To nam je jedina šansa da odigramo najstariji sarajevski derbi, ovo od 46-te sve nakaradnoTobeYarabi je napisao/la:mi vama ne zelimo federalnu, nego prvu ligu PCRaonffa je napisao/la:Kone nama žele duplu krunu svake sezone, a mi njima federalnu![]()
Baš smo zli![]()
Kakva patetika
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MocMahale444
Jasta, hvalaalan_kardec je napisao/la:nisam siguran koliko bi i sudije iz neke jače lige imali muda da u derbi utakmici jednoj ekipi u ranoj fazi igre pokažu dva crvena. Možda Kolina.MocMahale444 je napisao/la:Druze nije bitno sto je bila rana faza i sto su vec dobili crveni. Trebao se drzati pravila i pokazati crveni. U nekoj drugoj ligi to bi bio crveni cist kao suza.
Nebitno, nek ste vi njih klepili.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ja vam se iskreno Bogom kunem (a Bog nije sala) da vam ne zelim prvu ligu FBiH!
Ja vam zelim da se ugasite totalno, da vas nema
Ja vam zelim da se ugasite totalno, da vas nema
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
@pasica nabijem te na qrc!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Mogao bi, onako sasvim slučajno, na narednom meču da bude slučajni otvoreni prelom nogice kod nekog od igrača Sarajeva. Ali slučajnoRokoko87 je napisao/la:@pasica nabijem te na qrc!
Onakve ko Kadusica maltretiraju po mahali,seljacka glava,bice revans,zgadicemo mo mu fudbal.
- TobeYarabi
- Kontakt:
sad ce ti goloruki poslati 5-6 poruka od kojih ce ti slediti krv u zilamapasica je napisao/la:
Bujrum ti kujice.
Evo Alfreda, kaze zakucao bi ga za travugrbavicka je napisao/la:kadusic v2! ne brini se alfrede, kadusic ce dobiti svoje sljedeci derbi... ostace bez nogu...AlfredNobel je napisao/la:Sve igrače mogu i nekako podnijeti, ali onog Stanića žvalju futavog nikako. Onog lika je sevap išutati, ja da sam bio na terenu, ne bi se suzdržao pa da me kazni mjesec dana odmah. Sve one kmeljovce mogu nekako, ali što je onaj kreten odvratan, baš rijedak slučaj.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Najsmiješniji likovi na svijetu.. I šta ti donosi što si pobijedio kad vam je igra, kao i nama, obični qurton!? Šta ti znači kad ćeš naredno kolo izgubiti od Mladosti? Džaba je kad ste ograničeni. Zato nam je i ovakva liga i zato smo ovakvi kakvi jesmo u Evropi, zato što se palite na ovakve stvari i utakmice, utakmica koja je dobijena penalom i ništa više nije urađeno. I to je neki uspjeh? Ovo govorim i za FKS i Želju. Mene bi stid bilo trolovati Želju ili FKS, a znam da je moj klub mudo obično i da su nekakva sela bolja od mog kluba. Džaba ja ovo sve pričam, ja svakako i priželjkujem samo da se gubi i da se ozbiljno okrene protiv Uprave, jer nama ništa ne znači i da smo pobijedili u derbiju, samo bi se stvari slegle i utemeljila pozicija neznalicama.grbavicka je napisao/la:kadusic v2! ne brini se alfrede, kadusic ce dobiti svoje sljedeci derbi... ostace bez nogu...AlfredNobel je napisao/la:Sve igrače mogu i nekako podnijeti, ali onog Stanića žvalju futavog nikako. Onog lika je sevap išutati, ja da sam bio na terenu, ne bi se suzdržao pa da me kazni mjesec dana odmah. Sve one kmeljovce mogu nekako, ali što je onaj kreten odvratan, baš rijedak slučaj.
objektivan pitar... nema sta...Pitar6785 je napisao/la:Ako se gleda kadusicev polozaj tjela i igraca zelje ono je offside cist. Plus prva minuta igre plus penal plus crveni plus derbi, plus rukom cist go spasen plus cist penal na ahmetovicu, neki govoreda nije bio penal na hadzicem ono je 100% penal covjek je doso prije golmana do lopte
pasica, qrva nasa forumska... tebe ce neko naguziti pa taman da ga dozivotno kazne...pasica je napisao/la:Stanica i pogotovo onog prcu Stevanovica. Onom smetljaru bih karijeru zavrsio taman me dozivotno kaznili.AlfredNobel je napisao/la:Sve igrače mogu i nekako podnijeti, ali onog Stanića žvalju futavog nikako. Onog lika je sevap išutati, ja da sam bio na terenu, ne bi se suzdržao pa da me kazni mjesec dana odmah. Sve one kmeljovce mogu nekako, ali što je onaj kreten odvratan, baš rijedak slučaj.
