FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pa plac HAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHA
Cuj koristi prezime Sabanadzovic za samopromociju. [emoji38] [emoji38]
Cuj koristi prezime Sabanadzovic za samopromociju. [emoji38] [emoji38]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Al kako se pitar lahko otkrije, samo ih na terenu covjek treba pobjedit i gotovo je 
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Kakav je ovo mahalski tekst? Da li ste vi normalni? Gasi sajt istog momenta. 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Odavno luđi i stresniji derbi nije bio nego sinoć, a naši derbiji su obično poteški i stresni, pa zamislite onda šta je ono sinoć bilo.
Neću puno o igri, jer igre većim dijelom utakmice nije ni bilo. Ono što ću žestoko zamjeriti igračima i Adžemu, to je povlačenje nakon gola (i to ne bi bilo ništa čudno da nismo imali igrača više), i umjesto da ih dokrajčimo sa još jednim golom, mi se povučemo i branimo kao da je kraj meča, a ne da je bila 10 minuta susreta...
U drugom je to, manje više isto bilo, s tim što smo imali više prilike za kontranapada al' ne možeš ti uraditi kontranapad za Zebom i Kajkutom nikako, šteta što je Zakarić morao izaći zbog kartona, jer on i Zec bi napravili dar mar u drugom poluvremenu sa svojim kontrama jer su baš brzi.
Što se tiče igrača, po meni sinoć najbolji Blagojević i stoperski par (sva trojica su odlično odigrali), a nekako najlošiji Stana i Zeba. Po hiljadu puta ispričane priče za njih dvojicu, prvi redovno svojim lošim postavljanjem u odbrani dadne priliku protivničkom timu (Ahmetovićev šut glavom kada je našeg pogodila lopta skoro na gol liniji, ta prilika je nastala zbog lošeg pozicioniranja Stanića), a ovaj drugi redovno umre u drugom poluvremenu i vidi se da se pati i da nema kuveta u njema, al' igra do iznemoglosti kao sinoć, jer da ga nisu počeli hvatati grčevi igrao bi on do kraja sasvim sigurno.
Sve u svemu, igru briši bodove piši kao i u 99% derbija kojih sam ja pratio, a to je unazad 10 godina.
Neću puno o igri, jer igre većim dijelom utakmice nije ni bilo. Ono što ću žestoko zamjeriti igračima i Adžemu, to je povlačenje nakon gola (i to ne bi bilo ništa čudno da nismo imali igrača više), i umjesto da ih dokrajčimo sa još jednim golom, mi se povučemo i branimo kao da je kraj meča, a ne da je bila 10 minuta susreta...
U drugom je to, manje više isto bilo, s tim što smo imali više prilike za kontranapada al' ne možeš ti uraditi kontranapad za Zebom i Kajkutom nikako, šteta što je Zakarić morao izaći zbog kartona, jer on i Zec bi napravili dar mar u drugom poluvremenu sa svojim kontrama jer su baš brzi.
Što se tiče igrača, po meni sinoć najbolji Blagojević i stoperski par (sva trojica su odlično odigrali), a nekako najlošiji Stana i Zeba. Po hiljadu puta ispričane priče za njih dvojicu, prvi redovno svojim lošim postavljanjem u odbrani dadne priliku protivničkom timu (Ahmetovićev šut glavom kada je našeg pogodila lopta skoro na gol liniji, ta prilika je nastala zbog lošeg pozicioniranja Stanića), a ovaj drugi redovno umre u drugom poluvremenu i vidi se da se pati i da nema kuveta u njema, al' igra do iznemoglosti kao sinoć, jer da ga nisu počeli hvatati grčevi igrao bi on do kraja sasvim sigurno.
Sve u svemu, igru briši bodove piši kao i u 99% derbija kojih sam ja pratio, a to je unazad 10 godina.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Jaozinho22
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAH GLEDAJ OVOG....Nek se drže brodova i Leonardovih gaća, ovo im očigledno ne ide 
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Adzeme, je li te stid sto na Anelu gradis "karijeru" ? Uvlacis se Refiku. Fuj. [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38]
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ocekujem sankcije od kluba nakon ovog istupa Adzema na press konferenciji.
Don't believe the hype.
Ovaj tekst moze lagano biti top kandidat za nagradu " najnepotrebniji clanak ikada"
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
sto nam se novinarcic neki naljutio,zarumenio valjda
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
- Doktor1921
- Kontakt:
Pa Adzem i jeste neprofesionalan i ne zna progovoriti al sta ima ovaj pitarski novinarcic da pise valjda ne zna sta ce od muke pa daj samo nesto da napisem.
E čuj samopromocija..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ima Adzem cudnih izjava. Tipa ono za vrucinu, ali je 100% ispravno pitanje koje je postavio vezano za Anela. Umjesto da novinari pohvale i malo posvete paznju Anelu i Nedimu sa druge strane jer im je ovo prvi seniorski derbi oni ne znaju normalno pitanje postaviti. Cak nema nijedan tekst vezan za njih dvojicu, ali ima o izjavama i drugim glupostima. Obojica su velike nade naseg fudbala, ali koga to zanima samo daj da se mahala.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 20 avg 2017, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
- MocMahale444
Ja teksta i goFana
mi uzeli pitare, poslali ih u dublji problem, pobjedili u lokalnom derbiju itd.
