Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

NjonjoVam
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la NjonjoVam » 21 avg 2017, 18:33

aleksandar_veliki je napisao/la:Komentare Tutankamona i NjonjoVam potpuno razumijem. Istina, nije mi drago sto imaju takvo misljenje jer ipak radim ovdje, no tako je kako je. Ne krije se niko drugi, nema toga na portalu.

Mislim onako ljudski bi bilo da se u ime portala izvinete Muminoviću i klubu u smislu ko radi taj i griješi.Time bi pokazali svoju veličinu i činjenicu da ste najbolji i najveći sportski portal.Ljudski je pogriješiti ali još veći mangupluk je priznati grešku i izviniti se momku znog bezveznih insinuacija u vezi puštanja gola:
DRŽAVA TUZLA!!

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 21 avg 2017, 18:34

Utakmica je regularno kupljena i za nju je izdat prvi fiskalni racun u povijesti hercegovine. Zrinjski je posten klub i drzava ce dobiti svoj dio u vidu pdv-a. Pozdrav za golmana slobode koji je svoj dio obavio fer i korektno, također pozdravi lete i u šeher. Držite se brzo će kiše počet
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 avg 2017, 18:40

Mislim da postoje dvije opcije u ovom slucaju, a to je da novinar koji je pisao nije bio svjestan da je pretjerao tj nije shvatao u tom trenutku da se kiksevi kao taj mogu desiti u ovoj ligi koja ima dosta amaterskih scena i elemenata tokom godina.
A druga je da malo vuce na stranu Zeljeznicara tj taj klub najvise prati pa je bio na neki nacin iznerviran lakocom kojom je Zrinjski pokupio 3 boda u Tuzli. Pa konta toliko je lako bilo kao da se namjerno pustilo bez ikakvog otpora, a u biti ljudi su nas sa lakocom presli kao plitak potok.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 avg 2017, 18:42

Opet oni o Želji u članku koji ima veze sa Željom koliko i sa Real Madridom :bow:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 21 avg 2017, 18:50

Raonffa je napisao/la:Opet oni o Želji u članku koji ima veze sa Željom koliko i sa Real Madridom :bow:
Ma nema Željo nikakve veze s ovim, al pročitaj samo drugu rečenicu onog ogavnog teksta i sve će ti biti jasno.

Kako više iščitavam ovaj tekst sve mi je više muka od ovog "novinara" :puke: :puke: :puke:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 21 avg 2017, 18:51

Moze li neko postaviti golove ovog zadnjeg kola? HvALA

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 avg 2017, 18:52

Sarajlijica1946 je napisao/la:Moze li neko postaviti golove ovog zadnjeg kola? HvALA
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 avg 2017, 18:54

wobly92 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Opet oni o Želji u članku koji ima veze sa Željom koliko i sa Real Madridom :bow:
Ma nema Željo nikakve veze s ovim, al pročitaj samo drugu rečenicu onog ogavnog teksta i sve će ti biti jasno.

Kako više iščitavam ovaj tekst sve mi je više muka od ovog "novinara" :puke: :puke: :puke:
Normalno da nema, al' nekima iz straha Željo ne izlazi iz usta.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 21 avg 2017, 18:54

Raonffa je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Moze li neko postaviti golove ovog zadnjeg kola? HvALA
Jel te stid, sve lafo finjaka. :lol: Yebo li te Stevo najbolji igrac lige!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 avg 2017, 18:56

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Jel te stid, sve lafo finjaka. :lol: Yebo li te Stevo najbolji igrac lige!
Ćuti tamo, da je Stevica igrao bili bi poniženi, zato budi sretan i pokaži poštovanje prema doktoru fudbala :kafa:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 21 avg 2017, 18:59

Raonffa je napisao/la:
Ja jos nisam vidio ekipu da je odnijela pobjedu sa derbija bezveze, ni kriv ni duzan zeljo pobijedi.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 avg 2017, 19:03

Raonffa je napisao/la:
Ja jos nisam vidio ekipu da je odnijela pobjedu sa derbija bezveze, ni kriv ni duzan zeljo pobijedi.
Slažem se, velika bi greška bila da tjerate ljude iz kluba, a pogotovo Repuha i Švrakića. Vidjelo se u subotu da ste za klasu bolji protivnik od Želje, dupla kruna je i dalje neizbježna u vašim vitrinama, samo treba pustiti Repuha da radi svoj posao.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 21 avg 2017, 19:10

Raonffa je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Slažem se, velika bi greška bila da tjerate ljude iz kluba, a pogotovo Repuha i Švrakića. Vidjelo se u subotu da ste za klasu bolji protivnik od Želje, dupla kruna je i dalje neizbježna u vašim vitrinama, samo treba pustiti Repuha da radi svoj posao.
Samo spinujes, gdje sam ja rekoa da ne treba tjerati trenera, za mene mi nemamo trenera. zeljo je k.arina od ekipe!

