FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 20 avg 2017, 16:49

braco je napisao/la:Pitanje je koliko protiv jačih protivnika sredina Blagojević, Zeba i Ramović može pružiti defanzivno. Blagojević jedini koji može pružiti kakav takav defanzivni support, dok Sinan i Zajko su klasične desetke.
toga je i mene strah, zeba i ramovic tesko da mogu zajedno, jedino protiv slabijih ekipa na grbavici, treba nam itekako jedan "ball winning midfielder"
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

exampLe.
Kontakt:

Post Postao/la exampLe. » 20 avg 2017, 16:51

Ovaj novinarcic nek se poklopi usima. :)

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 20 avg 2017, 16:54

irfo je napisao/la:
braco je napisao/la:Pitanje je koliko protiv jačih protivnika sredina Blagojević, Zeba i Ramović može pružiti defanzivno. Blagojević jedini koji može pružiti kakav takav defanzivni support, dok Sinan i Zajko su klasične desetke.
toga je i mene strah, zeba i ramovic tesko da mogu zajedno, jedino protiv slabijih ekipa na grbavici, treba nam itekako jedan "ball winning midfielder"
Možda protiv Širokog bi bolje bilo da počnu u vezi Jovan, Šaban i Zeba jer je Šaban taj nek zadnji/centralni vezni. Bolja varijanta nego sa Zebom i Žerićem jer je Anel defanzivniji nego Žera.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 20 avg 2017, 16:56

braco je napisao/la:
irfo je napisao/la:
Možda protiv Širokog bi bolje bilo da počnu u vezi Jovan, Šaban i Zeba jer je Šaban taj nek zadnji/centralni vezni. Bolja varijanta nego sa Zebom i Žerićem jer je Anel defanzivniji nego Žera.
Slazem se, ja bih volio jednu utakmicu vidjeti vezni red Hasanovic- Saban - Zera, ne znam sta se desava sa hasanovicem, nema ga ni na klupi vise
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 20 avg 2017, 16:58

Samo se nadam da Markovic nece zauzeti mjesto Anelu kad se oporavi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 20 avg 2017, 17:00

irfo je napisao/la: Slazem se, ja bih volio jednu utakmicu vidjeti vezni red Hasanovic- Saban - Zera, ne znam sta se desava sa hasanovicem, nema ga ni na klupi vise
Nemam pojma ni ja za Hasanovića, ja sam čuo za njega nedavno da se baš trudi na treninzima. Biće interesantno vidjeti šta Adžem sa njim planira, ako ništa za rotacije nije loš.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 20 avg 2017, 17:00

Hasanovic je usao protiv Borca negdje pri kraju.

SC saznaje da ce Osmankovic pauzirati samo 7 dana. Hvala Bogu ako je to tacno.
http://scs.port.ba/****-ba-saznaje-p ... an-terena/

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 20 avg 2017, 17:08

Raonffa je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Ja teksta i goFana :thumbdown: mi uzeli pitare, poslali ih u dublji problem, pobjedili u lokalnom derbiju itd.
Tip pise protiv nas i to udarni clanak :facepalm:
Neke stvari se nikad ne mijenjaju moj Muha, nek' se jedu zbog onog sinoć svi skupa :D
Ofirno izgleda brate, kad pobjedimo ili kad izgubimo budu slicni clanci. Nejac zesca.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 20 avg 2017, 17:11

MocMahale444 je napisao/la:
Ofirno izgleda brate, kad pobjedimo ili kad izgubimo budu slicni clanci. Nejac zesca.
Ebiga, vazda smo trn u oku bili, mogu samo pisati i ništa više ;)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 20 avg 2017, 17:12

Raonffa je napisao/la:
:thumbup:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 20 avg 2017, 17:18

Neandertalac je napisao/la:Podrška Adzemu!

5 utakmica. 12 bodova.

Nije ni Slavko imao bolji start. Kada je vec trener treba mu dati podrsku. Možda nije omiljen kao što je bio Slavko, pa se ne priča o Adinoj karijeri, ko je bio, gdje je ponikao, šta je postigao, osvojio. Kakav je trener bio u mladjim kategorijama. Ne "hvali" ga niko kao što se ovaj prije hvalio, kako je vrhunski strucnjak internacionalne karijere i skole, sa uspjehom epskih razmjera, osvojio kup sa Radnikom. Kako se dizao sam. Ja, ja, ja.
Ja volim mlade igrače, nula bodova. Ja volim spremne ekipe imoje ekipe su najspremnije, opet ubleha. Ja trebam min tri prelazna da sklopim ekipu, evo sklopili ste, vise smrdi nego sto mirise.

