jelle je napisao/la:Dzeko i Diego bice ubitacni....ovaj tandem je trebo u Juventusu derat a ne u sugavom Wols
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
- NoName
- Kontakt:
Pa kako igra ovaj momak, pa stvarno! Da je on Nijemac ili Brazilac vrijedio bi 100 tisuća hiljada eura.
Ono je trebao biti indirekt, skide mu loptu s glave nogom
mogao mu glavu otkinuti.
Cuj Diego i Džeko ubitačni, šta je to diego uradio kod gola? Edinova solo majstorija...
EDIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNN
Ono je trebao biti indirekt, skide mu loptu s glave nogom
Cuj Diego i Džeko ubitačni, šta je to diego uradio kod gola? Edinova solo majstorija...
Zadnja izmjena: NoName, dana/u 28 avg 2010, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ma koji je ovo majstor

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Dzekoooooooooo
2:0 Dzeko, Mandzo asistencija
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Šta Balkanci rade
bravo majstore
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 28 avg 2010, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.
Dzekooooooo 2:0,kakva akcija sa Mandzukicem,sami izbacise citavu odbranu Mainza,novi ubitacni tandem Dzeko-Mandzukic

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Kakva peta i onda gol
Daće Džeki do kraja sezone 60 golova
Daće Džeki do kraja sezone 60 golova
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jao kako je uposlio Mandžukića, pa mu ovaj vratio i opet lijevom. Strašno! Ode iz Wolfsburga! 
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- miralem444
- Kontakt:
dzekooooooooooooo..pa najbolji napadac na svijetuuuuuuuu najboljiiiiiiiiiiiiiiiii....ojj nije normalannnnnnnnnnn...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Ko je reko da je uradio sta kod gola.....uglavnom ce biti ubitacan tandem...Diego je stroj mos ti pricat sta ocesNoName je napisao/la:Pa kako igra ovaj momak, pa stvarno! Da je on Nijemac ili Brazilac vrijedio bi 100 tisuća hiljada eura.
Ono je trebao biti indirekt, skide mu loptu s glave nogommogao mu glavu otkinuti.
Wols ove godine moze opet medju prva 3 sigurno
moze li se vidit gol negde ajd dajte ga ako imate
- Principatus
- Kontakt:
Ovo je potencijal VFL-a, Diego zabija za 3:0. E moj Zvjezdane od cega ti bjezis...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- NoName
- Kontakt:
Poslušajte samo ove ovacije za Edina. Kralj.
Kako je samo Džeko prisilio ovog na grešku, ovo je Edinov gol, Diego majmun dribla umjesto da vrati loptu Edinu za siguran pogodak.
Kako je samo Džeko prisilio ovog na grešku, ovo je Edinov gol, Diego majmun dribla umjesto da vrati loptu Edinu za siguran pogodak.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Džeko zaganjao stopera i odmah pade još jedan... I ja sam se nadao da će je dati Džeki, ali ipak je Diego bio prije Džeke. Teško je očekivati da ondje neko asistira. Maltene negmouće.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Benko123, CAGarfia, cutura, kogmagie46, Marsiano, SamoTravnik, signalidunapark, soxx, TefalTava i 118 gostiju.