Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

SF6
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la SF6 » 21 avg 2017, 17:28

aleksandar_veliki je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Niko od nas nije ni rekao da je pušteno i namješteno, nego su se dotični koji su sinoć dobili Slobodu instant našli uvrijeđeni zbog takvih natpisa novinara ovog portala (koji po svemu sudeći ima nebuloznih tekstova, kao onaj o Adžemu jučer, al' nebitno sad) i po inerciji njih par odmah udarili po Želji i Misimoviću.

Kako, zbog čega?
Mogli bismo i o tome raspravljati, mislim na ovo nebuloznih. Meni je recimo veci problem sto od 15 novinara koji prate Zelju to isto misli njih 12 i pricaju o tome na svakoj kafi, a iz nekog razloga to nece da napisu. Meni je recimo taj tekst dobra kritika i upucena u pravo vrijeme, kada si na vrhu.
Ova kontra pitanja sto su na kraju teksta postavljenja,itekako imaju smisla i na mjestu su,i vecinom su to tacne konstatacije.

Jedini problem je sto se ona ne postavljaju,a zasto je tako ne znam,ti vjerovatno znas bolje.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 21 avg 2017, 17:37

Vi ste sedma sila i ljudi prate sve sto se izbaci, ni ja se necu sloziti s onim tekstom o Adzemu ali jbga imate pravo pisati sta vam je po volji.
Ipak je bilo frisko poslije derbija i pobjede, treba pustiti da se proslavi pa onda.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 avg 2017, 17:38

aleksandar_veliki je napisao/la: Da je bilo ko drugi napisao tekst mogli bismo i o povrijedjenom egu baviti koju. Ovako tesko, no normalno da imas svoj stav. Licno mislim da su bh. novinari previse blagi i da je to veliki broblem bh. sporta ali i drustva u cjelini. Uvijek ona, nemoj da se zamjeram, sta ce raja reci, vidi sta raja pise po drustvenim mrezama i na osnovu toga se okreni problematici.
Pa čim je napisan ovaj članak to je onda reakcija na prozivanje Adžema sa konferencije, a kad udariš kontru na nešto to onda znači da se apsolutno ne slažeš sa tim i da imaš potrebu da se "braniš", zar ne?

Novinari su svakako preblagi, na svakoj konferenciji se postavljaju ista pitanja, sve to više liči na jedan ustaljeni kliše i djeluje poprilično dosadno i nezanmljivo. Samo eto kad govorimo o tim konferencijama za novinare, da ne idemo dalje od toga.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 21 avg 2017, 17:55

Ne zelim uputiti uvrede nikome.
Zelim napisati svoje misljenje.
Samo to i nista vise.
Nema potrebe da mi se postovi brisu.
Novinar koji je napisao clanak o slobodnom udarcu, slobodno treba izvrsiti samoubojstvo i svim normalnim ljudima pritom uciniti uslugu.
Ovo jos nikad nije zabiljezeno pa ni na ovom portalu. Fuuuuj.

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 21 avg 2017, 18:08

Ovaj clanak je vrijeđanje inteligencije svakog normalnog covjeka. Ne zanima me ciji je clanak, jel ga narucio iko il slicno.
Ja cak ne mislim da je iko narucio nego da je novinar(nek mi oprosti, a i ne mora) bolestan u glavu. Da novinarE bolestan si i trebas potrazit strucnu pomoc.
Hej koji umobolnik moras bit da decku na pocetku karijere zašiješ ovakav clanak i obiljezis ga...kao ne pisem da je namjesteno, al niko normalan nece ovako zivi zid postavit. A kad te neko ovako bezobrazno i nisko podbada, normalna reakcija je da probas kulturno odgovorit i objasnit..al naravno da neces uspit protiv istreniranih bolesnika

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 21 avg 2017, 18:17

sramota od članka...Pa sto to nije napisao kad je Zeba zabio Zrinjskom sa centra ,zar mu to nije bilo sumnjivo????Sramotno pisanje kvazi novinara nekog!!
DRŽAVA TUZLA!!

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 21 avg 2017, 18:19

Kojić fula zicer protiv želje u 90 minuti a isti novinar će ga još pohvaliti. Veći je bolesnik onaj ko mu da 20 maraka za članak koji je danas objavljen. željina filozofija.

