su zdravi svi sa ovom trojicom se mora izgurat ukoliko se ne ukaze prilika za nekim provjerenim, jer ne treba vise pucati na neke igrace koji mogu biti pojacanja a u velikoj vecini slucajeva to na kraju ne bude, dok je prioritet zadnji vezni sigurno, bilo bi super kad bi taj zadnji vezni mogao po potrebi rijesit i poziciju stopera pa da jednim udarcem rijesimo dvije muhe, sto se krila tice to bi trebao biti djelmic
Treba nam pun stadion protiv Sirokog jer su oni dosta ozbiljnija ekipa od Sarajeva i bit ce bas tesko. Zato bi bilo dobro da zvanicna vec od danas ili najkasnije sutra pocne "hajcati" raju. Pobjeda na derbiju ce sigurno povecati broj navijaca na stadionu, ali treba uraditi dobar marketing za ovu utakmicu.
Bit ce nas minimalno 6000 protiv Sirokog.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Djelmić nam i nije neka sreća ali eto ako će doći za rotaciju i neku prosječnu platu može. Općepoznato nam je da je okomit i dobar prema golu s finim šutem ali isto tako da je igrač manje kad se branimo...irfo je napisao/la:Zavisi od povrede Keme trebamo li dovodit jos jednog stopera, ako su zdravi svi sa ovom trojicom se mora izgurat ukoliko se ne ukaze prilika za nekim provjerenim, jer ne treba vise pucati na neke igrace koji mogu biti pojacanja a u velikoj vecini slucajeva to na kraju ne bude, dok je prioritet zadnji vezni sigurno, bilo bi super kad bi taj zadnji vezni mogao po potrebi rijesit i poziciju stopera pa da jednim udarcem rijesimo dvije muhe, sto se krila tice to bi trebao biti djelmic
Što se tiče stopera, treba dovest neko prekaljeno ime za našu ligu, čisto zbog rotacije i da taj neko bude treća ili četvrta opcija iza Keme i Graovca kad Bogi ode u penziju...
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
oj kako nepotreban i mogu reci glup tekst na portalu za adzema 
http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/admir- ... gog/248869
A jes ovom na inteligenciju udario pa je morao ovakav tekst napisati
A jes ovom na inteligenciju udario pa je morao ovakav tekst napisati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.