FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 21 avg 2017, 21:38

I kada neko kaze nesto protiv Koleta jbt kada se sjetim po kakvom vremenu je igrao u Vitezu pod temperaturom i bolestan davao sve od sebe ne samo tada nego svaku utakmicu dok ga Husref ne poce handriti sa bekovskom pozicijom. Kakav Ignjatovic i Culum qarina zesca.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 avg 2017, 21:40

NjonjoVam je napisao/la:Mogao bi i Husič biti spreman za Bilino polje
I on je prevara od igraca, vidjecete.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 21 avg 2017, 21:48

Probisvjet je napisao/la:
NjonjoVam je napisao/la:Mogao bi i Husič biti spreman za Bilino polje
I on je prevara od igraca, vidjecete.
Ja kako god čitam samo ti nisi prevara sve ostalo jeste
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 avg 2017, 21:57

kada Probisvjet za nikoga iz ekipe ne kaze da je prevara, znati cemo da imamo ekipu za titulu! :mrgreen:

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 21 avg 2017, 22:04

Kako su nas ljudi ubili to je cudo jedno. Dugo nisam gledao plaćenije igrače a jadnije na terenu, nemoćni dva pasa da naprave. Mikelini Prodanovic Cejvanovic Babić ipak ostaju najjača odbrana Slobode a vjerujem da su igrali za 'dodjem ti'
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 21 avg 2017, 22:06

Probisvjet je napisao/la:I kada neko kaze nesto protiv Koleta jbt kada se sjetim po kakvom vremenu je igrao u Vitezu pod temperaturom i bolestan davao sve od sebe ne samo tada nego svaku utakmicu dok ga Husref ne poce handriti sa bekovskom pozicijom. Kakav Ignjatovic i Culum qarina zesca.
Halali što bi reko Sariel.Sve čto si rekao je na mjestu i potpisujem.Nego ,sjećaš li se što nam ga "Kole zabi "(autogol) "pod temperaturom " na toj utakmici u Vitezu.
Ja volim FK Tuzla City

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 avg 2017, 22:17

Daj ba ovo u napadu da vidimo:

----------------------------Krpic-----------------------
Husic--------------------Smajic-------------Ordagic

----------------Culum------------Hairlahovic-------

Gdje je Skahic, jel bolje i jel raskino ugovor sa Slobodom? Nema momka izgleda ni na drustvenim mrezama, a niko nista ne prica.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 21 avg 2017, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 avg 2017, 22:17

Sariel je napisao/la:Al i ovo je mahala. čuj dodje igrac i pocne eto mi u bojkotu..jebte zivot :lol:
Ne sumnajm ja garda u tvoju pricu nego mi bezveze znaci poceli da bojkotuju i lik izadje s treninga i pocne pricat o tom javno :lol:
Nista sad pocerajte do kraja dok ga ne pocerate.ha ja
Mozda ni ja nisam dobro objasnio...nije klasični bojkot nego je u pitanju neka kurcobolja ovih prinova kao Vladika im nesto objasnjava a oni klimaju glavom i nastave po svom....kod starosjedilaca je druga situacija jer ne mogu jednostavno da skontaju sta ovaj hoce od njih... svaki put neki novi zahtjevi, pogubili se totalno....trce ko muhe bez glave od silnih tumbanja.... samo da se jos pocnu sudarati na terenu....pa su i oni skontali po njihovoj prici da je Vladika totalno pogubio konce sto se automatski odrazilo i na stanje svlačionice....kad na to dosad pomocnika u vidu smijesnog Mikice sve ti je jasno....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 avg 2017, 22:21

sloboda72 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:I kada neko kaze nesto protiv Koleta jbt kada se sjetim po kakvom vremenu je igrao u Vitezu pod temperaturom i bolestan davao sve od sebe ne samo tada nego svaku utakmicu dok ga Husref ne poce handriti sa bekovskom pozicijom. Kakav Ignjatovic i Culum qarina zesca.
Halali što bi reko Sariel.Sve čto si rekao je na mjestu i potpisujem.Nego ,sjećaš li se što nam ga "Kole zabi "(autogol) "pod temperaturom " na toj utakmici u Vitezu.
Kako se necu sjecati. Gubili 25 minuta do kraja utakmice i onaj njihov dade autogol, na kraju meni se cini dobili 3:1. Tada sam iz Viteza otisao u Sarajevo jer smo igrali protiv pita kup utakmicu.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 avg 2017, 22:25

Hitman22 je napisao/la:Kako su nas ljudi ubili to je cudo jedno. Dugo nisam gledao plaćenije igrače a jadnije na terenu, nemoćni dva pasa da naprave. Mikelini Prodanovic Cejvanovic Babić ipak ostaju najjača odbrana Slobode a vjerujem da su igrali za 'dodjem ti'
Najjaca odbrana ikada Slobode je Milicic, Jovicic, Verlasevic, Hatunic, Alibegovic i to nikada nece biti ponovljeno. :salut:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 avg 2017, 22:28

Hitman22 je napisao/la:Kako su nas ljudi ubili to je cudo jedno. Dugo nisam gledao plaćenije igrače a jadnije na terenu, nemoćni dva pasa da naprave. Mikelini Prodanovic Cejvanovic Babić ipak ostaju najjača odbrana Slobode a vjerujem da su igrali za 'dodjem ti'
U to vrijeme su dobre plate bile 1500 KM :D

Ali mislim da su nasi i tada davali igracima duplo vise od toga s ozbirom na ova dugovanja prema igracima koja su se nasla 2013. godine. i koliko se nekima dugovalo.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 21 avg 2017, 22:33

Probisvjet je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:
Kako se necu sjecati. Gubili 25 minuta do kraja utakmice i onaj njihov dade autogol, na kraju meni se cini dobili 3:1. Tada sam iz Viteza otisao u Sarajevo jer smo igrali protiv pita kup utakmicu.

