FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Ikoris
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Ikoris » 21 avg 2017, 13:19

AlfredNobel je napisao/la:Julien Fournier (direktor Nice): "Mislim da će Seri ostati s nama ove sezone, iako je istina da on ima mogućnost da sluša ponude drugih klubova."

Aha ok, skontao sam ovo za Serija. Nije mi jasno šta se natežu za Dembelea opet, čuj problem u varijablama.
I meni nije jasno zastao ne ponude koliko BVB hoce i zavrse to bar da imamo to lijevo krilo..Igrac ocito samo u Barcelonu zeli..
Samo Siroki

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 21 avg 2017, 13:23

Lakše će se dobit Serija ako Nica ne uđe u LP
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 21 avg 2017, 13:27

Ikoris je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Julien Fournier (direktor Nice): "Mislim da će Seri ostati s nama ove sezone, iako je istina da on ima mogućnost da sluša ponude drugih klubova."

Aha ok, skontao sam ovo za Serija. Nije mi jasno šta se natežu za Dembelea opet, čuj problem u varijablama.
I meni nije jasno zastao ne ponude koliko BVB hoce i zavrse to bar da imamo to lijevo krilo..Igrac ocito samo u Barcelonu zeli..
Svaki put pokazuju svoj debilizam. Daj yebote ponudi normalnu cifru i nosi Dembelea, a ne nešto se ciganišeš, a potrebni ti ti igrači strašno. Isto i za Serija, daj odmah tih 40 milki i vozi, samo se vrijeme izvlači.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Ikoris
Kontakt:

Post Postao/la Ikoris » 21 avg 2017, 13:39

AlfredNobel je napisao/la:
Ikoris je napisao/la:

Svaki put pokazuju svoj debilizam. Daj yebote ponudi normalnu cifru i nosi Dembelea, a ne nešto se ciganišeš, a potrebni ti ti igrači strašno. Isto i za Serija, daj odmah tih 40 milki i vozi, samo se vrijeme izvlači.
Dat tih 40 mil. za serija,rijesit dembelea dat 130 + varijable kakve zele i zivio..I od ostatka dovest po meni lijevog beka jer alba od 2015 nije nista pokazao..Imas minu i umtitija kao stopere desno semeda jos lijevo i imas obranu za sljedecih 10 godina..
Samo Siroki

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 21 avg 2017, 13:43

@Ikoris Baš tako, dosta više ciganisanja čitav prijelazni rok. Neka završe i daju koliko ljudi traže i svi odoše s pjesmom. Pa i Di Mariju na brzaka završiti. Već za lijevog beka ovaj prijelazni nema vremena, a niti su ovi kreteni sposobni, moli Boga da i Dembele i Seri stignu. Alex Sandro se mogao dovesti za 50/60 milki, a najbolje moguće rješenje na bekovskoj poziciji.

Ikoris
Kontakt:

Post Postao/la Ikoris » 21 avg 2017, 13:48

AlfredNobel je napisao/la:@Ikoris Baš tako, dosta više ciganisanja čitav prijelazni rok. Neka završe i daju koliko ljudi traže i svi odoše s pjesmom. Pa i Di Mariju na brzaka završiti. Već za lijevog beka ovaj prijelazni nema vremena, a niti su ovi kreteni sposobni, moli Boga da i Dembele i Seri stignu. Alex Sandro se mogao dovesti za 50/60 milki, a najbolje moguće rješenje na bekovskoj poziciji.
Slazem se..Kakvu upravu imamo da dovedemo seria i dembelea to bi vrhunsko bilo,a bas ne vjerujem da cemo oba dovest ali etoo..Nadat se najboljem i gotovo..
Samo Siroki

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 21 avg 2017, 13:50

Ma Napoli je nateg'o Nicu ko kakvu zadnju ravu, ne idu u Ligu Prvaka znaci automatski vece sanse za Serijem.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 21 avg 2017, 13:50

AlfredNobel je napisao/la:@Ikoris Baš tako, dosta više ciganisanja čitav prijelazni rok. Neka završe i daju koliko ljudi traže i svi odoše s pjesmom. Pa i Di Mariju na brzaka završiti. Već za lijevog beka ovaj prijelazni nema vremena, a niti su ovi kreteni sposobni, moli Boga da i Dembele i Seri stignu. Alex Sandro se mogao dovesti za 50/60 milki, a najbolje moguće rješenje na bekovskoj poziciji.
Ma kakav Sandro, zasto mislis da bi ga uopste Juventus i pustio ? Da je dosao, cemu onda sluzi Digne na platnom spisku ? Prvo su tu uhatu ublehu trebali prodati jer onako mogu i ja beka igrat kad bi ostavio cigare i nabio kondiciju.

Sport pise danas da je uprava Coutinhu porucila da je i dalje glavni cilj :crazy:

Seri i Dembele su vrlo blizu, nikad blize reklo bi se. Znat ce se sve u ovih 10 dana.

Seri i Dembele su vrlo malo- treba bar jos jedan game-changer. Ja za Di Mariu nikad nisam jer je cigan. Draxler je vec druga prica. Ako vec nece Coutinho dolazit ovo ljeto.
27.10.2020

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 21 avg 2017, 14:42

leorey je napisao/la:
Ma kakav Sandro, zasto mislis da bi ga uopste Juventus i pustio ? Da je dosao, cemu onda sluzi Digne na platnom spisku ? Prvo su tu uhatu ublehu trebali prodati jer onako mogu i ja beka igrat kad bi ostavio cigare i nabio kondiciju.

Sport pise danas da je uprava Coutinhu porucila da je i dalje glavni cilj :crazy:

Seri i Dembele su vrlo blizu, nikad blize reklo bi se. Znat ce se sve u ovih 10 dana.