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 21 avg 2017, 19:11

aleksandar_veliki je napisao/la:
obiteljskicovjek je napisao/la:Ne zelim uputiti uvrede nikome.
Zelim napisati svoje misljenje.
Samo to i nista vise.
Nema potrebe da mi se postovi brisu.
Novinar koji je napisao clanak o slobodnom udarcu, slobodno treba izvrsiti samoubojstvo i svim normalnim ljudima pritom uciniti uslugu.
Ovo jos nikad nije zabiljezeno pa ni na ovom portalu. Fuuuuj.
Ovo je sasvim ok. Post je obrisan radi vrijedjanja, a ne vidim razlog zbog kojeg bi ti se ovaj post izbrisao. Upravo i diskutujemo o tome, o ljutnji na neki tekst i mogu shvatiti da su ljudi nezadovoljni, no nema potrebe za vrijedjanjem i svrstavanjem portala na neciju stranu jer naprosto smo niciji. Ljudi od krvi i mesa koji nekada i useru, naprave gresku u koracima i tek kasnije vide da su to uradili.
Portal kao portal ni u predhodnom postu nisam svrstavao nigdje.
Na stranu moje misljenje o portalu, koje nije pohvalno
uzgred receno, iz bezbroj razloga.
Posjeceni ste zato sto vam je konkurencija odron.
Samim tim mi koji zelimo saznat nesto iz ovdasnjeg sporta smo na zalost primorani citati clanke nazovinovinara vaseg portala (bez uvrede)
Normalna stvar je da takvi clanci za posljedicu imaju
svrstavalje portala u cjelini na neku stranu.
O psovkama napisanim na forumu imam elaborat ali ne zelim vise od ovoga.
Mene se banuje na nekoj temi zbog uvrede a uporedo se od, tebe konkretno, aminuje gnusno psovanje na istoj.
Ne samo aminuje nego se decino navodi da se svako psovanje igracima, ss i upravi nece sankcionisati.
Dogovorite se majka mu stara.
Mozemo li kao normalni ljudi psovati jedni drugima mrtvu majku u truhlu sisu.
Ili je to jednosmjerno.
LEOTAR

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 21 avg 2017, 19:12

:kafa:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 21 avg 2017, 19:14

Rokoko87 je napisao/la:
prva runda pripala vama, imaju jos tri. :kafa:

Hocemo, igrat cemo ligu za prvaka, znam da si tako htio da trolas :beba:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 avg 2017, 19:25

Samo spinujes, gdje sam ja rekoa da ne treba tjerati trenera, za mene mi nemamo trenera. zeljo je k.arina od ekipe!
Ozbiljno govorim, samo mislim da su vam se u ovih pet kola omakla tri poraza, inače igrate veoma lijepo za oko. Uz podršku upravi i stručnom štabu rezultati će sigurno doći.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 21 avg 2017, 19:27

Raonffa je napisao/la:
Ozbiljno govorim, samo mislim da su vam se u ovih pet kola omakla tri poraza, inače igrate veoma lijepo za oko. Uz podršku upravi i stručnom štabu rezultati će sigurno doći.
Na kraju sezone bolje plasirani od vas. :kafa:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 21 avg 2017, 19:33

obiteljskicovjek je napisao/la: Portal kao portal ni u predhodnom postu nisam svrstavao nigdje.
Na stranu moje misljenje o portalu, koje nije pohvalno
uzgred receno, iz bezbroj razloga.
Posjeceni ste zato sto vam je konkurencija odron.
Samim tim mi koji zelimo saznat nesto iz ovdasnjeg sporta smo na zalost primorani citati clanke nazovinovinara vaseg portala (bez uvrede)
Normalna stvar je da takvi clanci za posljedicu imaju
svrstavalje portala u cjelini na neku stranu.
Pije to vode.
Eto, i neku "silu" glume nad nama ovdje. Najlakše je brisat postove i banovat. I nije im bitno uopšte ni naše mišljenje vezano za bilo koji tekst, jer eto kao oni ne rade da bi se nama svidjelo ili ne, već rade objektivno.
A kad ih pitaš gdje im je ta objektivnost kad se mora ući u kraj i ustrajati u rješavanju nekog problema, koji će zahtjevati škakljiva pitanja upravi kluba, tad ih na mapi nema...Akreditacije su skupa roba, ybg.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 avg 2017, 19:41

Raonffa je napisao/la:
Na kraju sezone bolje plasirani od vas. :kafa:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []