Iznajmljujem misije rupe,cijena po dogovoru
065 664 328
Dodjite sad fino da vas prskamo, vec smo vam svakako zadnji ekser u tabut zakucali i to dobro zapamtite hahahhah
Ja ljepote Gospodara mi
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Al bas prelijepo. Dace Allah dragi da ih u ovo doba iduce godine gledamo u 1FBiH. A nije da nisu dalekoPticaSelica1921 je napisao/la:Day 1 : od diveva ne ostade ni smrad
065 664 328
Dodjite sad fino da vas prskamo, vec smo vam svakako zadnji ekser u tabut zakucali i to dobro zapamtite hahahhah
Ja ljepote Gospodara mi

Amin ilahi ya rabbi,treba doviti da se raspadnu al' ne brzo nego da ta njihova agonija traje jedno 5 sezona da se na kraju raduju bodu protiv famosa.Osim13 je napisao/la:Al bas prelijepo. Dace Allah dragi da ih u ovo doba iduce godine gledamo u 1FBiH. A nije da nisu dalekoPticaSelica1921 je napisao/la:Day 1 : od diveva ne ostade ni smrad
065 664 328
Ja ljepote Gospodara mi
Kaze navijac slobode.Slobodas je napisao/la:![]()
treba staviti PL prepucavanja +18 koje karanj3. Pitice se ne smiju konektovati na intenet bar jos 7 dana
ma i dobio bi ga 100% nego je bila rana faza utakmice, a već su imali crveni.MocMahale444 je napisao/la:Seljacic mali, trebao je direktno crveni dobiti.
Druze nije bitno sto je bila rana faza i sto su vec dobili crveni. Trebao se drzati pravila i pokazati crveni. U nekoj drugoj ligi to bi bio crveni cist kao suza.alan_kardec je napisao/la:ma i dobio bi ga 100% nego je bila rana faza utakmice, a već su imali crveni.MocMahale444 je napisao/la:Seljacic mali, trebao je direktno crveni dobiti.
Danas Ivetić i Mihojević hodaju po Lukavici, vjerovatno ne smiju po Sarajevu.![]()
Da ga primate od braće UDTobeYarabi je napisao/la:sta je pisalo na paroli golorukih?
Upravo to, polako postepeno, pa da ih krene u jednom momentu, da zaprijete Bosni iz Visokog al da im onda opet Tošk zalijepi šamar znači Allahu ustajat sa sedzde citav zivot necu samo da se raspadnuPticaSelica1921 je napisao/la:Amin ilahi ya rabbi,treba doviti da se raspadnu al' ne brzo nego da ta njihova agonija traje jedno 5 sezona da se na kraju raduju bodu protiv famosa.Osim13 je napisao/la:Al bas prelijepo. Dace Allah dragi da ih u ovo doba iduce godine gledamo u 1FBiH. A nije da nisu dalekoPticaSelica1921 je napisao/la:Day 1 : od diveva ne ostade ni smrad
065 664 328
Ja ljepote Gospodara mi
Hehehe nek izadju bar da jedu,haman aksam pao,jazuk je
Nemoj biti naivan, vise od 90% vasih to zeli, ali ko zeli drugom zlo duplo mu se vrati!MocMahale444 je napisao/la:**** te on sto ga branis, ko vas zeli u federalki? Nemoj izmisljati.
nisam siguran koliko bi i sudije iz neke jače lige imali muda da u derbi utakmici jednoj ekipi u ranoj fazi igre pokažu dva crvena. Možda Kolina.MocMahale444 je napisao/la:Druze nije bitno sto je bila rana faza i sto su vec dobili crveni. Trebao se drzati pravila i pokazati crveni. U nekoj drugoj ligi to bi bio crveni cist kao suza.
mi vama ne zelimo federalnu, nego prvu ligu PCRaonffa je napisao/la:Kone nama žele duplu krunu svake sezone, a mi njima federalnu![]()
Baš smo zli![]()
Kakva patetika
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.