Bože ,šta nam uradiše od onakve ekipe.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/igraci-s ... oze/187283

Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 21 avg 2017, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 avg 2017, 22:36

ako je iko ista uradio toj ekipi, onda je to Husref Musemic, posto je Sloboda lose igrala naredne sezone, ni sjena one ekipa koja se borila za duplu krunu, a uostalom, u namjeri da se ekipa pojaca, dovedeni su pogresni igraci

neki od tih igraca su samoinicijativno otisli kada je dosao odbor za hitnost, a nekima su pokazana vrata, uglavnom, raspad je poceo dok su tu bili Husref Musemic i Azmir Husic i ovo nije prozivanje, vec cinjenica!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 21 avg 2017, 22:39

Hajd što su u odbrani bili beton, dosad bi dali najmanje 3 gola glavom iz prekida u ovih 5 kola.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 avg 2017, 22:40

Sta ce nam Nemanja Stjepanovic,bolji Culum,od Kostica bolji Ignjatovic,Krpica nam je zamjenio Tandirom,Govedaricu malim Ziljkicem,hajd ovaj se makar i bori,za Grahovca nema mjesta zbog kojekakvih Kalezica,Hairlahovica,Jahi iskreno svaka cast za sve do sad,ali nije vise on taj kalibar,mada i dalje se bori za grb itd itd..

Kakvi li se menadzeri ponovo motaju oko Tusnja i kakve su igre u pitanju,to samo u klubu znaju :puke:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 avg 2017, 22:45

Chinaglia je napisao/la:ako je iko ista uradio toj ekipi, onda je to Husref Musemic, posto je Sloboda lose igrala naredne sezone, ni sjena one ekipa koja se borila za duplu krunu, a uostalom, u namjeri da se ekipa pojaca, dovedeni su pogresni igraci

neki od tih igraca su samoinicijativno otisli kada je dosao odbor za hitnost, a nekima su pokazana vrata, uglavnom, raspad je poceo dok su tu bili Husref Musemic i Azmir Husic i ovo nije prozivanje, vec cinjenica!
Igrali su slabije, ali su opet imali 14 bodova u 8 kola. Da su ostala ta dva tj da Azmir nije dao ostavku, a Husref kada i on to bi do kraja sezone opet bila Evropa. Nesto bi bar u januaru uradili pred LZP i doveli to u red sigurno.

Husref je doveo u red onaj raspad sistema kada je dosao u januaru, a Sloboda bila na diobi 14/15. mjesta sa 12 bodova. Mislim da je uzeo 28. Pa onda narednu sezonu Evropa. Covjek je znao jednostavno i nas je najbolji trener u blizoj proslosti.

Da je bila zdrava atmosfera to bi islo kao mlijeko ali ocito da je Azmir razmisljao o ostavci jos od kraja sezone. Nas pad je poceo u januaru, eto pogledaj rezultate do kraja polusezone i onda od januara. I pored toga sto su neki igraci pobjegli nakon Husica opet je bila ekipa dovoljno jaka da uzima bodove.
Od januara pocinju ove serije poraza tj nakon sto su dosli novi igraci Kalezic, Hairlahovic, Zilkic, Tandir, Jahic, Salihovic i Hadzic.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 21 avg 2017, 22:48

Ma zna on to sve, pričalo se milion puta, samo se malo pravi grbav. :kafa:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 avg 2017, 22:52

A bili bi i jaci tu proslu sezonu da ova dva nisu vec znali da odlaze, ali mi to nismo znali procitati kroz atmosferu i postupke. Da su imali motiva pravog i zelje tj da su ostajali napravili bi tu ekipu i bolje.

Ali poenta je da je to opet i takvo bolje izgledalo nego ovo sada jer je Vlado dosao nakon toga i u 7 meceva na jesen napravio niz od 7 utakmica bez poraza. Znaci imao je kvalitet u ekipi. U januaru pa do maja mu se desava 8 poraza. (6 u LZP, 2 u 4 kola regularnog dijela).

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 avg 2017, 22:54

Addict je napisao/la:Šta vam je s Anelom Husićem? Gledam neki dan na moru lik slike na fb stavlja. Kako je moguće to u po sezone?
povrijedjen je, zadobio je dislokaciju ramena protiv Radnika u drugom kolu i vjerovatno je tamo negdje na lijecenju

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 21 avg 2017, 23:07

I sam AH je rekao da mu je husref velika greska, da je on lično dovodo igrače i pregovarao o platama a AH plaćao i normalno ugrađivao se u ugovore itd. Al to je prošlost ovo treba prezivit nekako, nje dobar bojkot ako je istina

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.