tuzno je sto s tribina nema povika vlado odlazi i slicno.
ovako ne ide.kako ide ne znam ja, al ovako ne ide.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
ma tragikomika, al posto je osmijeh zdraviji za tijelo i dusu, ja sam za to da se smijemozlatnakoka je napisao/la:Da nije žalosno, bilo bi smiješno. Ili je ipak smiješno.
je bes woblywobly92 je napisao/la:...kod kuće i ne vraćaj se više!
ma vidlo se ovo i uzivo i bez kamere iza gola druze ba mojne dzabaklasik je napisao/la:Mislim da Azir nije zasluzio da ga se ovoliko proziva, nije zid toliko lose postavljen kako izgleda na onom klipu, nije kamera iza lopte i mislim da je on pokrio ugao iza zivog zida, jednostavno on kao golman nije bio dobro postavljen i nije odreagovo poslije suta u svoj ugao.
Brani Azir dobro, popravlja se iz utakmice u utakmicu, momak generalno nije nimalo loš, ali ovo je njegov gol 1/1. Jbg, mora se malo i kritikovati kad nešto nije dobro.klasik je napisao/la:Mislim da Azir nije zasluzio da ga se ovoliko proziva, nije zid toliko lose postavljen kako izgleda na onom klipu, nije kamera iza lopte i mislim da je on pokrio ugao iza zivog zida, jednostavno on kao golman nije bio dobro postavljen i nije odreagovo poslije suta u svoj ugao.
"Česitam Baki i Zrinjskom na pobjedi, a mi ćemo morati rješavati naše probleme. Nisam zadovoljan kako je većina odigrala ovu utakmicu. Naša realizacija je opet izostala i to se mora popraviti", rekao je Jagodić.wobly92 je napisao/la:Bez zafrkancije, baš me zanima kako li će se sad oprati i koga će okriviti za sve ovo...Vjerovatno će i Azira nagrdit da je pogriješio i da je ova greška kumovala porazu...
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], ZaBoljuSlobodu i 21 gost.