Tip pise protiv nas i to udarni clanak
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Al fakat gore od ovog teksta je to sto nemamo bolji sportski portal,pa smo osudjeni na zutu stampu sportsporta. Halo,daj rezime, daj intervjue,a ne rekla kazala izmedju redova. Kao novinar je mogao,ali eto nije htio. Dusa draga.
Hoce li se sportsport oglasiti ili njihov nazovimo sportski novinar povodom teksta derbia goreg od goreg?
Sinoc smo gledali do zadnje minute jako dobru utakmicu, i vise nego solidnu za nase uslove. Sami sebi skacete u stomak. A i vi gospodo zuta stampa,kao i nas fudbal, sto prije shvatite sta je ciniti,prije cete izaci iz ovog ponora i stati na pravi put.
Sent from mTalk
Hoce li se sportsport oglasiti ili njihov nazovimo sportski novinar povodom teksta derbia goreg od goreg?
Sinoc smo gledali do zadnje minute jako dobru utakmicu, i vise nego solidnu za nase uslove. Sami sebi skacete u stomak. A i vi gospodo zuta stampa,kao i nas fudbal, sto prije shvatite sta je ciniti,prije cete izaci iz ovog ponora i stati na pravi put.
Sent from mTalk
- Neandertalac
- Kontakt:
Podrška Adzemu!
5 utakmica. 12 bodova.
Nije ni Slavko imao bolji start. Kada je vec trener treba mu dati podrsku. Možda nije omiljen kao što je bio Slavko, pa se ne priča o Adinoj karijeri, ko je bio, gdje je ponikao, šta je postigao, osvojio. Kakav je trener bio u mladjim kategorijama. Ne "hvali" ga niko kao što se ovaj prije hvalio, kako je vrhunski strucnjak internacionalne karijere i skole, sa uspjehom epskih razmjera, osvojio kup sa Radnikom. Kako se dizao sam. Ja, ja, ja.
Ja volim mlade igrače, nula bodova. Ja volim spremne ekipe imoje ekipe su najspremnije, opet ubleha. Ja trebam min tri prelazna da sklopim ekipu, evo sklopili ste, vise smrdi nego sto mirise.
Ado to ne prica. Kratko kaze interno cemo raditi na tome i kraj. Ne oznacava truhle jabuke nego stavi na klupu ili drugu ekipu. Radi na greskama i preuzima teret na sebe a ne da optuzuje igrace sto je jako pametno i za pohvalu.
Daje priliku mladima, to je cinjenica. Koliko moze. Tek je poceo i vjerujem da ce to biti jos izrazenije. Nemamo Dm, ne mozemo kupiti, hajde da ga napravimo, evo Šaban će biti Dm. Svaka čast!
To i solidan bodovni rezultat pa možemo istrpiti nesto losiju igru. Neka radi, popravice se i igra.
Treba i Adu malo hvaliti.
5 utakmica. 12 bodova.
Nije ni Slavko imao bolji start. Kada je vec trener treba mu dati podrsku. Možda nije omiljen kao što je bio Slavko, pa se ne priča o Adinoj karijeri, ko je bio, gdje je ponikao, šta je postigao, osvojio. Kakav je trener bio u mladjim kategorijama. Ne "hvali" ga niko kao što se ovaj prije hvalio, kako je vrhunski strucnjak internacionalne karijere i skole, sa uspjehom epskih razmjera, osvojio kup sa Radnikom. Kako se dizao sam. Ja, ja, ja.
Ja volim mlade igrače, nula bodova. Ja volim spremne ekipe imoje ekipe su najspremnije, opet ubleha. Ja trebam min tri prelazna da sklopim ekipu, evo sklopili ste, vise smrdi nego sto mirise.
Ado to ne prica. Kratko kaze interno cemo raditi na tome i kraj. Ne oznacava truhle jabuke nego stavi na klupu ili drugu ekipu. Radi na greskama i preuzima teret na sebe a ne da optuzuje igrace sto je jako pametno i za pohvalu.
Daje priliku mladima, to je cinjenica. Koliko moze. Tek je poceo i vjerujem da ce to biti jos izrazenije. Nemamo Dm, ne mozemo kupiti, hajde da ga napravimo, evo Šaban će biti Dm. Svaka čast!
To i solidan bodovni rezultat pa možemo istrpiti nesto losiju igru. Neka radi, popravice se i igra.
Treba i Adu malo hvaliti.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Neke stvari se nikad ne mijenjaju moj Muha, nek' se jedu zbog onog sinoć svi skupaMocMahale444 je napisao/la:Ja teksta i goFanami uzeli pitare, poslali ih u dublji problem, pobjedili u lokalnom derbiju itd.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pitanje je koliko protiv jačih protivnika sredina Blagojević, Zeba i Ramović može pružiti defanzivno. Blagojević jedini koji može pružiti kakav takav defanzivni support, dok Sinan i Zajko su klasične desetke.
Ovom Kadusicu treba zabraniti da se bavi fudbalom. Debil.