Najbolje da moderatori ovo zakljucaju ili da se neke osobe banuju koji ocito nemaju drugog posla nego da baljezgaju nepotrebno na ovoj temi
@ skoroalen
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
nisam ja izbjeglica nego prognanik.Zeljo92 je napisao/la:Sto se lozite kad vam ova izbjeglica tobe sere, on fks moze samo na tvu vidjetmuka i njemu ko i pasici, razumite ih.
ovaj tobe bruka sve nas stare pitare neznam kako moze te vise daga trpite sve balavcad pisu ovdije idi te igraj te klikee il one vieo igre dostaje vise glupostiscudetto89 je napisao/la:Naravno jel ovdje ima djece more ali ozbiljno nekad mi se i ne pise kad vidim sta pisu sve
drugi dio posta ti nisam citirao samo iz razloga da bi ga ti mogao obrosati. dobices ban bezzeZeljo92 je napisao/la:Au ti bas belaj napravio![]()
Ma normala prepucavati se, zayebancije malo...al trebaju se granice znati.caffetin je napisao/la:ovaj tobe bruka sve nas stare pitare neznam kako moze te vise daga trpite sve balavcad pisu ovdije idi te igraj te klikee il one vieo igre dostaje vise glupostiscudetto89 je napisao/la:Naravno jel ovdje ima djece more ali ozbiljno nekad mi se i ne pise kad vidim sta pisu sve
Naravno svako voli se zezati i podjebavati da se tako izrazim ali neke se granice brate mili moraju znati, ali hajde necemo vise ode ovo u offOsim13 je napisao/la:Ma normala prepucavati se, zayebancije malo...al trebaju se granice znati.caffetin je napisao/la:ovaj tobe bruka sve nas stare pitare neznam kako moze te vise daga trpite sve balavcad pisu ovdije idi te igraj te klikee il one vieo igre dostaje vise glupostiscudetto89 je napisao/la:Naravno jel ovdje ima djece more ali ozbiljno nekad mi se i ne pise kad vidim sta pisu sve
Pa ko ga natjera da spominje Oda Vojvoda?skoroalen je napisao/la:Ovdje su sve granice davno obrisane. Yebo vas rat i nacionalizam. Onda se priča kako uprave ubijaju derbi, jok ba, ubijaju ga ovi što krvna zrnca broje. Trebamo se za 15-20 godina preko nišana gledat radi ovakvih stvari. Niđe veze ba, smanjite malo.
Navikli na koriduOsim13 je napisao/la:
![]()
Dobro neko rece, ovakvima se glavonjama po komsiluku cvoke pucaju.
Ma i ne namjeravam, svoje na ovu temu sam rekao.scudetto89 je napisao/la:@ skoroalen nemoj brate ti svega ti dalje spominjat sad bas citam sta pises, neka stane, ne idimo dalje bez potrebe ovo je tema pl prepucavanja, muka mi citati ne vezano za ovu temu ljudi smirite malo
tuzibaba je napisao/la:evo po kaficima u tuzli se prica da ce utakmica izmedju Slobode i Zrinjskog poceti minutom sutnje za rahmetli sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.