FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Doktor1921
- Kontakt:
Ma treba pokrit istok da ko covjek gledam utakmice 
Nadamo se da ipak nije gledaoArgentina je napisao/la:Adzeme nadam se da gledas tekmu Man city - everton. Ljudi poveli 0:1, a city ima crveni. Trener evertona vadi stopera, ubacuje napadaca i napada man city koji je objektivno jaca ekipa, ali ima igraca manje, e to smo mi pitarima trebali uraditi i dobiti 0:3
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Joj reprezentacija na Grbavici...
Hazard i Lukaku u Dolini

Plus savez ulaže pare da se popravi ono što ne valja
Hazard i Lukaku u Dolini
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne vjerujem dok ne izađe službeno 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Samo zvanična 
- MocMahale444
Koliko su neki napadali igrace (vecinom s razlogom) sad isto tako ih mogu i pohvaliti za barem borbu na terenu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Sandokan87
- Kontakt:
Nek stave kakavu reklamu na onaj cosak gdje se ulazi na jug kod istocne tribine ahahahha, ofirno ono sa onim bijelim tunelima 
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Neka nastave borbu i protiv Sirokog da potvrdimo tri boda sa derbija.
Repka u dolini.
Repka u dolini.
- Zeljeznicar -
Da su se onako borili u maju sad bi imali jednu vise titulu.
A yebem ti više taj Široki, k'o da su nam sihre bacili
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Siroki izgubio od koninih krnika Goska a pobjedise Mladost koja nije losa, haj ga znaj kakav ce dan imati oni i a mi.
Sta vi mislite o Zaim-agi?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Mozes li u detalje sta ce se sve popraviti?Virtu4l je napisao/la:Joj reprezentacija na Grbavici...
Hazard i Lukaku u Dolini![]()
![]()
![]()
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Bas me zanima ko ce Ramovica zamijeniti protiv Sirokog. Anel ili Zeric ? Neko drugo rjesenje i nemamo.
Pojma nemam, samo znam da se moraju ispuniti neki uslovi ove UEFA inspekcije. Šta je da je, džaba je. Nek' savez potroši 200 hiljada KM, odlično.Zeljo92 je napisao/la:Mozes li u detalje sta ce se sve popraviti?Virtu4l je napisao/la:Joj reprezentacija na Grbavici...
Hazard i Lukaku u Dolini![]()
![]()
![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne znam šta da kažem o Zajmoviću, nije loš al' nije mi za prve postave nikako. Ima visinu i poprilično je jak, može dobro doći u nekim situacijama na terenu kad se eventualno ganja rezultat.MocMahale444 je napisao/la:Siroki izgubio od koninih krnika Goska a pobjedise Mladost koja nije losa, haj ga znaj kakav ce dan imati oni i a mi.
Neobično vidjeti onako visokog igrača na krilu definitvno. Ali vidjet ćemo, nakon par utakmica na krilu možemo dati neki sud o Zaim-agi.MocMahale444 je napisao/la:Siroki izgubio od koninih krnika Goska a pobjedise Mladost koja nije losa, haj ga znaj kakav ce dan imati oni i a mi.
Evo Zaim-age sa Sadikovićima i Bajićem na prozivci dok je Amar bio trener:

Joj brace Sadikovic [emoji38] [emoji38]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.