Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Troll lvl: Husrefovo ubacivanje Džidića u napad protiv Mladosti, samo što ovaj cijelo vrijeme trolla.Sariel je napisao/la:a sta veli e sad ako protiv celika ne pruzimo dobru partiju onda definitivno ne igramo kako se od nas ocekuje? nesto u tom fazonu? wtf???![]()
lik nas trola bogami
[/quote][/quote]wobly92 je napisao/la:
Ne uci se to care moj u prvom timu nego u pionirima a i duze je sa dedom nego sa ribom. ovo su za golmana elementarne stvariPasha_car_aga je napisao/la:Naučio ga Riba, trenerski mag, inače dobar momak [emoji57]Aerials je napisao/la:Usput, kakvo je ono postavljanje živog zida bolan Muminoviću??? Majko draga k'o amateri.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sad ću ispasti lud, ali možda živi i nije bio toliki problem koliki je bio sam Azir i njegovo postavljanje.crvenocrnitz je napisao/la:Ne uci se to care moj u prvom timu nego u pionirima a i duze je sa dedom nego sa ribom. ovo su za golmana elementarne stvariPasha_car_aga je napisao/la:Naučio ga Riba, trenerski mag, inače dobar momak [emoji57]Aerials je napisao/la:Usput, kakvo je ono postavljanje živog zida bolan Muminoviću??? Majko draga k'o amateri.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Ma pokusavam ga malo opravdat kod postavljanja zivog,,,iako je njegov gol u svakom slucaju.Sariel je napisao/la:brate sta se ovde ima dodatno vidjet, ne treba za ovo bit golman pa ne vidjet ovu katastrofu i rupcagu ostavljenu da covjek gadja ko na treningu,![]()
![]()
ovo je u rangu da se brat sloboda72 ne ljuti onog gledanja u reflektore
ma nije to smo do azira, ovo je kulminacija svega sto se desava, a i sto neko prije rece,moracemo mi azira istrpit na golu dok se sazrijeAerials je napisao/la:Pa ljudi sigurno teže situacije na treninzima vježbaju.
Jooj Azire, ovo ti neću halalit' nikad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.