Ado to ne prica. Kratko kaze interno cemo raditi na tome i kraj. Ne oznacava truhle jabuke nego stavi na klupu ili drugu ekipu. Radi na greskama i preuzima teret na sebe a ne da optuzuje igrace sto je jako pametno i za pohvalu.

Daje priliku mladima, to je cinjenica. Koliko moze. Tek je poceo i vjerujem da ce to biti jos izrazenije. Nemamo Dm, ne mozemo kupiti, hajde da ga napravimo, evo Šaban će biti Dm. Svaka čast!

To i solidan bodovni rezultat pa možemo istrpiti nesto losiju igru. Neka radi, popravice se i igra.

Treba i Adu malo hvaliti.
Slavko bio tu tri prelazna roka?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 20 avg 2017, 17:19

Adzem meni dobro obavlja svoj posao. Pobjedu su tu, mladi dobijaju vise prilike nego kod Petrovica strucnjaka za mlade i samo da se nastavi. Malo jeste iritantan kada daje izjave i pokusava glumiti Najdrazeg, ali dok ima rezultate ima i pravo.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 20 avg 2017, 17:24

Osim13 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
:thumbup:
+1 braco, neka smo mi pobjedili to je vazno.

Van der Veca :salut:

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 20 avg 2017, 17:28

Koliki je majstor i Horde u njegovo ime bakljadu raspalise
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 20 avg 2017, 17:28

Osim13 je napisao/la:Koliki je majstor i Horde u njegovo ime bakljadu raspalise
Dobar [emoji38] [emoji38]

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 20 avg 2017, 17:31

Bježi, skratio mi je život za pet godina, prvo bespotreban izlazak sa gola, onda napravi penal, pa ga još na kraju balade i odbrani :crazy: :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 20 avg 2017, 17:42

Raonffa je napisao/la:Bježi, skratio mi je život za pet godina, prvo bespotreban izlazak sa gola, onda napravi penal, pa ga još na kraju balade i odbrani :crazy: :mrgreen:
Jos kad sam poslije gledao pa vidim koliko je nacitanom bilo krivo :rol: galami, budali hoce da grize stegao zube :urnebes:
Veca nas je mogao osakatiti bez potrebe, ono je bila Stanina lopta i mogao je lagano izbaciti.
Ona stativa Zakarica (majstora bez snage) je bila luda da je ono ušlo poslije odbrane penala tu bi bio fajront.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 20 avg 2017, 17:45

Raonffa je napisao/la:Bježi, skratio mi je život za pet godina, prvo bespotreban izlazak sa gola, onda napravi penal, pa ga još na kraju balade i odbrani :crazy: :mrgreen:
Jos kad sam poslije gledao pa vidim koliko je nacitanom bilo krivo :rol: galami, budali hoce da grize stegao zube :urnebes:
Veca nas je mogao osakatiti bez potrebe, ono je bila Stanina lopta i mogao je lagano izbaciti.
Ona stativa Zakarica (majstora bez snage) je bila luda da je ono ušlo poslije odbrane penala tu bi bio fajront.
Načitani htio eksplodirati :urnebes:

Stativa Zakija je bila majstorija, majstorski udarac odlično plasiran iz nekog polutrka po lopti koja nije išla sporo, za igrača naše lige ono je bio odličan udarac, šteta što nije ušla jbg.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 20 avg 2017, 17:48

Raonffa je napisao/la:
Načitani htio eksplodirati :urnebes:

Stativa Zakija je bila majstorija, majstorski udarac odlično plasiran iz nekog polutrka po lopti koja nije išla sporo, za igrača naše lige ono je bio odličan udarac, šteta što nije ušla jbg.
Zaka je nas najbolji igrac, vec par puta sam to naglasio. Samo nema pasa snage lipsa vrlo brzo.
Moramo pohvaliti sve igrace borili su se do zadnjeg atoma snage.

Damek
Kontakt:

Post Postao/la Damek » 20 avg 2017, 17:51

...gledaj ti mozgova i izjava...covjeku mogla karijera da ode u neku stvar, a oni se jos hvale sa onim potezom:

Postao/la pasica » 20 avg 2017, 17:28

Jedina pozitivna stvar juce je onaj start Kadusica.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Lynx i 20 gostiju.