Seri i Dembele su vrlo malo- treba bar jos jedan game-changer. Ja za Di Mariu nikad nisam jer je cigan. Draxler je vec druga prica. Ako vec nece Coutinho dolazit ovo ljeto.
Mislio sam za Sandra npr. naredno ljeto, ne za ovo, jer već imamo Albu i Dignea. Već naredno ljeto bi ga doveo, jer Alba nije više konstantan, a Digne prosječan igrač. Sandro je strašan igrač, među tri najbolja beka na svijetu, legao.bi nam samo tako. Juve bi ga pustio za nekih 60 milki, a on se već razmišljao da već ovaj prijelazni rok ode (u Chelsea), ali je Chelsea nešto odustao.

Hebo ih više Coutinho, kao da je jedini igrač na svijetu, šta se više blamiraju i glupiraju.. Daj brate Dembelea, Serija i Di Mariju i da završimo s ovim s.anjima.

Više nisam siguran u Dembelea i Serija, kad se ovi majmuni natežu, ali eto nadam se.

I ja bi Draxlera ili Lemara, ali nema šanse, oni hoće Di Mariju izgleda. Dobro će nam on doći ako šarne, a već sam pisao razloge, ne mogu se ponavljati.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 21 avg 2017, 14:46

Kako piše francuski L'Equipe, Jean Michael Seri pristao je potpisati ugovor s Barcelonom koji će ga naredne četiri sezone zadržati u katalonskoj prijestolnici, a pomenuti medij navodi kako bi pregovori između dva kluba oko ovog transfera trebali započeti već danas. Također, Cadena Ser je prenijela informaciju da je otkupna klauzula ovog 26-godišnjaka 40 miliona eura, što su navodno potvrdili i iz tabora Nice.

FCBlaugrana
Kontakt:

Post Postao/la FCBlaugrana » 21 avg 2017, 14:49

10 dana zaredom kad se probudim. Dembele je blizu, dembele samo sto nije, dembele uskoro igrac barcelone, samo je pitanje sati od dolaska dembelea....

Kakvi ste vi navijaci barcelone, prodajete dusu za di mariju. Lik jos +40m 30god

Be bih ga dzaba

Sent from my iPhone using Tapatalk

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 21 avg 2017, 16:03

Kad god pročitam da je Osman bliže sve pomislim da se iz peMzije vraća Leon Osman.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 21 avg 2017, 16:05

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 21 avg 2017, 16:07

AlfredNobel je napisao/la:slika

Evo gaaa :opaopa:
Mene samo zanima s koje je ovo stranice. :mrgreen:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 21 avg 2017, 16:10

Kawhi je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:slika

Evo gaaa :opaopa:
Mene samo zanima s koje je ovo stranice. :mrgreen:
Nešto Universe, neki paralelni univerzum :mrgreen:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 21 avg 2017, 16:12

let3 je napisao/la: Nešto Universe, neki paralelni univerzum :mrgreen:
Da mi je kako tamo. Možda ne igra Messi za vas zadnjih 10 godina. :crazy: :mrgreen:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 21 avg 2017, 16:17

Kawhi je napisao/la:
let3 je napisao/la: Nešto Universe, neki paralelni univerzum :mrgreen:
Da mi je kako tamo. Možda ne igra Messi za vas zadnjih 10 godina. :crazy: :mrgreen:
Ma dobar je i ovaj u kojem su Paulinho iz Kine i Seri iz Nice spasitelji Barcelone :kafa:

eee na šta spade časna kuća katalonska :mrgreen:

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 21 avg 2017, 16:20

Ne razumijem svrhu Serijevog transfera. Pa ovoliko veznjaka jedino je imala BiH pod vodstvom naseg najuspjesnijeg selektora ikad.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 21 avg 2017, 16:23

Hoce li ovi debili konacno pregovarati s nekim oko tih igraca :crazy:

Mediji se toliko raspisali, a ljudi poslali sveukupno jednu ponudu za Dembele-a koja je odbijena, i evo sad tek ce drugu :lol:
Ista stvar i za Coutinha...dok za Serija nisu ni poslali. Pa ljudi su Paulinha ganjali 2 i p'o mjeseca, kud ces dalje :rol:

Najjaca izjava jucer poslije tekme: "Mi zelimo dovesti pojacanja, ali je to vrlo tesko" :rol: :rol: majku vam nataknem na ljubavni misic, nesposobnu :tokralju: imate 300M u dzepu.

Cuj kaze tesko, pa jarane odstupi fino ako je tebi tesko, ima ko zna i ko ce raditi taj posao.

Zna li mi neko objasniti sta je radio Braida citavu proslu sezonu i ovo ljeto ? Osim naravno sto je na platnom spisku i ima dzaba karte u svecanoj lozi. :rol:

Ovo mora da "iza zavjese" radi neko protiv kluba. Nema drugog objasnjenja. Pa, evo o Paulinhu ne treba govoriti nista lose, nije on kriv, ponudili mu i prihvatio, mozda bude i upgrade kakva nam je sredina sad....

Ali evo ima li neko da je normalan, a da mu je ovaj transfer smislen ? Svi koji imaju IQ iznad 80 ( ispod se smatra blagom retardacijom) znaju da je ovaj transfer neka mucka- pa prodan sveukupno jedan dres :urnebes:
27.10.2020

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 21 avg 2017, 16:28

leorey je napisao/la:
Zna li mi neko objasniti sta je radio Braida citavu proslu sezonu i ovo ljeto ? Osim naravno sto je na platnom spisku i ima dzaba karte u svecanoj lozi. :rol:
slika

Opušteno samo brate, Braida i Fernandez su tu, bore se za bolju buducnost Barce :clap: uglavnom, sve ide svojim planiranim tokom :kafa:

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.