Filantrop
Kontakt:

Post Postao/la Filantrop » 21 avg 2017, 18:25

Novinar koji je ono napisao je gIup. Ovo nije uvreda nego opisivanje činjenicnog stanja mentalnog sklopa neke osobe.
Ako zaista postoji novinar pod onim prezimenom ako se ne krije netko drugi.
solo forte solo a destra

mostarski zrinjski

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 21 avg 2017, 18:30

Može pisati ko šta hoće i na forumu i po portalima ali ovaj gol je smiješan i izaziva sumnje itekako.
Jedna strana opravdava druga kudi jer nekome nije po volji.
Ali da je sumnjivo itekako jest ne samo postavljanje zida nego i reakcija ordagic.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 21 avg 2017, 18:33

aleksandar_veliki je napisao/la:Komentare Tutankamona i NjonjoVam potpuno razumijem. Istina, nije mi drago sto imaju takvo misljenje jer ipak radim ovdje, no tako je kako je. Ne krije se niko drugi, nema toga na portalu.

Mislim onako ljudski bi bilo da se u ime portala izvinete Muminoviću i klubu u smislu ko radi taj i griješi.Time bi pokazali svoju veličinu i činjenicu da ste najbolji i najveći sportski portal.Ljudski je pogriješiti ali još veći mangupluk je priznati grešku i izviniti se momku znog bezveznih insinuacija u vezi puštanja gola:
DRŽAVA TUZLA!!

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 21 avg 2017, 18:34

Utakmica je regularno kupljena i za nju je izdat prvi fiskalni racun u povijesti hercegovine. Zrinjski je posten klub i drzava ce dobiti svoj dio u vidu pdv-a. Pozdrav za golmana slobode koji je svoj dio obavio fer i korektno, također pozdravi lete i u šeher. Držite se brzo će kiše počet
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 avg 2017, 18:40

Mislim da postoje dvije opcije u ovom slucaju, a to je da novinar koji je pisao nije bio svjestan da je pretjerao tj nije shvatao u tom trenutku da se kiksevi kao taj mogu desiti u ovoj ligi koja ima dosta amaterskih scena i elemenata tokom godina.
A druga je da malo vuce na stranu Zeljeznicara tj taj klub najvise prati pa je bio na neki nacin iznerviran lakocom kojom je Zrinjski pokupio 3 boda u Tuzli. Pa konta toliko je lako bilo kao da se namjerno pustilo bez ikakvog otpora, a u biti ljudi su nas sa lakocom presli kao plitak potok.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 avg 2017, 18:42

Opet oni o Želji u članku koji ima veze sa Željom koliko i sa Real Madridom :bow:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 21 avg 2017, 18:50

Raonffa je napisao/la:Opet oni o Želji u članku koji ima veze sa Željom koliko i sa Real Madridom :bow:
Ma nema Željo nikakve veze s ovim, al pročitaj samo drugu rečenicu onog ogavnog teksta i sve će ti biti jasno.

Kako više iščitavam ovaj tekst sve mi je više muka od ovog "novinara" :puke: :puke: :puke:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 21 avg 2017, 18:51

Moze li neko postaviti golove ovog zadnjeg kola? HvALA

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 avg 2017, 18:52

Sarajlijica1946 je napisao/la:Moze li neko postaviti golove ovog zadnjeg kola? HvALA

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 avg 2017, 18:54

wobly92 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Opet oni o Želji u članku koji ima veze sa Željom koliko i sa Real Madridom :bow:
Ma nema Željo nikakve veze s ovim, al pročitaj samo drugu rečenicu onog ogavnog teksta i sve će ti biti jasno.

Kako više iščitavam ovaj tekst sve mi je više muka od ovog "novinara" :puke: :puke: :puke:
Normalno da nema, al' nekima iz straha Željo ne izlazi iz usta.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 21 avg 2017, 18:54

Raonffa je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Moze li neko postaviti golove ovog zadnjeg kola? HvALA
Jel te stid, sve lafo finjaka. :lol: Yebo li te Stevo najbolji igrac lige!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 avg 2017, 18:56

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Jel te stid, sve lafo finjaka. :lol: Yebo li te Stevo najbolji igrac lige!
Ćuti tamo, da je Stevica igrao bili bi poniženi, zato budi sretan i pokaži poštovanje prema doktoru fudbala :kafa:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 21 avg 2017, 18:59

Raonffa je napisao/la:
Ja jos nisam vidio ekipu da je odnijela pobjedu sa derbija bezveze, ni kriv ni duzan zeljo pobijedi.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.