A od mene i pitara imaš mahanje i fino je što pratite našu temu, zaista sam oduševljen. Bolidi glupi, nikad nećete ništa skontati, a kad se ispadne protiv kojekakvih ojebina, biti će kmečanje protiv Misketa i ostatka uprave. Pozz..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MocMahale444
Vidis kad neko od nasih se ponasa kao npr ovi mufloni, mi mu prvi rondamo u 16 jer s tim glupostima bruka Zelju (hrasno1921) a ovi njihovi duplo gore napisu i niko nista.Osim13 je napisao/la:Ja se fakat ponekad zgrazavam. Ovo je nista, sjecam se spominjanja rata, i sta sve ne...jedini mi je on na listi gnjavatora, jer njegovi su postoviMocMahale444 je napisao/la:Sta pise levatRokoko87 je napisao/la:@pasica nabijem te na qrc!ali gore je sto su ostavili taj post da ljudi citaju. Evo pogledaj sta tobe pise pa niko da mu zvizne ban. Svaki dan neko od njih luduje a mod samo posmatra
Zalosno fakat.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Dobro neko rece, ovakvima se glavonjama po komsiluku cvoke pucaju.
ljudski olos, najgora sorta koja postojiOsim13 je napisao/la:Ja se fakat ponekad zgrazavam. Ovo je nista, sjecam se spominjanja rata, i sta sve ne...jedini mi je on na listi gnjavatora, jer njegovi su postoviMocMahale444 je napisao/la:Sta pise levatRokoko87 je napisao/la:@pasica nabijem te na qrc!ali gore je sto su ostavili taj post da ljudi citaju. Evo pogledaj sta tobe pise pa niko da mu zvizne ban. Svaki dan neko od njih luduje a mod samo posmatra
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Sandokan87
- Kontakt:
Joj pitari pitari pa i nebo se otvorilo, i vrijeme tmurno, nista vam u zivotu ne ide ahahhahahahaaha

Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Kako vas nije stid spominjat Radovana i neke vojvode ovdje? Dosta što se koljemo kao pitari i manijaci, treba da neko od nas četnik ispadne? Nema smisla ba, nemojte zbog rahmetli Đilde, pokojnog Kelija, nemojte zbog zapaljene Grbavice. Sve OK prepucavanja al' sad se sjećat kome su veći fašisti u klubu sjedili, nemojte da toliko nisko padamo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
skoroalen je napisao/la:Kako vas nije stid spominjat Radovana i neke vojvode ovdje? Dosta što se koljemo kao pitari i manijaci, treba da neko od nas četnik ispadne? Nema smisla ba, nemojte zbog rahmetli Đilde, pokojnog Kelija, nemojte zbog zapaljene Grbavice. Sve OK prepucavanja al' sad se sjećat kome su veći fašisti u klubu sjedili, nemojte da toliko nisko padamo.
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
skoroalen je napisao/la:Kako vas nije stid spominjat Radovana i neke vojvode ovdje? Dosta što se koljemo kao pitari i manijaci, treba da neko od nas četnik ispadne? Nema smisla ba, nemojte zbog rahmetli Đilde, pokojnog Kelija, nemojte zbog zapaljene Grbavice. Sve OK prepucavanja al' sad se sjećat kome su veći fašisti u klubu sjedili, nemojte da toliko nisko padamo.
Ali. Dzaba pricas. Zakrzljalo je to. Bice da je balavac neki. Shvatice kad ga pubertet popusti.
- AlfredNobel
- Kontakt:
I 20. maj ove godine je bio zaeban, tmuran i nikakav za ljubitelje plave boje. Plakali su mnogi, od Samprasa, preko Zebe i ostalih igrača, do ovih na tribinama. A ta pobjeda je bila ista, iz penala, a mnogo važnija, i za nas i za vas. Pa onda teorije zavjere "kako se treba pustiti komšijama, a ne pomagati ustašama" itd. A jedna izjava mi je posebno ostala u pamćenju, a to je od Ivana Lendrića Lendre. Treba mu reći da se skloni negdje, gledaj kiše.
Džaba se samo palite, mi smo prošli put dobili iz ebenog penala, vi ovaj put i tako će sve u krug. Nas sviju treba da brine kako nam se klubovi sramote i u ovoj ligi, a i u Evropi.
Džaba se samo palite, mi smo prošli put dobili iz ebenog penala, vi ovaj put i tako će sve u krug. Nas sviju treba da brine kako nam se klubovi sramote i u ovoj ligi, a i u Evropi.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 20 avg 2017, 18:31, ukupno mijenjano 2 puta.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- TobeYarabi
- Kontakt:
popravlja mu kragnuOsim13 je napisao/la:
![]()
Dobro neko rece, ovakvima se glavonjama po komsiluku cvoke pucaju.
Pa kako neko može biti ovako malouman, pored toga što napiše jedan takav nonsens, on još ima obraza da se sa nekim prepire.
Pu.
Zbog ovakvih sport ne bi trebao ni postojati.
Pu.
Zbog ovakvih sport ne bi trebao ni postojati.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.